Saç Rengi ve Saç Boyama Resim yükleme yardım!!

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
Kızlar saçlarımın eski rengini istiyorum!! Bu aralar çok değiştirdim ama son değiştirdiğim renge geri dönmek istiyorum. Resim eklememe yardımcı olun lütfen de fikirlerinizi alayım. Daha önce hızlı resim den yükleyebiliyordum ama şimdi olmuyor?? Nereden yüklüyorsunuz? Bana da bi yardımcı olun rica edicem.

Son düzenleme:
İlk olarak Konuya cevap yaz kısmına giriyosun ve aşagıdaki gibi eklenti ekleye tıklıyosun .

Daha sonra açılan sayfada DOSYA EKLE ardındanda DOSYA SEÇ tıklıyosun .

Son olarak ta UPLOADS FİLES - İÇERİĞİ EKLE ve BİTİR diyosun resmin eklenmiş oluyor
Cevapla diyerek yayınlamış olursun yardımcı olabildiysem ne mutlu .

kızlar sadece şu an kesinlikle istediğim renk ve modeli ekleyebildim sanırım boyutla ilgili problem oluyor kabul etmiyor, son boyamdan önceki ve bir önceki hali ve şimdiki halimi de eklemeye çalışmıştım oysa ki.. ((
peki bu renge ve modele ne diyorsunuz??

Bi dönem kavak yelleri minenin saçı diye yırtmıştım kendimi:)) hala geçmedi hoş o takıntım.. Yaza düşünüyorum bakalım. şimdi uzun cesaret edemiyorum:)

o kızın saçını da hiç bir kuaför anlamıyor ki, anlamış gibi yapıp saçma sapan bi renk çıkarıyorlar ortaya ne hikmetse...

ya da şu rengi..
Bu arada bu renkler bal köpüğü geçiyor, bakınca sarı derim halbuki..

Ben baka baka gözüm yanılmaya başladı sanırım, kafayı sıyırmam yakındır..
şu an resmen koyu bakır kahve gibi oldum(((

bunu derhal düzeltmeliyim..

üstteki resmin kesimi çok güzelmiş.aslında bende kestirmek istiyorum saçlarımı ama bir türlü kıyamıyorum...aşağıdaki saç rengide bal rengi canım.

Uploaded with ImageShack.us

BU RENGİ ÇOK SARI VE TURUNCU BULMUŞTUM SONRA TEKRAR BOYATMAYA GİTTİĞİMDE İKİ TON KOYULAŞTIRICAM DEDİ.

ŞU AN RESMEN TURNCU BAKIR KOYU BİŞEYİM((

DİBİ GELENE KADAR KULLANICAM MECBUR, BU RENGİ SEVMİŞİM MEĞER..:26:
BOYANIRKEN KOYULAŞMAYA BAŞLAYINCA FARKETMİŞTİM..
OYSA Bİ DE AÇTIRMAK İÇİN O KADAR UĞRAŞMIŞTIM..

OFF.. BU ARADA KIZLAR BU RENGE NE DİYORSUNUZ? NASIL??

Uploaded with ImageShack.us

BU DA BEYAZ IŞIKTA, SAÇ AYNI SAÇ.
BİRİNDE TURUNCU, BİRİNDE SARI GİBİ GÖRÜNMÜYOR MU??

AYRICA NORMALDE BAKINCA DA (AYNADA KENDİM) KOYU BAKIR GİBİ(((((((((

NE DİYORSUNUZ HEPSİNE KIZLAR YAA!!

site sorumluları, başlığımı değiştirmek istiyorum lütfen bir yardımcı olun zira o kadar uğraştım didindim resimleri ekledim fakat "resim yükleme yardım" diye olduğu için başlık kimse yüklenebildiğini düşünmediğinden bakmıyor tabii.. ben de acil yorum bekleyerek kaldım burda. mesajı değiştir var ama konu başlığı yok nedense, şimdi ben o resimleri bir daha yüklemeye nasıl uğraşayım?? varsa bir yolu siz yapıverin bi zahmet! kolay gelsin!

Canim ilk yazdigin mesajda mesaj düzenleme paneli var oradan basligi düzeltebilirsin.

ewet de içerği değiştirilebiliyor, başlığa bir şey yapılamıyor sanırım.. ( site yetkilileri de beni hepten boşladı:))

Mesaj düzenleme paneline gir, gelismis düzen de o zaman basligi da düzeltebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…