Rehbere şirketin ismiyle kaydetmiş

Geçen gün telefonuma birini çelik platform diye kaydetmişim. adam muhtemelen bu işi yapıyor firmadaki tek çalışanda o değil. o an adını sormamışımdır numarayı da kaydetmem gerekmiştir öyle kaydetmişimdir. bunlar bence takılacak şeyler değil ya başka güven probleminiz yoksa. iş için görüştüğümüz herkesin adını aklımızda tutamıyoruz neticede. 3 dakikalık telefon görüşmesinin başında biri bana adını söylese kapatınca unutuyorum

Evet ama rastgele kaydetmiş olabilir de demiş. Sadece yazdığı kısımda şüphelenecek bir şey yok bence. Ama altı doluysa da bilirsek yardımcı olabiliriz.
Şirkette çalisan eşim değil. Çalişanlari alıp evlerine dağitiyor. Bazen işe gelmeyecek olanlar telefonla bildiriyor

Şirkette çalisan eşim değil. Çalişanlari alıp evlerine dağitiyor. Bazen işe gelmeyecek olanlar telefonla bildiriyor
Sadece buna dayanarak şüphelenmenizi gerektiren bir şey görmem. Ama başka şeyler de varsa şüphelenmenizi gerektiren o başka.Anlatırsanız yardımcı olabiliriz.

Herşey olabilir. Bende unutmamak adına şirket ismi+ kişinin ismini yazarım hep.
Sadece şirket ismi yazdıysa bilemedim.
Sonuçta taşıdıği bir sürü bayan var. Arasa her defasında ismini mi soracak.. belki farketmeden de öyle kaydetmiş olabilir

merhaba.. eşim telefonunda bayanın ismini şirket ismiyle kaydetmiş. Isim yok. Nasil taniyor acaba aradiğinda ,fikri olan ?
İs yaptigi sirkette calisanin isminin ne onemi var, o aklinda oyle kalsin diye oyle kaydedilmis iste. Bana gore cok normal

Sonuçta taşıdıği bir sürü bayan var. Arasa her defasında ismini mi soracak.. belki farketmeden de öyle kaydetmiş olabilir
Ne güzel böyle düşünüyorsunuz.Az evvel de bir yorumda rastgele kaydetmiş olabilir dediniz. Anlamak için soruyorum sizin aklınızı karıştıran bir şey yoksa konu açma sebebiniz nedir?Ben mi bir yeri atladım diyorum.

Şüphe var ama rasgele de olmuş olabilir

Adamin ciddi bir güven kırıcı davranışı oldu da bu hale geldiysen eyvallah. Ama durduk yere bunları düşünüyor ve kocana sormak yerine gelip buralara konular açıp kuruluyorsan allah adama yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…