Remote çalışmaktan çok sıkıldım

gel benimkinde çalış... cadı kazanı gibi... süpürgesini kapan geliyo

Ahahaj şunu okuyunca bize imzalattıkları sözleşme geldi aklıma "elektrik veya yemek yardımı gibi bir talepte bulunmayacağım" maddesi ekletmişlerdi

Ahahaj şunu okuyunca bize imzalattıkları sözleşme geldi aklıma "elektrik veya yemek yardımı gibi bir talepte bulunmayacağım" maddesi ekletmişlerdi
O zaman bisey daha soyleyim de iyice sasirin. 12 ay ucretli dogum izni var. Ne kadari dogum oncesi ne kadari dogum sonrasi sen kendin belirleyebiliyosun

O zaman bisey daha soyleyim de iyice sasirin. 12 ay ucretli dogum izni var. Ne kadari dogum oncesi ne kadari dogum sonrasi sen kendin belirleyebiliyosun
Maşallah Yabancı şirket olmasından mı acaba bunlar, bizde örneğin 37.haftaya kadar çalışabiliyor kadınlar maksimum, bildiğim kadarıyla tabii.

Niye? .kafaniz mi güzel

İlginç
Gitsin ofiste çalışsın o zaman
Nerde kaldı evin rahatlığı salasligi madem
İş yeri moduna girmek için bazıları yapıyor böyle, bizde de baya maşalı saç, vatkalı bluzlarla PC başına oturanlar var.

hayalimi yaşıyorsun. yanlış meslek seçmişim...

ankarada belediyelerin kursları var. onlara bir bak istersen

Maşallah Yabancı şirket olmasından mı acaba bunlar, bizde örneğin 37.haftaya kadar çalışabiliyor kadınlar maksimum, bildiğim kadarıyla tabii.
Ben acickasi Turkiye'de hic calismadim. Daha once uzak doguda calistim. Orada bu sekilde degildi.
2 yildir Avusturya'da bi sirkette calisiyorum. O kadar insancil ki hersey, insan diyor yani biz neden boyle olamiyoruz. Ben bazen resmi tatillerde filan is yaptigim zaman patron bana kiziyor neden tatil yapmiyosun diye

Benim üstüm izne çıktığında patron bana "full çalışır mısın" demişti. Sabah 9 gece 12 djfkf

sus sus guzumm, demen guzummm

zaten o saatten sonra pc yanına yastık koyardım ben olsam
Bizde 2 shift var 9-6 ve 3-12 ama yine de niye sabahtan akşama çalışayım delirmiş bu patronlar
Neredecalisiyosunuz benide ise alın
Home Office iş olsa çalışan bı kadın olurdum

Sırf Konfor alanimdan çıkmamak için hiç çalışmayı istemiyorum
Valla eşim evde durduğu sürede deliriyor, ona çok ters bu tarz bi çalışma. Benim ev dışında 1 iş deneyimim oldu tüm günümün yolda geçmesi, aç aç o kalabalık otobüslere binmem falan şimdi çok zor geliyor

Bu kısmı düşünmesi beni bile yordu şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…