Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriRenuee (Ekstra Güçlendirilmiş Doğum Sonrası Çatlak Giderici)
renuee krem ile ilgili deneyen arakadaslar vardi..kullanım suresi 2 hafta olmusken yazmislardi ama sonra yazmadilar yarari olup olmadigi konusunda.. bilgilendirirseniz sevinirim teskkurler
Arkadaşlar renuee kremi ben de aldım. Kullanmaya başlayalı daha 4 gün oldu ama baya etkili. Doğumdan sonra çok fazla, derin çatlaklar ve karın bölgemde sarkma olmuştu.Karnım gözle görülür şekilde toparlandı.Termal şort ve 1 saat egzersizle arkasından da bu kremi sürüyorum inanılmaz gelişme var. Sabırlı olmak ve uğraşıp zaman ayırmak gerekiyor.Bir de ürünleri doğru kullanmak da önemli bence.Şort ve lut gölü tuzu selülüte de çok iyi geliyor.Tavsiye ederim.
arkadaşlar bende ürünü kullandım eski kilo alıp vermekten oluşan kalça çatlaklarım vardı kalın belli belli ve ürünü günde 2 defa 2 ay boyunca kullandım ve muhteşem etki gösterdi bana mutluyum artı olarakta sıkılaştırdı x tra jelde kulladım çok oda mükemmel ama çatlaklara Renuee derim selülüt için extra jel kullanın ve Celluless Selülit Giderici Vakum Terapi Cihazı alın muhakkak masaj yapın ben bu şekilde kullandım umarım sizlerdede işe yarar geçmiş olsun sevgiler