Renkli lens takmak ayıp mı ?

Merhaba kızlar
Gözlerim bozuk olduğu için uzun süredir lens kullanıyorum.
Hiç renkli lens almadım bir kere de olsa almak istiyorum.
Ama gördüğüm kadarıyla renkli lens takanlar dalga geçiliyor.
Yani böyle insanlar gördüm çevremde :/
Niye böyle ayıp ve komik birşey gibi algılanıyor anlamadım.
Ya da ben mi insanların ne dediğini bu kadar takıyorum ?
bence sen takıyorsun bende kullanıyorum bırak dalga geçmeyi benden sonra gözü normal olduğu halde kullanmaya başlayanlar var ben miyop ve astigmatım gözlükten hoşlanmıyorum her sene gözlüğün neredeyse iki katı parayı lenslere veriyorum vermişkende kozmetik amaçlı kullanmak için renkli alıyorum dalga geçme durumu genelde kalitesiz ben lensim diye bağıran lensi takanlarda oluyor ölü balık gibi bakıyorlar çünkü

Teşekkür ederim peki gözleriniz lens mi diye sorduklarında evet dersem komik bur duruma düşmem değil mi :/
Lens takmak çok abes bir durum değilki tabiki düşmezsiniz banada sorarlardıki,ben esmer bir bayanım bende daha çok belli olurdu yeşil renk takardım hep çok yakıştığını söylerlerdi.Komik duruma düşmezsiniz merak etmeyin.Öyle bir yorum yapan olursada kıskandığı için der emin olun millet neler yapıyor lenste ne varmışki...

Aslında gözlerim 3 derece bozuk kötü mü durur sizce :/
Yok kötü durması değil.Gozu açıp kapadiginizda lensin mercek kısmı hareket edebiliyor ve sizin gözleriniz lens tekrar oturan kadar puslu görüyor.Tabi ben yıllar önce renkli lens kullanmıştım,uzun zamandır seffafla devam ediyorum.

Ben yosun yesili takmistim bi donem, kimse olu balikta demedi yapmacik da..
Ozamanin parasiyla iyi para bayilmistim tabi.
Simdi cocuklardan birak lens takmayi bazen yuzumu yikamaya vaktim olmuyor :)
O yuzden hevesin varsa tak kullan, bu yaslarin geri mi gelicek.

Ayıp değil ama ben en kalitelileri bile tuhaf buluyorum. Direkt belli oluyor zaten. Ha normal göz renginin bir iki ton açığını yapabilirsin belki. Ama doğal değil.

Soft renkler siritmaz. Gri cok guzel oluyor mesela. Ben de koyu kahve gozlerime siyah lens takmak istiyorum mesela :KK48:

Hevesiniz varsa alın tabii ama bence insana en çok yakışan kendi gözleridir.
Bir de inanın hiç güzel durmuyor. Ben canlı gördüklerimden yakışan hiç kimseyi görmedim. Aksine gözgöze bile gelmek istemiyorum nereye baktıkları belli olmuyor bi garip.
Göz sağlığı açısından da sıkıntı diye biliyorum

Ayip degil ama cok cirkin duruyor.
Kimse yuzunuze karsi cok cirkin demez tabi, ama cirkin.
Inanin bir tane bile dogal ve guzel gorunen renkli lens gormedim, bir insanin en karakteristik ozelligidir bakislari, lens bakislarini tek tip yapiyor, zombi gibi, bu sekilde bir insan nasil guzel gorunebilir ki?

Niye ayip olsun ya ne alaka? En fazla çirkin olur.
Ben de hic beğenmiyorum renkli lensi ama komik ya da ayip bulundugunu hic duymadim. O zaman makyaj da yapmayalim. Erkekler anlarsa komik olur demek ne sığca bir kafa. Begeniyorsaniz kullanin.

Merhaba kızlar

Solotica takin ben solotica mel takıyorum çoğu kişiden duydum gözlerin güzel diye

Ben yosun yesili takmistim bi donem, kimse olu balikta demedi yapmacik da..
Ozamanin parasiyla iyi para bayilmistim tabi.
Simdi cocuklardan birak lens takmayi bazen yuzumu yikamaya vaktim olmuyor :)
O yuzden hevesin varsa tak kullan, bu yaslarin geri mi gelicek.

Takanin yuzune karşı ölü balik demedim bende hiç zaten. :D Fikrimi sorarsa soyledim sadece. Tabi herkes acik sozlu olmaz :D Komik gorunen seye bile "cok yakismis cinniiimss" diyenler daha fazla.

Merhaba kızlar

Benim göz rengim yeşil ama ela lens kullanıyorum benimle de dalga geçiyorlar :D Şaka bir yana o dalga geçilenler öyle bir lens takıyorlar ki, yapay bir renk, gözler yuvalarından fırlayacak gibi. Doğal duran bir renkte, kaliteli bir markanın lenslerini tercih ederseniz kimse dalga geçmez. Bir arkadaşım da yeşil renk lens takıyor, herkes gözlerinin kendi rengi mi maşallah falan diyor kıza.

Back
X