Remote çalışmaktan çok sıkıldım

Ne güzel bir dert Allah başka vermesin Evinizdesiniz yol sıkıntınız yok işe geç kalma derdi yok .insanların ağız kokusunu , ter kokusunu , afrasını tafrasını dedikodusunu çekmiyorsunuz aslında çok şanslısınız İnanın kimse gülüp eğlenmiyor herkes kuyu kazma derdinde keşke keşke bende evden çalışabilsem .

Bende evden çalışıyorum. Zorunlu şirkete gitme günleri olunca ölecek gibi oluyorum. Ben evi seviyorum sanırım. Sabahın köründe kalkıp on saat hazırlanmak yok. Trafiği çekmek yok. Misss

Bende home office işe başlayacağım internetten başvuru yaptım eğitim alıyorum güvenilir oluyor mı endişelerim var

Bende home office işe başlayacağım internetten başvuru yaptım eğitim alıyorum güvenilir oluyor mı endişelerim var
Az önce bi soruyu okuyordum ben de sizi gördüm orada, çağrı merkezi gibi bir yer sanırım sizinki benimki reklam sektörü bilinen bir şirket. Bizde güvenilir oluyor orada bi sıkıntı yaşamadım. Umarım sizin de iyi geçer

Sigorta vs nasıl oluyor mobil imza mı gerekli

Biz ıslak imzalı kargoluyoruz resmi belgeleri, e imzalı bir belge göndermedik hiç
Bende sigorta nasıl olacak konuşmadım henüz ama kafamada soru işaretleri kaldı ilk defa evden çalışacağım

Bende sigorta nasıl olacak konuşmadım henüz ama kafamada soru işaretleri kaldı ilk defa evden çalışacağım
Onu bi konuşun, online olduğunda bunu kullanıp haklarınızı vermemeye kalkmasınlar. Yazın sorularınızı çat çat sorun çekinmeyin hiç

Merhaba ne üstüne home Office iş yapacaksınız evden çalışmayı o kadar çok isterim ki inşallah nasip olur bir gün

Merhaba ne üstüne home Office iş yapacaksınız evden çalışmayı o kadar çok isterim ki inşallah nasip olur bir gün
Çağrı hizmetleri güvenilir olduğunu anlarsam başlayacağım indeed uygulamasından iş ilanlarına bakabilirsiniz

Çok katılıyorum. 2 yıldır bende evden çalışıyorum, bazen çok zor geliyor, çok asosyalmişim gibi geliyor. Sürekli evde olmak beni mayıştırıyor akşamınada sosyalleşecek enerji bile bulamıyorum. En kötüsüde, ben bekarım ve tek yaşıyorum, dışarı bile çıkmadan falan nasıl olacakta çiftimi falan bulacağım, en azından ofis ortamı olsa ordan birini belki bu zamana kadar çoktan kapmıştım . Dışarıda kafe ortamında falan çalışsam, birkaç kez denedim ama konsantre olamıyorum seslerden giren çıkandan falan.
Ama bir yandanda, büyük rahatlık, kıyafete çok para harcamıyorum hep evde olunca olanlar yetiyor, zaten ofiste çalışmıyorum.. sabahları erken kalkma derdim yok.. masada bacaklarımı toplayıp oturuyorum, belim sırtım ağrırsa yerimi değiştiriyorum rahatça, geriniyorum öksürüyorum tıksırıyorum. Yada iş o an için çok yoğun değilse, ev işlerini yapıyorum yada uyuyorum.. Bunlar büyük özgürlük kesinlikle

Evden calistigim donem haftanin 3 gunu evde sabah erken saatte spor ve aksam yemek sonrasi 1 saatlik yuruyus bana cok cok iyi gelmisti. Birde ogle molasinda aksam yemegi icin hazilik yapiyordum veya yemegi firina suruyordum, is sonrasi direk yemegimiz hazir oluyordu.

Simdi 3 gun ofis 1 gun evden calisiyorum. Olumlu tarafi, 3 gun sosyalesme ve paylasim artiyor. Beni rahatsiz etmemis olsa bile tamamen insanlardan kopuk bir hayat yasamaya baslamistim ;-) Olumsuz tarafi, sabah ve aksam telasi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…