Renkli lens takmak ayıp mı ?

Ben kendi adima yapay imkanlarin bu kadar artmasiyla birlikte doğallıga asiri önem verir oldum.
-Gozlerim renkli oldugu halde ustune renkli lens takcam diye dusundum bende.
-Saclarim kendiliginden gayet guzel dalgaliyken habire o zimbirtilarla yillarca düzlestire düzlestire bi hal oldum.

-Zaten acik kumral olan saclarimi liseden beri yillarca sari yapip gezdim.
-Memem kucuk, mememi buyuteyim diye dusundum...
Tirnak uzatamiyorum diye igrenc takma tirnaklari taktim. Halbuki bakim yapip ilgilenince gayet guzel uzadilar.
Bunun sonu yoktu. :))) Bana göre

Gercekten bunlara ihtiyacim var miydi? Hayir. Yapay olan hicbisey doğal durmuyor. Tercih meselesi, kendini iyi hissetme meselesi ama ben bir uyaniş yaşadım acikcasi.
Bu tarz estetik operasyon olsun, yapay şeyler olsun. Anca insanin psikolojisini cok bozan durumlarda olmali diye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koyu yeşil alırsan iyi bir marka pek belli olmuyor benim vardı bana gözlerin yeşilmiydi senin diye soranlar bile oluyordu :) ama dalga geçenler var haksızda değil bazıları o kadar kötü ki çok gülüyorum ben :)

Milletin lafına bakacaksan gözlük de takma 4 göz olursun, çerçeve kalınsa Çirkin Betty, yuvarlaksa Harry Potter derler:işsiz:
Ben göz rengimi seviyorum, ama sevmesem ben de renkli lens takardim.
Elaleme ne ki?
Aynı elaleme göre sarı saçli alımlilar aptal sarışın, ombre yaptıranlar 'dibi gelmiş bakimsiz' , saçını boyamayanlar 'ayy, 30 yaşında bin tel beyazi var'
Dişin çirkinse 'carpik disli' tel taktirirsan 'şuna bak , telli'
İnsanları dinlersen Cook şey duyarsın, kulak tikamayi ogrenmelisin

Yani örneğin gri, kedi gozu gibi doğal olamayan absurd renkleri seçersen belki dalga geçilebilir ama renkli lens ile dalga geçeni duymadım hiç.

Ayıp değil tabi, kime ne ama kahverengi göze deniz mavisi lens takınca çok komik duruyor. ela, bal rengi vs bu renkler hoş bi hava katıyor

Çünkü kötü duruyor. En kalitelisi bile belli oluyor. Donuk bakıyor. Korkutucu :110:

Gözlerim siyah, esmerim, bir dönem koyu mavi lens kullandım, insanlar kendi göz rengim sanıyorlardı, yakışan bir lens takarsanız komik filan durmaz.Hevesiniz varsa alın bence.

Yillar önce calistigim isyerine eski bir elemanlari gelmisti Aman Allahim:olamaz: insan baktikca yüz ceviresi geliyordu meger gozunde mavi lens varmiş. Oradaki herkes alay etmisti hatta kizada soyleyenler olmustu. Herkeste oyle durmaz belki ama goz rengi mavinin tuhaf bir tonu olmustu

Kahverenginin en koyu siyaha yakın gözlerime yesil lens kullandım 2 yıl kadar, iyi bir markanınkisiydi Allahıma bin şükür hic ölü balık gibi bakıyosun gibi seyler duymadım aksine canlı ve doğal durdugunu söylerlerdi, lens markası çok önemli heves için bile olsa kalitelisi olsun. He bu arada gözlerimin lens oldugunu herkes bilirdi fakat erkek arkadaslarımda dahil kimse dalga gecmedi :KK54:

Merhaba kızlar
Gözlerim bozuk olduğu için uzun süredir lens kullanıyorum.
Hiç renkli lens almadım bir kere de olsa almak istiyorum.
Ama gördüğüm kadarıyla renkli lens takanlar dalga geçiliyor.
Yani böyle insanlar gördüm çevremde :/
Niye böyle ayıp ve komik birşey gibi algılanıyor anlamadım.
Ya da ben mi insanların ne dediğini bu kadar takıyorum ?
Hahahhaha kızın birine gözler lens mi dediğimde evet lens demesi aklıma geldi nr gülmüştük:) bence dövmeden pirsingden daha normal sıradan birşey lens

annem yıllardır renkli lens takıyor hatta zaman zaman insanlar, benim arkadaşlarım filan “gözleriniz çok güzel, lens mi?” diye soruyorlar. ama bazıları ölü balık gibi bakıyor ve haliyle de dalga geçiliyor, rengini iyi seçmelisiniz.

Çok saçma
Ben de kullanıyorum ama bu zamana kadar böyle bişey ne duydum ne de gördüm.
Kıskançlıktan bence
yada doğal değilde korkunç göründüğü içindir.

Tr de softlens varsa onu dene derim

Haklısınız kızlar
Ya bir arkadaşıma söyledim
Yapmacık kızlar gibi olma doğal güzel ol dedi.
Hele erkekler anlarsa komik olursun dedi ondan da etkilendim:110:

Olgun bi erkek lens takıyosun diye dalga geçmez ☺️ En fazla yakışmamış kendi göz rengin daha güzel der
Hem renkli lens takan erkeklerde var

Ayıp değil neden ayıp olsun, dalga geçen de görmedim ama içten içe düşünüyorum açıkçası, herkes kendi göz rengiyle güzel. Neden bir başkasına özenesiniz ki? Ama illa hevesiniz varsa alın tabiki.

Yaşınız ve yaşantınızla da alakalı bence. İstanbul Mecidiyeköy’de bir yurtta kalmıştım. Ranzamın alt katında kalan arkadaş hergün başka renk lens takar her gece taksimde gecelere akardı. Asla sırıtmaz ve komik durmazdı. Ama yaşantısı daha sakin ve yaşı 25 ler civarında birini görsem herhalde yadırgardım. Düşününce garip olmayıp yapınca istemsiz garip gelen şeyler vardır. Bu da o kategoride bence. Ha şu da var. Bunu Londra da yaşarken yapsanız herkese çok ta fifi olurdu ama maalesef burası tam anlamıyla bir Ortadoğu.

Kaliteli bir lens güzel durabilir,hareli kullanmıştım ben gözlerim açık kahve elaya yakın,lensimde hareli koyu yeşildi,çok sırıtmıyordu ama mavi haresiz yada açık yeşil taksam sırıtırdı diye düşünüyorum
Tabiki her ne olursa olsun aşırı doğal duruyordu diyemem lens en nihayetinde ama kullanacağınız renk ve lensin kalitesi önemli burada.
Deneyip karar verin derim.

Back
X