- 10 Ekim 2014
- 32.563
- 146.400
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Ben kendi adima yapay imkanlarin bu kadar artmasiyla birlikte doğallıga asiri önem verir oldum.
-Gozlerim renkli oldugu halde ustune renkli lens takcam diye dusundum bende.
-Saclarim kendiliginden gayet guzel dalgaliyken habire o zimbirtilarla yillarca düzlestire düzlestire bi hal oldum.
-Zaten acik kumral olan saclarimi liseden beri yillarca sari yapip gezdim.
-Memem kucuk, mememi buyuteyim diye dusundum...
Tirnak uzatamiyorum diye igrenc takma tirnaklari taktim. Halbuki bakim yapip ilgilenince gayet guzel uzadilar.
Bunun sonu yoktu. :))) Bana göre
Gercekten bunlara ihtiyacim var miydi? Hayir. Yapay olan hicbisey doğal durmuyor. Tercih meselesi, kendini iyi hissetme meselesi ama ben bir uyaniş yaşadım acikcasi.
Bu tarz estetik operasyon olsun, yapay şeyler olsun. Anca insanin psikolojisini cok bozan durumlarda olmali diye dusunuyorum.
-Gozlerim renkli oldugu halde ustune renkli lens takcam diye dusundum bende.
-Saclarim kendiliginden gayet guzel dalgaliyken habire o zimbirtilarla yillarca düzlestire düzlestire bi hal oldum.
-Zaten acik kumral olan saclarimi liseden beri yillarca sari yapip gezdim.
-Memem kucuk, mememi buyuteyim diye dusundum...
Tirnak uzatamiyorum diye igrenc takma tirnaklari taktim. Halbuki bakim yapip ilgilenince gayet guzel uzadilar.
Bunun sonu yoktu. :))) Bana göre
Gercekten bunlara ihtiyacim var miydi? Hayir. Yapay olan hicbisey doğal durmuyor. Tercih meselesi, kendini iyi hissetme meselesi ama ben bir uyaniş yaşadım acikcasi.
Bu tarz estetik operasyon olsun, yapay şeyler olsun. Anca insanin psikolojisini cok bozan durumlarda olmali diye dusunuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: