rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

saol badegülcüm reglim yaklaştı bende bütün hazırlıklar tam olsun istiyorum ben genelde 2-3 gün erken oluyorum da yardımların için çok teşekkürler canım

Bılgısı olan cevap verebılır mı bu ÇÖrekotu kÜrÜnÜ gÜnde kaÇ defa ve ne zaman kullanacaz acaba? ınŞallah bende de ıŞe yarar :):)

Bİlgİsİ olan cevap verebİlİr mİ bu ÇÖrekotu kÜrÜnÜ gÜnde kaÇ defa ve ne zaman kullanacaz acaba? İnŞallah bende de İŞe yarar :):)

canım günde 2 defa sabah ve akşam aç kaenına 1 çay kaşığı yiceksin...
sabah kalktıktan sonra akşam uyumadan önce aç karnına..
ağzında iice ezerek ye ama...

slm arkadaşlar.ben de 8 yıllık evliyim ve bi türlü hamile kalamadım.aşılamalr tüp bebek sonuç negatif.artık bitkisel kürleri denicem ama hangisini adetin kaçıncı günü başlıcam bilgilendirirmisiniz.mesela soğan kürü kistler için ve yumurta olgunlaşması için,adetin hangi günü başlanmalı?incir kürüde yumurtayı çatlatmak için onada adetin kaçıncı günü başlamalıyım.bide bu bal çörekotu,tarçın karışımını oooff ya kafam çok karıştı nolur güzel bi şekilde bana tarif edermisiniz arkadaşalr.inşllh Rabbim biran önce dualrınızı kabul etsin ve kucağımızı doldursun inşllh.

Canım benanlatayım sana adetinin 2ci günü ç,b,t a başlıyorsun sabah akşam aç karnına bunun yanın da inciride ye kuru olarak bide adaçayını öneririm ama 10 günden fazla içme düşükoluyormuş gebelik oluşursa ktardan al kendin hazırla hazır satılanlardan alma ben aldım pişman oldum nasıl kullanacağına gel,ince çörekotunu ezerek içine 1tatlı kaşığı tarçın 1tatlı kaşığı çörek otu1yemek kaşığı bal bunları istersen fazla hazırla istersen günlük hazırla sana kalmış bişey inşallah sende işe yarar canım bende işe yaramadı.Arkadaşım senin sorunun ne olmaması için 8sene uzun bir zaman benimde 5yıldır olmuyor artık benim ümitlerim tükendi

naagihan cım teşekkür ederim cvbın için.dr lara kalırsa bi şey bulunmadı.tabi 8 yılın 5 yılı belli zamanlar ara vererek tedavi gördüm.dr lar pko diyor ve demiyor inan benim bile kafam karıştı.sürekl kistler oluşuyor.yumurtlama normal .tedaviler hep güzel gitti.eşimde herşey normal.açıkçası herşey aşılama ve tüp bebekten sonra iice bozulmaya başladı.o yüzden 2 . defa denemeden önce biraz bu şekilde denicem.mutlaka bi sebebi vardır.Rabbim bilir.herkese gönlünden geçeni hayırlı eyleyip versin inşllh.AEO.

bende geçensene kasım 27 de aşılama yaptırdım çok umutluydum tutmadı hemen arkasından tekrar yaptıracaktık ama eşimin babasının hastalığı arkasından vefatı maddi konuda sarsıldık birdaha da gitmedim dr artık bıktım 4senesi sürekli dr larda geçti hep para alalım karşı tarafın duyguları önemli değil artık oluruna bıraktım

amiiinnn inş kızlar yılmayın ben bu kürü dedenim o ay hamile kaldım bilmiyorum faydası olmuşmudur ama 3 aydır denedim olmadı 4. ay bu kürü kullandım oldu inş sizinkide tutar inşşşş

slm kızlar bende ç.b.t karışımına reglimin 2. günü başladım 3 gün toz olandan yaptım şimdi kendim eziyorum ya tadı ban çok kötü gelmiyor benim çörekotumda bi farklılık var bi de 1 çay kaşığı yiyiyorum tatlı kaşığıyla yesem daha mı iyi olur ki neyse benim için dua edin bitsin artık bu hasretim allah hepimizin kucağına hayırlı sağlıklı bebekler verir ve tez zamnda da bunu yaşatır.

Merhaba arkadaslar, bende incir kuru yapiyorum ve btc da yapmak istiyorum. Acaba incir kuruyle beraber yapsam bir zarari olur mu? Yapanlariniz varsa deneyimlerinizi anlatirmisiniz.

Merhaba Nermindencigim, okudugum kadariyla bir cay kasigi yeterli fazlasi yumurtaliklari cok calistirabilir, o da pek iyi birsey degil galiba. Cunku klomen benim yumurtaliklari cok calistirmisti kist olustu

kızlar bende bu ay denedim bakalım bi faydası olacakmı yiyorum ama bide bana sorum hiç sevmediğim dört şey bal polen tarçın çörek otu....
ama olsun katlanacağım:)

hayırlı olsun ya sana yaramış benim adeti düzenimi bozdu yaa.1 ay kullandım sadece ama ben..ben de çok istiyorum raabim hayırlısını versin tabiki

MERHABA HAYIRLI UGURLU OLSUN NASIL VE GÜNDE KAÇ DEFA KULLANDIN BİRDE ADETİN KAÇINCI GÜNÜ BAŞLANIYOR CEVABIN İÇİN SAGOL ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN HOŞÇAKAL:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…