Remote çalışmaktan çok sıkıldım

maşallah maşallah... kamudayım, maaşım 1 hafta tatile yetmiyor artık. ingilizceniz vardır... yazılanları anlayabiliyorum ama konuşamıyorum ya. konuşabilsem özelde şansımı denerdim

Bugüne yetiştirmem gereken bir kaç iş var, migren ağrısıyla uyandım iki ilaç içtim tık yok azcık hafiflese de yemeden içmeden yetiştiririm diyorum aksam geç saatte olsa şükür evden çalışıyorum böyle zamanlarda iyi oluyor ama böyle zamanlar dışında düzenli giyinip çıkmak istiyorum , cafeye gidiyorum demiştim ya 1 haftadır hiç cıkamadım evde daldım işe biraz da bunaldım bugün çıkıp dışarda çalışma planım vardı migren vurdu fena sosyallik açısından yine yerlerde hissediyorum kendimi

Ay masallah bu şirkete
Keşke yazılım da öğrenseydim / okusaydım diyorum son zamanlarda

Gene sosyallesebiliyorsunuz.İsi bırakıp ev hanımı olan napsin.Daha sıkıcı.

Geleceğin mesleği yazılım

2 sene kadar ben de remote çalıştım. Avantajları olmasına rağmen zordu. Sürekli cafelere gidiyordum, iş disiplinini sağlamak zordu. Bana cafe ortamı daha iyi gelmişti çalışma açısından evde en azından ilgim netflixe vs kayıyordu sürekli dışarıda daha bir odaklanıyordum hem de ev ortamından cıkıyordum.

Bankada denetimde çalışıyorum. Şube denetimlerinde il disi guzel oluyo tatil gibi geliyor, il icinde de iki haftada bir uç gun bankaya giderim.Kimseds niye geldin niye gelmedin muhabebeti yapamaz, önemli olan işler yürüyor mu? yürüyorsa ok.

Bende evden çalışıyorum yaklaşık bir yildir. Bazen çok sıkılıyorum bende ama avantajlarını düşündükçe motive oluyorum yinede. Yol derdi yok bugün ne giyinecegim derdi yok. Çocuklarımı sabah gönlümce hazirlayip yolluyorum okula (eşim işe giderken bırakıyor) okul dönüşü yarım saatlik isim kalmış oluyor sonrasında bilgisayarı kapatınca direkt çocuklarımla ilgilenebiliyorum. Çocuklarım hastalanınca rahatlıkla bugün okula gitmesin yanımda dursun diyebiliyorum. Ben büyük ölçüde çocuk odaklı düşünüyorum ama bireysel bakınca kendimi bazen çok izole hissediyorum. Havalar biraz daha ısınınca işim biter bitmez kendimi dışarı atmayı düşünüyorum çocuklarla bu şekilde telafi etmeye çalışacağım artık.

Prim gunluk ucretin iki kati seklinde hesaplancaksa olur
Yine de insancıl değil ya, bizde işim bitti çıkayım oturayım sistemi yok, mesai saatinde ekran başında olman gerekiyor illa işin isterse 1 saatte bitsin o 9 saati tamamlaman gerekiyor. E bir de sabah 9 gece 12 öldürür insanı

Şirketinizin bir ofisi yok mu? Şirkete gidip çalışabilirsiniz. Gelemezsiniz demiyorlardır heralde. Ben de remote çalışıyorum. Ya çağırırlarsa diye korkuyorum açıkçası

Ben de bir dönem evden çalıştım,iyiydi güzeldi ama sürekliliğe dönmesi benim gibi sosyal kelebeklere göre değil bence de tatillerde bile topluluk seviyorum şahsen,insan sosyalleşiyor. Pandemi de zaten okulların ofislerin gerekliliğini gösterdi hepimize. Ofisler sadece çalışma alanı değil,okullar sadece eğitim öğretim yeri değil bence. Hele bir de evdeyken kendinizi salarsanız hiç çekilmez. Ben geceleri evden çalışmak durumunda kaldığımda bile etrafımda insan arıyorum,sessizlik yalnızlık rahatsız ediyor. Tek başıma çay kahve içmenin bile anlamı yok gibi.

Şirketinizin bir ofisi yok mu? Şirkete gidip çalışabilirsiniz. Gelemezsiniz demiyorlardır heralde. Ben de remote çalışıyorum. Ya çağırırlarsa diye korkuyorum açıkçası
Ofisi İstanbul’da. Ben Ankara’da yaşıyorum. Gidemem maalesef.

Toplaşıp çalışalım hepimiz sosyallikten yakınıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…