Renkli sütyenler nerelerde giyiliyor?

renkli renkli cıvıl cıvıl iççamaşırlarım var..desen desen..
çok seviyorum giymeyi bende..
ama eşim daha çok seviyor:asigim:

ben de renk renk desen desen ıc camasırları gıymeyı cok sevıorum tabı dısardan bellı omayacak sekılde ıcımde hıssetmek muthıs bı haz verıo:)

Bende renkli camasir kullanmayi cok severim.Günlük,abiye herseyin altina giyerim ama beyaz kiyafetler ile acik renk kullanmayi tercih ederim.

Ya kizlar belki yeri degil ama nereye yazacagimi bilemedim.Gecenlerde bir sütyen aldim birkac kullanimdan sonra icindeki tel kenardan cikti,cok fena canim acidi,diktim ama yine cikti.Nasil bir cözüm uyguluyorsunuz siz,bu gibi seyler basiniza geldiginde?Atmayada kiyamadim.

bence bir an önce kurtul o çamaşırından şekerim,markalı bişiy mi???

bende ayni seyi yasamistim.cok begenerek aldigim pembe sutyenimin icinden tel cikti ve eve gelesiye kadar gogsumu cizmisti bende diktim ama yine cikti. ben bi cozum bulamadim kullanmiyorum artik senağlama

bende çok severim iççamaşırını hemde renkli gecelik takımlarına ama dekolteli bayılıyorum tabiki eşimde yeni aldım kırmızı tüllü, pembe ,siyah oda dantelli çok şık bayan diyor siz nekadar seksisiniz diye napayım çok seviyom

bende renkli çamaşırlara bayılrıım.. ille de abiye altına değil normal giydiğin kıyafetin altına da giyersin.. içimiz cıvıl cıvıl ne güzel :asigim:

bende sewrim renlikli çamaşır giymeyi..
sütyenlerim genelde sade iz belli etmeyen modeller
ama alt çamaşırlarım renk renkkk............önce kendim için alıyorum.

çok saçma illa biri için böle şeler yapmak bende kullnıyorum ve hemen hemen iç çamışırlarm dantel renkli vs herşeyn içindende giyiyorum

aynen sana katılıorum teo_tugce bende çok severim renkli ve dantelli çamaşırları bayıla bayılada giyiyorum ne yani şimdi kimse görmüo die giymicez die bi kaide mi var ayrıca askılı t-shirtlerden renkli sütyenlerin askıları çıkınca çok hoş duruyo farklı oluyo yani

illa kocam için giymiyorum bende çok seviyorum kendimi daja iyi hissediyom tabi eşiminde hoşuna gidiyo

illa kocam için giymiyorum bende çok seviyorum kendimi daja iyi hissediyom tabi eşiminde hoşuna gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…