arkadaşlar ben kullandım ama tam sonuç alamadım sadece çatlaklarımı inceltti.
slm arkadaşlar.. ben kremi bugün sipariş verdim. kullanmaya başlayınca bilgi veririm size. benim çatlaklarım çok eski, ben de işe yararsa herkes de yarar sanırım inşallah sonuş iyi olur :Saruboceq:
inşallah işe yarar gelişmeleri arada bir bizimle paylaşırsan seviniriz.sonuç iyi olursa bende almayı düşünüyorum.inşallah kızlar inşallah...bari bu bir sonuç versede biz bayanlar biraz rahat etsek:hooray:a.s.
mısram mrb.. kremi geçen cumadan beri kullanıorum. henüz gözle görülür bişi yok ne yazık ki, bi haftada bi değişiklik beklemem mucize beklemek gibi bişi olurdu zaten -tatlicadiarzu- bakalım ben 9 hafta kullanıcam eğer bi gelişme görürsem hemen haber veririm sizlere inşallah olur sosito yalnız ben kremi göbekte deil basenlerde ve bel bölgemde kullanıorum ergenlikten kalma çatlaklarım var da
keşke biri çıkıp şu çatlaklara kesin bi çözüm bulsa da biz de böle o mu işe yarar bu mu işe yarar die düşünmekten kurtulsak ama ben inanıorum bi gün olucak bu senağlama neyse gene dertlerim depreşti lülülülülülü ben sizi ara ara bilgilendirmeye devam edicem
evet 1 haftalık kullanım sonrası sonuç beklemek erken olur.ama senden ara ara paylaşımlarını bekliyoruz.inşallah iyi bir sonuç alırsın.bunu gerçekten isterim ve bizide olumlu sonucu bildirir bizim gibi bayanları sevindirirsin.hihoyyyt
kremi kullanmaya başlıyalı cuma günü tam iki hafta oldu ama açıkçası ben hala gözle görülür bi deişiklik fark edemedim.bi kutu bitti iki kutu daha aldım bakalım hala ümitliyim bunlar bitince de bi deişiklik görmezsem tvdeki görüntülerin palavra olduuna inanıcamkötükedihüso bu arada size bahsetmiş olduum tıbbi boyama konusu ile ilgili dün yapan yere görüşmek için gittim. bana yapılabileceğini sölediler, çatlak olan bölgelerin fotoğrafları çekildi, fotoğrafları inceleyip bi sonuca varıp beni arıycaklarını, bir en fazla iki seansta ten rengine çok yakın bi renk elde edilebileceğini sölediler, bu da beni baya mutlu etti:dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?