İlaç içsem sorun olur mu sizce içimde değişik bı his var valla gripten sunuyorum resmenÇok erken bence.
Merhaba bende gebelikten şüpheleniyorum ama hastalık başka, bence önce sağlık antibiyotik dahi içiyorum şuanİlaç içsem sorun olur mu sizce içimde değişik bı his var valla gripten sunuyorum resmen
Acile gidin bir sorun. En iyi onlar bilir. Şüphenizi de belirtirsinizİlaç içsem sorun olur mu sizce içimde değişik bı his var valla gripten sunuyorum resmen
Haklisiniz ben en iyisi bı eczaneden erken gebelik testi yapıyım gerçi 10 gün var daha gebelik varsa onda da çıkmaz sanırımMerhaba bende gebelikten şüpheleniyorum ama hastalık başka, bence önce sağlık antibiyotik dahi içiyorum şuan
Aynısı şuan bendede var benım bata 1 hafta var tabı dayanamayıp test yaptım demın negatıf cıktı. Günümü beklıcemKizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Üzülme daha çok erken belki regli geçince belli olur bende sırf şuan bı ilaç içmek için Alicam testi .Bende şimdi almaya gidiyorum canım 5 dk ya eve geçerim yazarım sonucu yapıncaAynısı şuan bendede var benım bata 1 hafta var tabı dayanamayıp test yaptım demın negatıf cıktı. Günümü beklıcem
Hadi bakalımÜzülme daha çok erken belki regli geçince belli olur bende sırf şuan bı ilaç içmek için Alicam testi .Bende şimdi almaya gidiyorum canım 5 dk ya eve geçerim yazarım sonucu yapınca
Testi yaptınız mı merak ettimÜzülme daha çok erken belki regli geçince belli olur bende sırf şuan bı ilaç içmek için Alicam testi .Bende şimdi almaya gidiyorum canım 5 dk ya eve geçerim yazarım sonucu yapınca
Bı 5 dk ya yapicam erken gebelik testi aldım eve girmek üzereyimTesti yaptınız mı merak ettim
Çok erken tabi çıkmaz ama grip benim bronşite çevirdi Allah kimseye göstermesin öksürükten uyuyamıyorum o yüzden erken önlem alın çok geçmiş olsunHaklisiniz ben en iyisi bı eczaneden erken gebelik testi yapıyım gerçi 10 gün var daha gebelik varsa onda da çıkmaz sanırım
Kizlar teste bı yanlışlık yoksa sanırım hamileyim hemen çıktıTesti yaptınız mı merak ettim
Ayyy çok sevindim inşallah yanlışlık yokturKizlar teste bı yanlışlık yoksa sanırım hamileyim hemen çıktı
İnşallah hemen çıktı ilk çizgiyle beraberAyyy çok sevindim inşallah yanlışlık yoktur
Ya ne güzel , bence de kanda çıkarİnşallah hemen çıktı ilk çizgiyle beraberçok erken gerçi daha 10 gün var ama mide bulantısı ve bel ağrısından şüphelendim kan veririm bı kaç güne belli olur
İnşallah canım, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallahYa ne güzel , bence de kanda çıkar
Ya ne güzel , bence de kanda çıkarİnşallah hemen çıktı ilk çizgiyle beraberçok erken gerçi daha 10 gün var ama mide bulantısı ve bel ağrısından şüphelendim kan veririm bı kaç güne belli olur
İnşallah ben kaset test yaptım ya burdakı erken gebelık testlerı aşırı pahalı anlamadığım şekılde ,senın gazına gelıp başka eczane bulcam nerdeyseİnşallah canım, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah
Benim yakında vardı çok var gününe diye erken gebelik aldım 20 tlydi buradaki eczanede canım test, inşallah sende de çıkarYa ne güzel , bence de kanda çıkar
İnşallah ben kaset test yaptım ya burdakı erken gebelık testlerı aşırı pahalı anlamadığım şekılde ,senın gazına gelıp başka eczane bulcam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?