Kan testi acilde yaptırirsan hemen çıkar başka bı yerde yaptırirsan en geç 1 günü bulabiliyor canımÇünkü cidden hasta hissedıyorum ve ılacım yok en azından antıbıyotik felan bişey verırler , gebelik testi de yaptırrım dıye dusundum belirtleri söylerim
Yumurtlama ve ilişkş sonrası kaçıncı gün? Ona göre çıkarKanda yaptırsm akşam 1 hafta kala cıkarmı sızce
Batım 16 ekım ama yumurtlamam benım hemen adet sonrası oluyor, 22 23 24 ü değerlendırdıkYumurtlama ve ilişkş sonrası kaçıncı gün? Ona göre çıkar
İlişkiden 10 gun sonra olıyor yaniBatım 16 ekım ama yumurtlamam benım hemen adet sonrası oluyor, 22 23 24 ü değerlendırdık
Var mı testin fotoğrafı canımKızlar aynı durum bendede var mide bulantısı ve gögüs agrısı şüphesiyle adet günüme 10 gün kala test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Çok ilaç içtiğim içinde korkuyorum
Fotoğrafı yok o kadar silik ki kamerada görünmüyo bileVar mı testin fotoğrafı canım
Anladım canım bı kaç gün sonra yap testi ya da kan ver çok supheleniyorsan. Bende şüpheleniyordum erken gebelik testinde hemen belirgin çıktı yarında kan vericemFotoğrafı yok o kadar silik ki kamerada görünmüyo bile
Merhaba gecmis olsun. Eğer ilac kullanirken ishal kusma olduysa korunmasiz iliski olduysa gebelikten suphelenebilirsiniz. Çünkü ilacin etkisi ishal kusmayla gidiyor. Yani sizi korumuyorBenim de durumum biraz daha farklı malesef ,doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 2. Ayım ilk ay lekelenme oldu sonra ki ayım bu ay yani , hemen grip gibi oldum ilaç kullandım ama antıbıyotık değil. Ve bir süre ishalle boğuştum. Hapın etkısı gectımı bılmıyorum. Eczacı ve aıle hekımım mıde bulantısı yapar dedı. Ama çok fazla yogun bu ay gecen ay yoktu. Ve 3 gundur başım donuyor bel ağrısı da cabası. O yüzden zaten hem korkuyorum hamileysem bebeğe zarar gelır dıye hemde tam koruyorsa bu kadar yoğun belirt olurmu hapla diye düşünüyorum
Bende erken gebelik testi yaptım canım ama plansızdı eğer varsa adet günümü beklicem eğer geçerse tekrar yapıcam. 2 yaşında bi kızım var ona yetememe korkusuda var tabi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinAnladım canım bı kaç gün sonra yap testi ya da kan ver çok supheleniyorsan. Bende şüpheleniyordum erken gebelik testinde hemen belirgin çıktı yarında kan vericem
Aynen adet gününü bekle canım o zaman. Benimde 4 buçuk yaşında bı oğlum var daha bu ay düşünmüştük oldu sanirim hayirsiyla sağlıkla isteyen herkes kucağına alsın inşallahBende erken gebelik testi yaptım canım ama plansızdı eğer varsa adet günümü beklicem eğer geçerse tekrar yapıcam. 2 yaşında bi kızım var ona yetememe korkusuda var tabi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Olabilir bir test yap istersen önceİlişkiden 10 gun sonra olıyor yani
İshal evet ,mide bulantısı da çok aşırı . Çubuksuz gnum gecmıyorMerhaba gecmis olsun. Eğer ilac kullanirken ishal kusma olduysa korunmasiz iliski olduysa gebelikten suphelenebilirsiniz. Çünkü ilacin etkisi ishal kusmayla gidiyor. Yani sizi korumuyor
Amiiin insallah canım Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsinAynen adet gününü bekle canım o zaman. Benimde 4 buçuk yaşında bı oğlum var daha bu ay düşünmüştük oldu sanirim hayirsiyla sağlıkla isteyen herkes kucağına alsın inşallah
Zaten bıldıgım kadarıyla bulantı cok olması Östrojen fazlalıgından oluyormuş , bır de Yasmın kullanıyorum güya en etkılısıMerhaba gecmis olsun. Eğer ilac kullanirken ishal kusma olduysa korunmasiz iliski olduysa gebelikten suphelenebilirsiniz. Çünkü ilacin etkisi ishal kusmayla gidiyor. Yani sizi korumuyor
Kaset aldım yukard belırttım de çıkmadı, erken gebelık mı almalıyım? Sanırım merkeze gıdıcem burda fıyatlar baya yuksekOlabilir bir test yap istersen önce
Siz bi test yapin mutlaka.Zaten bıldıgım kadarıyla bulantı cok olması Östrojen fazlalıgından oluyormuş , bır de Yasmın kullanıyorum güya en etkılısı
Eger bulanti yapacak kadar yuksekse hormonlar cikmaliydi testte. Siz bilirsiniz 2-3 gun sonra tekrarlayin testi gecmis olsun.Kaset aldım yukard belırttım de çıkmadı, erken gebelık mı almalıyım? Sanırım merkeze gıdıcem burda fıyatlar baya yuksek
TşekkürlerEger bulanti yapacak kadar yuksekse hormonlar cikmaliydi testte. Siz bilirsiniz 2-3 gun sonra tekrarlayin testi gecmis olsun.
İlişkiden 10 gün sonra belli olur ama yumurtlama gününüzde ilişki olduysa belli olur. Adete 10 gün var dediğiniz için dedimBence belli olabilir ilişki günleri üstünden 10 gün geçmesi yeterli oluyor. Ama yarın kan da vermeye gidicem hayırlısı olur inşallah teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?