- 2 Ekim 2023
- 857
- 1.655
- 33
- 28
- Konu Sahibi portakalcicegi579
-
Şirkette çalisan eşim değil. Çalişanlari alıp evlerine dağitiyor. Bazen işe gelmeyecek olanlar telefonla bildiriyorEvet ama rastgele kaydetmiş olabilir de demiş. Sadece yazdığı kısımda şüphelenecek bir şey yok bence. Ama altı doluysa da bilirsek yardımcı olabiliriz.
Sadece buna dayanarak şüphelenmenizi gerektiren bir şey görmem. Ama başka şeyler de varsa şüphelenmenizi gerektiren o başka.Anlatırsanız yardımcı olabiliriz.Şirkette çalisan eşim değil. Çalişanlari alıp evlerine dağitiyor. Bazen işe gelmeyecek olanlar telefonla bildiriyor
çok iyi niyetlisinizİş yaptığı bir şirketse kimle konuştuğunu umursamamış ve şirketin adıyla kaydetmiş olabilir
merhaba.. eşim telefonunda bayanın ismini şirket ismiyle kaydetmiş. Isim yok. Nasil taniyor acaba aradiğinda ,fikri olan ?
Sonuçta taşıdıği bir sürü bayan var. Arasa her defasında ismini mi soracak.. belki farketmeden de öyle kaydetmiş olabilirHerşey olabilir. Bende unutmamak adına şirket ismi+ kişinin ismini yazarım hep.
Sadece şirket ismi yazdıysa bilemedim.
İs yaptigi sirkette calisanin isminin ne onemi var, o aklinda oyle kalsin diye oyle kaydedilmis iste. Bana gore cok normalmerhaba.. eşim telefonunda bayanın ismini şirket ismiyle kaydetmiş. Isim yok. Nasil taniyor acaba aradiğinda ,fikri olan ?
Bazen ben de öyle yapıyorum amaçok iyi niyetlisiniz
Ne güzel böyle düşünüyorsunuz.Az evvel de bir yorumda rastgele kaydetmiş olabilir dediniz. Anlamak için soruyorum sizin aklınızı karıştıran bir şey yoksa konu açma sebebiniz nedir?Ben mi bir yeri atladım diyorum.Sonuçta taşıdıği bir sürü bayan var. Arasa her defasında ismini mi soracak.. belki farketmeden de öyle kaydetmiş olabilir
Şüphe var ama rasgele de olmuş olabilirNe güzel böyle düşünüyorsunuz.Az evvel de bir yorumda rastgele kaydetmiş olabilir dediniz. Anlamak için soruyorum sizin aklınızı karıştıran bir şey yoksa konu açma sebebiniz nedir?Ben mi bir yeri atladım diyorum.
Anladım. Dediğim gibi sadece buna dayanarak şüphe duyulacak bir şey yok bence.Şüphe var ama rasgele de olmuş olabilir
Gecen gece de tek o bayanın mesaj baloncuğu açik kalmiş. Takip ettim durumuna bakmiş ama tek onun başka kimsenin değilAnladım. Dediğim gibi sadece buna dayanarak şüphe duyulacak bir şey yok bence.
Wpta altta güncellemelere basınca, en son hangi numara durum paylaştıysa onu görüyorum ben. Güncellemelere basmış olabilir.Gecen gece de tek o bayanın mesaj baloncuğu açik kalmiş. Takip ettim durumuna bakmiş ama tek onun başka kimsenin değil
Ben de çok sık konuşmadığım kişileri öyle kaydederim. İsimle kaydedersem kim olduğunu asla hatırlamam.merhaba.. eşim telefonunda bayanın ismini şirket ismiyle kaydetmiş. Isim yok. Nasil taniyor acaba aradiğinda ,fikri olan ?
Ben böyle bir konu ya da profil mesajı hatırlıyorum geçen günden. Bu sizin 2. Üyeliğiniz falan mı?Gecen gece de tek o bayanın mesaj baloncuğu açik kalmiş. Takip ettim durumuna bakmiş ama tek onun başka kimsenin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?