rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

yaa benim de 2.çocuğum olmuyor 1.5 yıldır...kızım var 3.5 yaşında çok şükür ki o olmuş ya o da olmasa..Allahım herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun..Amin..bu küre ben de başlıcağım bakalım hayırlısı olsun...

slm kızlar
8 yaşında kızım var şükür
ama 3 ılı geçti korunmayı bırakalı bebeğimiz olmuyor
hiç problem yok eşimle bende
benim tek problemim adetim düzenli ama lekelerle 15 günü buluyordu

dr bunun hormonlarımın fazla çalışmasına yordu
bu ay adetimin 2. günü başladım karışıma
mucize gb birşey ama lekelenmeler yok denilecek kadar azldı
bugün 10 .gün bakalım
yumurtlamam nasıl olacak
allah herkese gönlüne göre versin

bende burda forumdan buldum tarçın çörek otu bal kullanıyorum.eşimede zeytin yağında bekleyen incirleri yediriyorum.geçen ay kimyasalla sonlanan 5 tüp denemesinden çıktım.bakalım Rabbim neyi vesile ılacak diye uğraşıyoruz.

Arkadaslar bu cörekotu bal tarcin kürüne ne zaman baslamak gerekli ne zaman sonlandirmak bilgi verirmisiniz

arkadaslar bende bu ay corek otu bal tarcin karisimini duzenli olarak yedim ama yumurtlama gunlerimi gecmeme ragmen hicbir belirtim olmadi bu ay, yani uzayan akintim. bende bu karisim ise yaramdi sanirim, oysa gecen ay cok iyi anladim yumurtladigimi. ve bazi arkadaslar kist yaptigini falan soylemisler, korktum birazda, insallah oyle bisey olmamistir. oysa bitkisel tedavilere cok inanirim. mesela gecen ay sogan kuru yaptim adetlerimi gercekten duzene soktu. bu ay olmassa incir kurunu uygulamayi dusunuyorum.

eşimle 7 aydır korunmuyorduk bu ay ilk defa bu karışımı uyguladım ve şuan 5 haftalık hamileyim allah isteyen herkede nasip etsin

Hamile kalmak istediğimde denicem ...yararlı bir bilgi ellerine sağlık olumunekankayizsmile

Ben bir ay soğan kürü denedim ve iyi geldi, ilk defa zamanında adet gördüm ve akıntılarım çoğalmıştı. Sonra incir kürü denedim bir ay. Bu ay da bal-tarçın-çörek otu denedim. Bakalım hayırlısı, işe yararsa yazacağım inş.

merhaba bu çörekotu bal tarçın kürünün kestane balı mı yoksa normal balla mı yapılıyor? fark eder mi kafam karıştı bazı yerlerde normal bal bazı yerlerde de kestane balı yazıyor.cvp bekliorum ltfn..

Canım benım kestane balını ılk senden duydum ben nomal balla yaptım ama arı balıyla yapanlar var ben pahalıydı yapamadım ama olsun bende hamıleyım vesılem oldu Çok ŞÜkÜr Şuan 6cı ayıma gırdım ŞÜkÜrler olsun

allah herkesın yardımcısı olsun

ben bugun basladım da bu küre ketane balı faydalı diolar, arı balı derken arı sütü balı mı yani onunla mı yapmaya devam etmeliyim?

kızlar peki bunu ne zaman kullandınız? regl iken mi? regli bitince mi? zaman verebilir misiniz? benim yumurtalarım kalitesiz onun için kullanmak istiyorum.

kızlar peki bunu ne zaman kullandınız? regl iken mi? regli bitince mi? zaman verebilir misiniz? benim yumurtalarım kalitesiz onun için kullanmak istiyorum.

ilk sayfada yazan gibi yaptım ben. birebir ne yazıyosa uyguladım ama orda adetin 2. günü başlanması yazıyodu ben 3. günü akşamı başladım. ve 11 gündü sanırım yada 12 gün yedim. ilk önce sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı akşam yatarken 1 tatlı kaşığı yedim ama çok tiksindiğim ve ağzımda çok olduğundan çiğneyerek yiyemiyordum yutuyodum onu engellemek için günün istediğim ve aklıma gelen her an gittim 1 çay kaşığı attım ağzıma ve iyice çiğnedim.

kizlar kimse girmiyormu buraya artik ??

benim prolaktin yüksekligim var yani,süt hormonum fazla oyuzden hamile kalamiyorum..yumurtam gelismiyorrrr
bu karisimi yapsam bana dahada süt yapmaz degilmi . baska bir sitede öyle birseyler yaziyorduda..emziren kadina faydali diyeeee ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…