- 3 Nisan 2014
- 36.206
- 147.731
- 798
Otel değil sadece yolda giderken olurda polis çevirmesi falan olursa diye
e çevirsin. 17 yaşındakiler seyahat edemez diye bir kanun mu var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otel değil sadece yolda giderken olurda polis çevirmesi falan olursa diye
size yapılmamış yorumlara cevap vermeniz daha sacma![]()
O rahatsız oldu diye sendemi oldun hayırdır ?Konu sahibi sizden rahatsız olmasına ragmen , ondan önce de direkt size soru sorulmamış olmasına ragmen yorum yaptınız degil mi? Konudan çok da uzak bir yorum üstelik. Konu polis çevirse bişey olur mu şeklinde sizin cevabınız otursun oturdugu yerdeşaka gibisiniz ya.
O rahatsız oldu diye sendemi oldun hayırdır ?
Konu genele açık sana bana herkese sormuş,yorumumsa direkt yapılmış bi yorum..
İster uzak ister yakın benim cevabımdan sanane ?
Bana göre 17 yasında kızın baska sehirde sevgilisiyle işi yok ben o kısmıyla ilgilendim oraya yorum yaptım seni niye baglıyoda bana laf yetiştiriyosun![]()
Verecek cevabınız yoksa Edebiyat yapmayınız hadi by by..Sen degil '' siz'' .
İyi geceler. Aynı dilden konuşamayacağız sizinle. Ayrıca -de -da ayrı yazılır. Tekrar iyi geceler.
18pardon sizin yas kac??
Haddinizi aşacak birşey yazdiniz size ne gezerde otururda? Siz o yaşlarda aile baskısı yüzünden yapamadığıniz için bu kadar geri kafalı olmuşsunuz sanırımKonu açarsan bende yorumumu yaparım
Haddimi aşacak bi yorum yapmadım ama işinize gelmeyen bi yorum yaptıgım kesin..![]()
Offf anlatamadım sanırım! Yanında ki büyük olduğu için sorun olur mu demek istedim çünkü daha önce arkadaşım kendinden 3 yaş büyük biriyle arabada gezerken sorun çıkarmışlardıbdv'de gördüğüm en saçma konulardan biri.
17 yaşındakilerin dışarıda gezmesi yasak mı? ne alaka?
Beni tanıyorsun sanırımHaddinizi aşacak birşey yazdiniz size ne gezerde otururda? Siz o yaşlarda aile baskısı yüzünden yapamadığıniz için bu kadar geri kafalı olmuşsunuz sanırım
Aileler biliyorsa sana b** yemek düşer iyi geceler :)O rahatsız oldu diye sendemi oldun hayırdır ?
Konu genele açık sana bana herkese sormuş,yorumumsa direkt yapılmış bi yorum..
İster uzak ister yakın benim cevabımdan sanane ?
Bana göre 17 yasında kızın baska sehirde sevgilisiyle işi yok ben o kısmıyla ilgilendim oraya yorum yaptım seni niye baglıyoda bana laf yetiştiriyosun![]()
Aileler birbirini uzun zamandir tanıyor onlarda bebekligonden beri tanışıyorlar ve sadece gezmek amaçlı gidicekler kalmak için değil..Beni tanıyorsun sanırım
Hiç baskıcı bi ailede büyümedim..
Geri kafalıda degilim..
Kardeşimin yerine koydum ve 17 yasındaki bi kızın daha 19 yasında bi erkekle sehir dısında işi yok bence basına bişey gelse onu koruyamaz bile
Biraz haber falan izleyin görün neler oluyor memlekette![]()
Ben tokum canım sana afiyet olsun..Aileler biliyorsa sana b** yemek düşer iyi geceler :)
Ailesi biliyor canım ilişkilerini o yüzden konuda ailesi bilirsede bir şey olur mu yazdım! Biz biliyoruz çünkü bazen aileleri aradıklarını canımBana nedense ailesinin haberi yokmuş da tepki almamak için öyle yazılmış gibi geldi..niye acabaa