Kolay is bulursun demedi. Okuduğun bölüm gereksiz üniversite mezunu olmayanda yapar, yatarak para kazanacaksın, kariyer yapicam/yapamicam diye endişelenme falan..Kolay is bulacaginizi ve yaptiginiz isin emek gerektirmeyen bir is mi oldugunu ima etti tam anlayamadim
Evet öyle. Ygsye girip aldığınız puanla bi bölüm okuyabilyorsunuz. Ya da 2. Aşama sınav olan lysye girip başka bölümler tercih edebiliyorsunuz.ygs ne ki universite sinavi degil mi
bunun ne onemi var ki. kimin is bulacagi kimin hangi sartlarda calisacagi hiic belli olmaz.Evet öyle. Ygsye girip aldığınız puanla bi bölüm okuyabilyorsunuz. Ya da 2. Aşama sınav olan lysye girip başka bölümler tercih edebiliyorsunuz.
Kolay is bulursun demedi. Okuduğun bölüm gereksiz üniversite mezunu olmayanda yapar, yatarak para kazanacaksın, kariyer yapicam/yapamicam diye endişelenme falan..
Hemen evlenmek istiyor o yüzden kariyer derdine düşmeyeyim istiyor ama böyle şey olmaz ki. Diyemedim işte ben de bi şeyBu ne saygısızlık ya.
Büyük konuşmayayım ama ben olsam saygısız it kimsin derdim. bazı tür saygısızlıklara hiç gelemiyorum. Beğenmiyorsan alma küçük bey derdim herhal.
İyi anlamda deAy bi ben bi ters anladım.
Ne güzel işte, yattığım yerden para kazanabileceksen yermiş mi? övmüş bence anlamadım.
Millet 3 kuruş için ne çile çekiyo.
Ben de imrendiğim kişilere böyle diyorum. Ohh yattığın yerden kazanıyorsun paranı. Ne şanslısın gibisinden. Keşke sen de dalgaya vursaydın. Akıllı kızım tabi diye.
Ne anlamda dedi bilmiyorum ama hiç bi sey diyemedimAy bi ben bi ters anladım.
Ne güzel işte, yattığım yerden para kazanabileceksen yermiş mi? övmüş bence anlamadım.
Millet 3 kuruş için ne çile çekiyo.
Ben de imrendiğim kişilere böyle diyorum. Ohh yattığın yerden kazanıyorsun paranı. Ne şanslısın gibisinden. Keşke sen de dalgaya vursaydın. Akıllı kızım tabi diye.
Diyemedim işte ah akilsiz kafam. Desem de her şeye alınıyor oluyorum. Napicam hiç bilemedimSen kariyer yapsan ne yapmasan ne demiş kısaca.
Ben bu tarz durumlara tahammül gösterebilen biri değilim.
Direk sen kimsin yaaa diye arkası hakarete varan bir cümleyi yapistirirdim suratınin ortasına.
Hemen evlenmek istiyor o yüzden kariyer derdine düşmeyeyim istiyor ama böyle şey olmaz ki. Diyemedim işte ben de bi şeykendimede kızıyorum. Şimdi nasıl bi tavır takinsam
Evlilik konusunda kararsizim ama asla is bulmadan evlenmem o kesinBu adam bu kafada olduğu sürece evde yemek temizlik yapan insandan öteye gidemezsin.
Bu adam sana saygı duymuyor, ben nasılsa evi geçindiririm o da takılsın işte kafasında.
Sen önce iş bul sonra evlen bence. Tersi olsa da iş bul evde oturma. Zaten adam seni saymıyor, maddi gücün olmazsa adamın totosu iyice kalkar dikkat.
Böyle kendini bir halt sanan biriyle evlenmeyi istemek sana kalmış.
Evlilik konusunda kararsizim ama asla is bulmadan evlenmem o kesin
Kadınlar çalışmasın demiyor da efendime söyleyeyim bi tıp fakültesi bi muhendislik Fakültesi bi hukuk isterdi beyfendi.Böyle düşünen biriyle. Nasıl bir evlilik düşünüyorsun ?
Kararsızlığımin bi sebebide bu. 21 yaşındayım 2 yıla evlenelim diyor aileler de baskı yapmiyor ama destekliyor. Babam zaten tutucu bi insan dışarıda görüştüğümüzu bilmiyor onun baskısı da var üzerindeyaşın kaç canım ? üni okuduğuna göre 22 den fazla değilsin sanırım evlilik için zaten erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?