- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Teşekkür ederim peki gözleriniz lens mi diye sorduklarında evet dersem komik bur duruma düşmem değil mi :/Çok yakışır kumralsanız kaliteli bir lens tercih edin ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim peki gözleriniz lens mi diye sorduklarında evet dersem komik bur duruma düşmem değil mi :/Çok yakışır kumralsanız kaliteli bir lens tercih edin ama
bence sen takıyorsun bende kullanıyorum bırak dalga geçmeyi benden sonra gözü normal olduğu halde kullanmaya başlayanlar var ben miyop ve astigmatım gözlükten hoşlanmıyorum her sene gözlüğün neredeyse iki katı parayı lenslere veriyorum vermişkende kozmetik amaçlı kullanmak için renkli alıyorum dalga geçme durumu genelde kalitesiz ben lensim diye bağıran lensi takanlarda oluyor ölü balık gibi bakıyorlar çünküMerhaba kızlar
Gözlerim bozuk olduğu için uzun süredir lens kullanıyorum.
Hiç renkli lens almadım bir kere de olsa almak istiyorum.
Ama gördüğüm kadarıyla renkli lens takanlar dalga geçiliyor.
Yani böyle insanlar gördüm çevremde :/
Niye böyle ayıp ve komik birşey gibi algılanıyor anlamadım.
Ya da ben mi insanların ne dediğini bu kadar takıyorum ?
YakisirSaçlarım kumral
Gözlerim açık kahverengi bal rengi gibi
Yeşil lens alsam yakışır mı sizce kızlar ?![]()
Lens takmak çok abes bir durum değilki tabiki düşmezsiniz banada sorarlardıki,ben esmer bir bayanım bende daha çok belli olurdu yeşil renk takardım hep çok yakıştığını söylerlerdi.Komik duruma düşmezsiniz merak etmeyin.Öyle bir yorum yapan olursada kıskandığı için der emin olun millet neler yapıyor lenste ne varmışki...Teşekkür ederim peki gözleriniz lens mi diye sorduklarında evet dersem komik bur duruma düşmem değil mi :/
Yok kötü durması değil.Gozu açıp kapadiginizda lensin mercek kısmı hareket edebiliyor ve sizin gözleriniz lens tekrar oturan kadar puslu görüyor.Tabi ben yıllar önce renkli lens kullanmıştım,uzun zamandır seffafla devam ediyorum.Aslında gözlerim 3 derece bozuk kötü mü durur sizce :/
Hayır kendi gozrengim desen daha komik olur benceTeşekkür ederim peki gözleriniz lens mi diye sorduklarında evet dersem komik bur duruma düşmem değil mi :/
Merhaba kızlar
Teşekkür ederim peki gözleriniz lens mi diye sorduklarında evet dersem komik bur duruma düşmem değil mi :/
Ben yosun yesili takmistim bi donem, kimse olu balikta demedi yapmacik da..
Ozamanin parasiyla iyi para bayilmistim tabi.
Simdi cocuklardan birak lens takmayi bazen yuzumu yikamaya vaktim olmuyor :)
O yuzden hevesin varsa tak kullan, bu yaslarin geri mi gelicek.
Merhaba kızlar