Rencide oldum...

Kolay is bulacaginizi ve yaptiginiz isin emek gerektirmeyen bir is mi oldugunu ima etti tam anlayamadim
Kolay is bulursun demedi. Okuduğun bölüm gereksiz üniversite mezunu olmayanda yapar, yatarak para kazanacaksın, kariyer yapicam/yapamicam diye endişelenme falan..

Sevgilim en kisa zamanda evlenelim diye ölüyor şu an. Ben de önce iyi bi iş bulayim acele etmeyelim falan dedim. O da bulacağın her iş çok rahat olacak, yatarak para kazanacaksın, kariyer yapicam diye evliliği erteleme falan demeye getirdi sanırım ama ben çok uzuldum

Ay bi ben bi ters anladım.
Ne güzel işte, yattığım yerden para kazanabileceksen yermiş mi? övmüş bence anlamadım.
Millet 3 kuruş için ne çile çekiyo.

Ben de imrendiğim kişilere böyle diyorum. Ohh yattığın yerden kazanıyorsun paranı. Ne şanslısın gibisinden. Keşke sen de dalgaya vursaydın. Akıllı kızım tabi diye.

Kolay is bulursun demedi. Okuduğun bölüm gereksiz üniversite mezunu olmayanda yapar, yatarak para kazanacaksın, kariyer yapicam/yapamicam diye endişelenme falan..

Bu ne saygısızlık ya.
Büyük konuşmayayım ama ben olsam saygısız it kimsin derdim. bazı tür saygısızlıklara hiç gelemiyorum. Beğenmiyorsan alma küçük bey derdim herhal.

Bu ne saygısızlık ya.
Büyük konuşmayayım ama ben olsam saygısız it kimsin derdim. bazı tür saygısızlıklara hiç gelemiyorum. Beğenmiyorsan alma küçük bey derdim herhal.
Hemen evlenmek istiyor o yüzden kariyer derdine düşmeyeyim istiyor ama böyle şey olmaz ki. Diyemedim işte ben de bi şey kendimede kızıyorum. Şimdi nasıl bi tavır takinsam

Sen kariyer yapsan ne yapmasan ne demiş kısaca.
Ben bu tarz durumlara tahammül gösterebilen biri değilim.

Direk sen kimsin yaaa diye arkası hakarete varan bir cümleyi yapistirirdim suratınin ortasına.

İyi anlamda de
Ne anlamda dedi bilmiyorum ama hiç bi sey diyemedim simdi nasıl bi tavır takinicam üstünden zaman geçince de bi şey denmezki

Sen kariyer yapsan ne yapmasan ne demiş kısaca.
Ben bu tarz durumlara tahammül gösterebilen biri değilim.

Direk sen kimsin yaaa diye arkası hakarete varan bir cümleyi yapistirirdim suratınin ortasına.
Diyemedim işte ah akilsiz kafam. Desem de her şeye alınıyor oluyorum. Napicam hiç bilemedim

Hemen evlenmek istiyor o yüzden kariyer derdine düşmeyeyim istiyor ama böyle şey olmaz ki. Diyemedim işte ben de bi şey kendimede kızıyorum. Şimdi nasıl bi tavır takinsam

Bu adam bu kafada olduğu sürece evde yemek temizlik yapan insandan öteye gidemezsin.
Bu adam sana saygı duymuyor, ben nasılsa evi geçindiririm o da takılsın işte kafasında.
Sen önce iş bul sonra evlen bence. Tersi olsa da iş bul evde oturma. Zaten adam seni saymıyor, maddi gücün olmazsa adamın totosu iyice kalkar dikkat.
Böyle kendini bir halt sanan biriyle evlenmeyi istemek sana kalmış.

Evlilik konusunda kararsizim ama asla is bulmadan evlenmem o kesin

yaşın kaç canım ? üni okuduğuna göre 22 den fazla değilsin sanırım evlilik için zaten erken bence
Kararsızlığımin bi sebebide bu. 21 yaşındayım 2 yıla evlenelim diyor aileler de baskı yapmiyor ama destekliyor. Babam zaten tutucu bi insan dışarıda görüştüğümüzu bilmiyor onun baskısı da var üzerinde

Eşiniz olacaksa, size mesleğiniz olsun, olmasın saygı duymalı. Ben mimarım, eşim her daim saygı duyar, her ortamda bunu dile getirir. Bu benim gururumu okşuyor, çok hoşuma gidiyor bana ve işime saygı duyması.
Ama düşündüm de tam tersi olduğunu, galiba cok üzülürdüm, incinirdim. Bence birkez daha düşünün. Doğru insan olup olmadığına karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…