"Sonuçta beraber yiyecektik. Ama beğenmiyorsan şaapmayalım" diyinSevgilim , evlenme yolunda olduğum adam, okuduğum bölümü beğenmiyormus meğer! Yine evlilik konuşuyorduk aceleye getirmeyelim iş konusunda endişe ediyorum dedim. Niye endişe ediyorsun okuduğunda bölüm mu sanki mezun olucan yattigin yerden para kazanican işte dedi... o mühendis bense sadece ygsye girdim ygs puanıyla girilen bi bölüm okuyorum. Tamam akademik açıdan benden daha başarılı olabilir ama yinede rencide oldum. Tavrim nasıl olmalı?
Bende bunun bana saygısızlık olduğunu düşündüm. Ama hiçbisey diyemedim o an ya offfMesleğine saygı duymayan biri sana da duymaz
Sitenin dert paylaşma bölümü değil mi burasi? Ben mi yanlış anladım?Biz ne yapalım?
Zaten hırslı bi insandim daha da hirslandim meslek konusunda sayesinde.Şaka bir yana kendi ne biliyo ilerde ise gireceğini belki ondan önce sen girdin şansin yaver gitti büyük konuşan insanlar sonrasında hep pişman olmuştur
Erkeklerin egolari tatmin olur kadın ondan daha asagiymis gibi görününce, Kendine muhtaç olunca klişesi doğru mu acaba... hiç beklemezdim benimkindenKüçümsiyo işte tipik erkek milleti..
Onun düşüncesine göre ondan önce is bulmam değil mevzu işte benim sektörüm kolay gereksiz sektör.. Hani o mühendis ya... Öyle düşünüyorsa bile insan evlenme planları yaptığı insana cat diye der mi ya.. Aileler tanıştı yıl oldu birlikteligimiz ama dedim valla o an bırak git bu adamı... o kadar bozuldumSiz niye rencide oluyorsunuz ki . Ne malum onun kolay iş bulacağı. Belki siz ondan önce iyi bir iş bulacaksınız.
Tabiki oyle. Erkekler daima kendilerini iş hayati konusunda daha yuksekte gormek ister.Erkeklerin egolari tatmin olur kadın ondan daha asagiymis gibi görününce, Kendine muhtaç olunca klişesi doğru mu acaba... hiç beklemezdim benimkinden
Halkla iliskilerBölümün ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?