- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
gel benimkinde çalış... cadı kazanı gibi... süpürgesini kapan geliyoÖzellikle evden çalışan arkadaşlardan fikir bekliyorum. Siz de sıkılıyor musunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
Ben sanki ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum evde oturduğum için. Akşamları ve haftasonları dışarıya çıkmak yetmiyor. Hafta içi 3 akşam işten sonra kursa gidiyorum ama sosyalleşmiş hissetmiyorum. Herkes ofislerde gülüp eğleniyor ben dışlanıyorum gibi geliyor.
Son zamanlarda ortak çalışma alanlarını düşünüyorum. Ankara’da cozone diye bir yer var mesela aylık para veriyorsun ortak ofislerde çalışabiliyorsun. Ama bu da isteğimi karşılar mı bilmiyorum orda yeni insanlarla tanışma konusunda çekingen kalabilirim.
Aynı durumda olanlar varsa fikir verirseniz çok sevinirim.
Edit: eşim de haftada 3 gün evden çalışıyor, o varken yine bir nebze daha iyiyim ama olmadığı 2 gün benim için berbat geçiyor.
Ahahaj şunu okuyunca bize imzalattıkları sözleşme geldi aklıma "elektrik veya yemek yardımı gibi bir talepte bulunmayacağım" maddesi ekletmişlerdiAy ben cok memnunum ya. Allah bozmasin. 2 yildir remote calisiyorum yabanci bir sirkette yazilimci olarak. Ustelik calisma saatleri de cogunlukla bana bagli. Istersem oglene kadar yatip aksam calisiyorum. Zamani sabit toplantilar haric geriri bana kalmis. Sirketin bi de ofis butcesi var. Yani sen bulundugun sehirde ortak calisma alanlarinda gidip oda kiralamak istersen onu da karsiliyo. Ama ben hic kullanmadim acikcasi. Evde elektrik harciyosun bizim sirket icin diyerekten fatura yardimi da yapiyolar. Daha sikayetlenirsem carpilirim sanirim Allah korusun
O zaman bisey daha soyleyim de iyice sasirin. 12 ay ucretli dogum izni var. Ne kadari dogum oncesi ne kadari dogum sonrasi sen kendin belirleyebiliyosunAhahaj şunu okuyunca bize imzalattıkları sözleşme geldi aklıma "elektrik veya yemek yardımı gibi bir talepte bulunmayacağım" maddesi ekletmişlerdi
personel arıyor musunuzO zaman bisey daha soyleyim de iyice sasirin. 12 ay ucretli dogum izni var. Ne kadari dogum oncesi ne kadari dogum sonrasi sen kendin belirleyebiliyosun
MaşallahO zaman bisey daha soyleyim de iyice sasirin. 12 ay ucretli dogum izni var. Ne kadari dogum oncesi ne kadari dogum sonrasi sen kendin belirleyebiliyosun
Niye? .kafaniz mi güzelYıllardır evden çalışırım. Ne kadar küçük bir eve taşınırsam taşınayım çalışma odam olur. Oda imkanınız yoksa bile paravanla filan evin bir alanını ofis haline getirin. Asla pijama ya da eşofmanla oturmam evde. Rahat olsa bile dışarıda giyilebilecek pantolonlar elbiseler bluzlar giyerim saçımı toplarım makyaj zaten yapmam ama küçük bir küpe filan takarım. O yumuşak terlikleri giymem sabahları evde, sabo tarzı ayakkabı gibi terlikler giyerim. Evde de dışarıda gibi olurum yani. Ayrıca iki elim kanda olsa bile dışarı çıkar tek başımaysam bile bir kafede bir kahve içip sokağı seyrederim. Yakınlarda oturan birkaç tanıdığımla haftada bir iki kahvede buluşurum. Evden çatışırken kendinizi bi salarsanız çok çekilmez olur
O zaman bisey daha soyleyim de iyice sasirin. 12 ay ucretli dogum izni var. Ne kadari dogum oncesi ne kadari dogum sonrasi sen kendin belirleyebiliyosun
İş yeri moduna girmek için bazıları yapıyor böyle, bizde de baya maşalı saç, vatkalı bluzlarla PC başına oturanlar var.Niye? .kafaniz mi güzel
İş yeri moduna girmek için bazıları yapıyor böyle, bizde de baya maşalı saç, vatkalı bluzlarla PC başına oturanlar var.
Bizde ofis yok, olsa çok keyif ala ala sabahın 8'inde damlarlardı kesinİlginç
Gitsin ofiste çalışsın o zaman
Nerde kaldı evin rahatlığı salasligi madem
ben benimkine ayaklarımı sürüye sürüye gidiyom..İş yeri moduna girmek için bazıları yapıyor böyle, bizde de baya maşalı saç, vatkalı bluzlarla PC başına oturanlar var.
Ben acickasi Turkiye'de hic calismadim. Daha once uzak doguda calistim. Orada bu sekilde degildi.MaşallahYabancı şirket olmasından mı acaba bunlar, bizde örneğin 37.haftaya kadar çalışabiliyor kadınlar maksimum, bildiğim kadarıyla tabii.
Ay Allah korusun. Masallah diyelim hep birlikte hadi bakalimİsinden olcan nazar değecek şşş
Benim üstüm izne çıktığında patron bana "full çalışır mısın" demişti. Sabah 9 gece 12 djfkfBen acickasi Turkiye'de hic calismadim. Daha once uzak doguda calistim. Orada bu sekilde degildi.
2 yildir Avusturya'da bi sirkette calisiyorum. O kadar insancil ki hersey, insan diyor yani biz neden boyle olamiyoruz. Ben bazen resmi tatillerde filan is yaptigim zaman patron bana kiziyor neden tatil yapmiyosun diye
Neredecalisiyosunuz benide ise alınBizde ofis yok, olsa çok keyif ala ala sabahın 8'inde damlarlardı kesin
sus sus guzumm, demen guzummmBen acickasi Turkiye'de hic calismadim. Daha once uzak doguda calistim. Orada bu sekilde degildi.
2 yildir Avusturya'da bi sirkette calisiyorum. O kadar insancil ki hersey, insan diyor yani biz neden boyle olamiyoruz. Ben bazen resmi tatillerde filan is yaptigim zaman patron bana kiziyor neden tatil yapmiyosun diye
zaten o saatten sonra pc yanına yastık koyardım ben olsamBenim üstüm izne çıktığında patron bana "full çalışır mısın" demişti. Sabah 9 gece 12 djfkf
Bizde 2 shift var 9-6 ve 3-12 ama yine de niye sabahtan akşama çalışayım delirmiş bu patronlarzaten o saatten sonra pc yanına yastık koyardım ben olsam
Valla eşim evde durduğu sürede deliriyor, ona çok ters bu tarz bi çalışma. Benim ev dışında 1 iş deneyimim oldu tüm günümün yolda geçmesi, aç aç o kalabalık otobüslere binmem falan şimdi çok zor geliyorNeredecalisiyosunuz benide ise alın
Home Office iş olsa çalışan bı kadın olurdum
Sırf Konfor alanimdan çıkmamak için hiç çalışmayı istemiyorum
Bizde 2 shift var 9-6 ve 3-12 ama yine de niye sabahtan akşama çalışayım delirmiş bu patronlar
Valla eşim evde durduğu sürede deliriyor, ona çok ters bu tarz bi çalışma. Benim ev dışında 1 iş deneyimim oldu tüm günümün yolda geçmesi, aç aç o kalabalık otobüslere binmem falan şimdi çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?