ben çok sıkılıyorum. Ofise gitme günleri gelsin istiyorum. tek sıkıntı erken kalkmak. Evde olduğum sürece çok az hareket ediyorum fazlasıyla kilo aldım. Evde oldukçada hep bi uyku mayışıklık hissi oluyor. spora yürüyüşe çıkma isteğim asla olmuyor. tüm gün pijamalarla yataktan kalkıp yiyip içip çalışıp geri yatıyorum. Geçen hafta yurt dışı turuna gittim. 1 hafta boyunca hergün 17 bin adım atıyorduk. o kadar iyi geldiki sürekli dışarıda olmak yürümek ve sosyalleşmek.Özellikle evden çalışan arkadaşlardan fikir bekliyorum. Siz de sıkılıyor musunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
Ben sanki ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum evde oturduğum için. Akşamları ve haftasonları dışarıya çıkmak yetmiyor. Hafta içi 3 akşam işten sonra kursa gidiyorum ama sosyalleşmiş hissetmiyorum. Herkes ofislerde gülüp eğleniyor ben dışlanıyorum gibi geliyor.
Son zamanlarda ortak çalışma alanlarını düşünüyorum. Ankara’da cozone diye bir yer var mesela aylık para veriyorsun ortak ofislerde çalışabiliyorsun. Ama bu da isteğimi karşılar mı bilmiyorum orda yeni insanlarla tanışma konusunda çekingen kalabilirim.
Aynı durumda olanlar varsa fikir verirseniz çok sevinirim.
Ben yaklaşık üç yildir evden çalışıyorum 26 yaşındayım ama ben memnunum ofiste tam adapte olamıyorum. İş yeri uzak hem. Hemde evdeyken daha özgürüm daha özgür hissediyorum kahve molasında arkadaşıma gidiyorum , akşamları 6 da mesaim bitiyor hazırlanıp hemen cikiyorum kahvem çayım yemeğim önümde kahvaltim hazır geliyor çok şükür. Bilmiyorum bazen bunaliyorum yalan değil ama yolları metrobüsü gördüğüm zaman iyi oluyor ev ortamı özgürüm bı kere ama 30 yaşımdan sonra nasıl olur bilmiyorum. İş arkadaslarimin cogu evde diye habire hamile kaliyor mesela rahatlar diyeÖzellikle evden çalışan arkadaşlardan fikir bekliyorum. Siz de sıkılıyor musunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
Ben sanki ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum evde oturduğum için. Akşamları ve haftasonları dışarıya çıkmak yetmiyor. Hafta içi 3 akşam işten sonra kursa gidiyorum ama sosyalleşmiş hissetmiyorum. Herkes ofislerde gülüp eğleniyor ben dışlanıyorum gibi geliyor.
Son zamanlarda ortak çalışma alanlarını düşünüyorum. Ankara’da cozone diye bir yer var mesela aylık para veriyorsun ortak ofislerde çalışabiliyorsun. Ama bu da isteğimi karşılar mı bilmiyorum orda yeni insanlarla tanışma konusunda çekingen kalabilirim.
Özellikle evden çalışan arkadaşlardan fikir bekliyorum. Siz de sıkılıyor musunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
İş arkadaslarimin cogu evde diye habire hamile kaliyor mesela rahatlar diye
konudan bağımsız olarak tur nasıl geçti tek mi gittiniz,tek gitme konusunda çekincelerim var bu yaz düşünüyorum daben çok sıkılıyorum. Ofise gitme günleri gelsin istiyorum. tek sıkıntı erken kalkmak. Evde olduğum sürece çok az hareket ediyorum fazlasıyla kilo aldım. Evde oldukçada hep bi uyku mayışıklık hissi oluyor. spora yürüyüşe çıkma isteğim asla olmuyor. tüm gün pijamalarla yataktan kalkıp yiyip içip çalışıp geri yatıyorum. Geçen hafta yurt dışı turuna gittim. 1 hafta boyunca hergün 17 bin adım atıyorduk. o kadar iyi geldiki sürekli dışarıda olmak yürümek ve sosyalleşmek.
3 gün kursa gidip, eşinizle de aynı alanda çalışıyormuşsunu. Başka bir tatminsizliğiniz olabilir mi?
Ben de remote çalışıyorum. Bunalınca şirkete gidip iki insan görüyorum. Eskiden neredeyse her gün dışarıda olan ben ayda 1 şirkete gidiyorum. Bazen gün içerisinde kahve içelim konuşalım diye bir iş arkadaşı aranıyor insan doğru ama siz zaten kursa vs gidiyormuşsunuz.
Evde uzun süredir aynı noktada çalışıyorsanız çalışma alanınızı düzenleyin bir tazelik gelir.
Dediğiniz çalışma alanlarına birini düşürmek amacıyla gelenler dışındakiler işine odaklanıyor kimse üniversite kütüphanesinde gibi sosyalleşeyim düşüncesinde olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?