Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

Çünkü cidden hasta hissedıyorum ve ılacım yok en azından antıbıyotik felan bişey verırler , gebelik testi de yaptırrım dıye dusundum belirtleri söylerim
Kan testi acilde yaptırirsan hemen çıkar başka bı yerde yaptırirsan en geç 1 günü bulabiliyor canım

Kızlar aynı durum bendede var mide bulantısı ve gögüs agrısı şüphesiyle adet günüme 10 gün kala test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Çok ilaç içtiğim içinde korkuyorum

Merhaba gecmis olsun. Eğer ilac kullanirken ishal kusma olduysa korunmasiz iliski olduysa gebelikten suphelenebilirsiniz. Çünkü ilacin etkisi ishal kusmayla gidiyor. Yani sizi korumuyor

Anladım canım bı kaç gün sonra yap testi ya da kan ver çok supheleniyorsan. Bende şüpheleniyordum erken gebelik testinde hemen belirgin çıktı yarında kan vericem
Bende erken gebelik testi yaptım canım ama plansızdı eğer varsa adet günümü beklicem eğer geçerse tekrar yapıcam. 2 yaşında bi kızım var ona yetememe korkusuda var tabi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Aynen adet gününü bekle canım o zaman. Benimde 4 buçuk yaşında bı oğlum var daha bu ay düşünmüştük oldu sanirim hayirsiyla sağlıkla isteyen herkes kucağına alsın inşallah

Aynen adet gününü bekle canım o zaman. Benimde 4 buçuk yaşında bı oğlum var daha bu ay düşünmüştük oldu sanirim hayirsiyla sağlıkla isteyen herkes kucağına alsın inşallah
Amiiin insallah canım Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Merhaba gecmis olsun. Eğer ilac kullanirken ishal kusma olduysa korunmasiz iliski olduysa gebelikten suphelenebilirsiniz. Çünkü ilacin etkisi ishal kusmayla gidiyor. Yani sizi korumuyor
Zaten bıldıgım kadarıyla bulantı cok olması Östrojen fazlalıgından oluyormuş , bır de Yasmın kullanıyorum güya en etkılısı

Kaset aldım yukard belırttım de çıkmadı, erken gebelık mı almalıyım? Sanırım merkeze gıdıcem burda fıyatlar baya yuksek
Eger bulanti yapacak kadar yuksekse hormonlar cikmaliydi testte. Siz bilirsiniz 2-3 gun sonra tekrarlayin testi gecmis olsun.

Bence belli olabilir ilişki günleri üstünden 10 gün geçmesi yeterli oluyor. Ama yarın kan da vermeye gidicem hayırlısı olur inşallah teşekkür ederim
İlişkiden 10 gün sonra belli olur ama yumurtlama gününüzde ilişki olduysa belli olur. Adete 10 gün var dediğiniz için dedim Beklenen adetten 14 gün öncesi yumurtlama günümüz demek istedim inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…