Keten derken krem rengi ekru rengi falanmi? Cvp için teşekkür ederimBeyaz ayakkabi olmaz bence
Keten tonlarinda olursa hos durur. Gozluk kahve tonlarinda alabilirsin
Biliyorum bende hiç istemiyorum ama renk konusunda çok az altarnatifim var bordo turkuaz falan da çok seviyorum ama şal ile konbinlemek sorun olur her renkle olmaz diye beyaz almayı düşündümbeyaz spor ayakkabısı alma hemen kirlenir. gözlük de koyu renk al. beyaz çerçeve sevmiyorum
beyaz çok cırt kalıyo. siyah ya da kahve çerçeve alBiliyorum bende hiç istemiyorum ama renk konusunda çok az altarnatifim var bordo turkuaz falan da çok seviyorum ama şal ile konbinlemek sorun olur her renkle olmaz diye beyaz almayı düşündüm
İşte merak ettiğim bir konu daha ben hiç konvers kullanmadim spor ayakkabı kadar rahat ve kullanişlimi?Birde burda orijinal birşey bulmak zor nike da zor buldum convers tarzı bisey geçenlerde kinetix de gördüm ama emin olamadim ben çok hor kullanırım ayakkabi yi bisiklete falan binince çok yipraniyor haliyle emin olamadimKesinlikle beyaz ayakkabı çiğ kalır krem veya toprak tonlarında Nike değil(çok kaba durabilir)Converse alabilirsin gözlüktedarkmore nin dediği gibi kahve tonu hoş durur
Krem,sampanya tonlarinda guzel olabilir canimKeten derken krem rengi ekru rengi falanmi? Cvp için teşekkür ederim
Çok rahat yani en azından bana rahat geliyor e malum bide yaz geldi o Nike ayakkabıları gördükçe daral geliyor birde ben hiç kapın ve pardesüsünün altına yakıştıramıyorum çok kaba duruyor benceİşte merak ettiğim bir konu daha ben hiç konvers kullanmadim spor ayakkabı kadar rahat ve kullanişlimi?Birde burda orijinal birşey bulmak zor nike da zor buldum convers tarzı bisey geçenlerde kinetix de gördüm ama emin olamadim ben çok hor kullanırım ayakkabi yi bisiklete falan binince çok yipraniyor haliyle emin olamadim
İnci,Bambi bu markaları hiç duymadım ama soracağim baş örtüsüne pembe bordo su yeşili mürdüm petrol rengi çok sık kullanırım bundan ötürü dedimki siyah yada fümemi alsam gözlüğüToprak tonları ideal. İlle Nike olmak zorunda değil, bambi, inci vs markalarda hakiki deri kahverengi spor türü ayakkbılar var, hem zarif hem rahatlar. Gözlük olarak da, şu an ki baş örtüne kahve daha uygun ama hangi renkleri sıklıkla kullanıyorsun bilemiyorum.
Tamam Nikeden Vazgeçtim kinetixden spor ayakkabı alsam odami kaba durur :) konverse alirsam dayanıklı olurmu yani ben bu son spor ayakkabimi tam 3 yıl kullandım da öyle uzun ömürlü olurmuÇok rahat yani en azından bana rahat geliyor e malum bide yaz geldi o Nike ayakkabıları gördükçe daral geliyor birde ben hiç kapın ve pardesüsünün altına yakıştıramıyorum çok kaba duruyor bence
Keten derken krem rengi ekru rengi falanmi? Cvp için teşekkür ederim
İnci,Bambi bu markaları hiç duymadım ama soracağim baş örtüsüne pembe bordo su yeşili mürdüm petrol rengi çok sık kullanırım bundan ötürü dedimki siyah yada fümemi alsam gözlüğü
Keşke giyebilsemEki Görüntüle 1833378 Bak mesela su cok guzel
Bunlar çok da rahat üstelik...Eki Görüntüle 1833378 Bak mesela su cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?