Burda predictor var 80 lıra dıyorlar 2 tanesıde bakalımBenim yakında vardı çok var gününe diye erken gebelik aldım 20 tlydi buradaki eczanede canım test, inşallah sende de çıkar
Cok erken bende 10 gun kala kan verdim negatif sonuc sunada 5 gun kaldi yarin tekrar vermeyi dusunuyorum bklmKizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Hapla ilgili hiç bilgim yok hiç kullanmadım. Ayy ne pahalı bende bunu aldım 20 TL'yeBurda predictor var 80 lıra dıyorlar 2 tanesıde bakalım
Test yaptım canım erken gebelik böyle çıktı kan vericem yarın, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCok erken bende 10 gun kala kan verdim negatif sonuc sunada 5 gun kaldi yarin tekrar vermeyi dusunuyorum bklm
Geçen ay bir arkadaş bununla hamile olduğunu öğrenip kan testine gidince negatifle karşılaşmıştı. Bir test daha yap bence canım başka markadan emin olHapla ilgili hiç bilgim yok hiç kullanmadım. Ayy ne pahalı bende bunu aldım 20 TL'ye
Aaa teprik edrm cnmTest yaptım canım erken gebelik böyle çıktı kan vericem yarın, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende ilk gebeligimde bununla kaset testlerle yapmıştım anında pozitif çıkmıştı kan vermiştim iki kere negatif ama ben hissediyorum hamileyim diyorum adet söktürücü verecekleri bı daha kan verdim 1363 di değerim aynı gün kan testim yani. Bence açıkçası kan testlerine daha uzağım herkeste her şeyde yanılma olabiliyorGeçen ay bir arkadaş bununla hamile olduğunu öğrenip kan testine gidince negatifle karşılaşmıştı. Bir test daha yap bence canım başka markadan emin ol
Geç döllenme olan da çok var buralarda hiç belli olmuyor valla bu hamilelik işleri işteAaa teprik edrm cnmbnmki kan verdigim halde cikmadi acaba gec dolenme olmus olabilirmi yada hicmi yok piskolojikmen mi belirti yasiyorum kafayi yedim wallh
Malesef bende şaşıyorum eczaneden eczaneye değişiyor hele merkeze gidince fiyat daha artıyor şaşıyorum, kasetler burda 7.5 10 merkeze gıdıyosun 25 oluyorHapla ilgili hiç bilgim yok hiç kullanmadım. Ayy ne pahalı bende bunu aldım 20 TL'ye
Aynen gec dollenmedir insllh bnmkide cok istiyoruz bu ay hayrli olsun seninkide cnmGeç döllenme olan da çok var buralarda hiç belli olmuyor valla bu hamilelik işleri iştebende 10 gün var mesela hayatta çıkmaz diye gittim ama çıktı işte erken döllenme demekki
Teşekkür ederim darısı sana ve isteyen herkese inşallahAynen gec dollenmedir insllh bnmkide cok istiyoruz bu ay hayrli olsun seninkide cnm
Doğrudur canım burda hep aynı fiyattır Ankara da yaşıyorum benMalesef bende şaşıyorum eczaneden eczaneye değişiyor hele merkeze gidince fiyat daha artıyor şaşıyorum, kasetler burda 7.5 10 merkeze gıdıyosun 25 oluyor
Amin insllh cnmTeşekkür ederim darısı sana ve isteyen herkese inşallah
Bilimsel olarak 10 gün kala asla belli olmaz ama erken yumurtladıysanız döngünüz şaştıysa neden olmasın..Kizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Önceki ay benim de böyle çıktı ama kanda negatif çıktı kimseye haberi yaymadan gidin kan verin çünkğ büyük hayal kırıklığı olıyor ben yaptım siz yapmayınTest yaptım canım erken gebelik böyle çıktı kan vericem yarın, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yarın kan vericem eşime de haber vermedim zaten kanda belli olur ama ben hissediyorum sanırım hamileyim, genelde hislerim çok kuvvetlidir doğru çıkar. Teşekkür ederim bu aradaÖnceki ay benim de böyle çıktı ama kanda negatif çıktı kimseye haberi yaymadan gidin kan verin çünkğ büyük hayal kırıklığı olıyor ben yaptım siz yapmayınİnşaAllah bebişiniz sizinledir
Bence belli olabilir ilişki günleri üstünden 10 gün geçmesi yeterli oluyor. Ama yarın kan da vermeye gidicem hayırlısı olur inşallah teşekkür ederimBilimsel olarak 10 gün kala asla belli olmaz ama erken yumurtladıysanız döngünüz şaştıysa neden olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?