maşallah maşallah... kamudayım, maaşım 1 hafta tatile yetmiyor artık. ingilizceniz vardır... yazılanları anlayabiliyorum ama konuşamıyorum ya. konuşabilsem özelde şansımı denerdimAy ben cok memnunum ya. Allah bozmasin. 2 yildir remote calisiyorum yabanci bir sirkette yazilimci olarak. Ustelik calisma saatleri de cogunlukla bana bagli. Istersem oglene kadar yatip aksam calisiyorum. Zamani sabit toplantilar haric geriri bana kalmis. Sirketin bi de ofis butcesi var. Yani sen bulundugun sehirde ortak calisma alanlarinda gidip oda kiralamak istersen onu da karsiliyo. Ama ben hic kullanmadim acikcasi. Evde elektrik harciyosun bizim sirket icin diyerekten fatura yardimi da yapiyolar. Daha sikayetlenirsem carpilirim sanirim Allah korusun
Ay masallah bu şirketeAy ben cok memnunum ya. Allah bozmasin. 2 yildir remote calisiyorum yabanci bir sirkette yazilimci olarak. Ustelik calisma saatleri de cogunlukla bana bagli. Istersem oglene kadar yatip aksam calisiyorum. Zamani sabit toplantilar haric geriri bana kalmis. Sirketin bi de ofis butcesi var. Yani sen bulundugun sehirde ortak calisma alanlarinda gidip oda kiralamak istersen onu da karsiliyo. Ama ben hic kullanmadim acikcasi. Evde elektrik harciyosun bizim sirket icin diyerekten fatura yardimi da yapiyolar. Daha sikayetlenirsem carpilirim sanirim Allah korusun
Gene sosyallesebiliyorsunuz.İsi bırakıp ev hanımı olan napsin.Daha sıkıcı.Özellikle evden çalışan arkadaşlardan fikir bekliyorum. Siz de sıkılıyor musunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
Ben sanki ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum evde oturduğum için. Akşamları ve haftasonları dışarıya çıkmak yetmiyor. Hafta içi 3 akşam işten sonra kursa gidiyorum ama sosyalleşmiş hissetmiyorum. Herkes ofislerde gülüp eğleniyor ben dışlanıyorum gibi geliyor.
Son zamanlarda ortak çalışma alanlarını düşünüyorum. Ankara’da cozone diye bir yer var mesela aylık para veriyorsun ortak ofislerde çalışabiliyorsun. Ama bu da isteğimi karşılar mı bilmiyorum orda yeni insanlarla tanışma konusunda çekingen kalabilirim.
Aynı durumda olanlar varsa fikir verirseniz çok sevinirim.
Edit: eşim de haftada 3 gün evden çalışıyor, o varken yine bir nebze daha iyiyim ama olmadığı 2 gün benim için berbat geçiyor.
Sizinki kadar değilNiye? .kafaniz mi güzel
BırakmasınlarGene sosyallesebiliyorsunuz.İsi bırakıp ev hanımı olan napsin.Daha sıkıcı.
Geleceğin mesleği yazılımAy ben cok memnunum ya. Allah bozmasin. 2 yildir remote calisiyorum yabanci bir sirkette yazilimci olarak. Ustelik calisma saatleri de cogunlukla bana bagli. Istersem oglene kadar yatip aksam calisiyorum. Zamani sabit toplantilar haric geriri bana kalmis. Sirketin bi de ofis butcesi var. Yani sen bulundugun sehirde ortak calisma alanlarinda gidip oda kiralamak istersen onu da karsiliyo. Ama ben hic kullanmadim acikcasi. Evde elektrik harciyosun bizim sirket icin diyerekten fatura yardimi da yapiyolar. Daha sikayetlenirsem carpilirim sanirim Allah korusun
evet tek tipim çok güzeldi hem arkadaş edindim hemde birçok yer gördüm gezdimkonudan bağımsız olarak tur nasıl geçti tek mi gittiniz,tek gitme konusunda çekincelerim var bu yaz düşünüyorum da
Prim gunluk ucretin iki kati seklinde hesaplancaksa olurBenim üstüm izne çıktığında patron bana "full çalışır mısın" demişti. Sabah 9 gece 12 djfkf
Yine de insancıl değil ya, bizde işim bitti çıkayım oturayım sistemi yok, mesai saatinde ekran başında olman gerekiyor illa işin isterse 1 saatte bitsin o 9 saati tamamlaman gerekiyor. E bir de sabah 9 gece 12 öldürür insanıPrim gunluk ucretin iki kati seklinde hesaplancaksa olur
Şirketinizin bir ofisi yok mu? Şirkete gidip çalışabilirsiniz. Gelemezsiniz demiyorlardır heralde. Ben de remote çalışıyorum. Ya çağırırlarsa diye korkuyorum açıkçasıÖzellikle evden çalışan arkadaşlardan fikir bekliyorum. Siz de sıkılıyor musunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
Ben sanki ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum evde oturduğum için. Akşamları ve haftasonları dışarıya çıkmak yetmiyor. Hafta içi 3 akşam işten sonra kursa gidiyorum ama sosyalleşmiş hissetmiyorum. Herkes ofislerde gülüp eğleniyor ben dışlanıyorum gibi geliyor.
Son zamanlarda ortak çalışma alanlarını düşünüyorum. Ankara’da cozone diye bir yer var mesela aylık para veriyorsun ortak ofislerde çalışabiliyorsun. Ama bu da isteğimi karşılar mı bilmiyorum orda yeni insanlarla tanışma konusunda çekingen kalabilirim.
Aynı durumda olanlar varsa fikir verirseniz çok sevinirim.
Edit: eşim de haftada 3 gün evden çalışıyor, o varken yine bir nebze daha iyiyim ama olmadığı 2 gün benim için berbat geçiyor.
Benim her yerim güzel ayol kafamla beraberSizinki kadar değil
Bu zekice laf sokma karşısında ezildim birşey diyemeyeceğimBenim her yerim güzel ayol kafamla beraber
Suslenmeye sizin gibi hiç ihtiyacım yok
Ofisi İstanbul’da. Ben Ankara’da yaşıyorum. Gidemem maalesef.Şirketinizin bir ofisi yok mu? Şirkete gidip çalışabilirsiniz. Gelemezsiniz demiyorlardır heralde. Ben de remote çalışıyorum. Ya çağırırlarsa diye korkuyorum açıkçası
Anladımm. O zaman ne desem bilemedim. Kütüphanelere falan gidebilirsiniz. Hem de ek para ödemezsiniz.Ofisi İstanbul’da. Ben Ankara’da yaşıyorum. Gidemem maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?