- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.545
- 448
Merhaba size çok teşekkür etmek istiyorum 17 yaşındayım hayatımın hef yazını ne yazık ki kilo vermeye çalışarak geçirdim ve 2 yıl önce 10 kilo verdim şimdi son kalan 14 kilomu vermeye çalışıyorum ne yazık ki çok bitiktim ve artık yapamayacağıma inanmıştım ama sonra burayı gördüm kendimi sevmediğimi en büyük üzüntüyü kendime ben verdiğimi gördüm kilo vericeğime inanıyorum ve kendimi sevip affediyorum sizin sayenizde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım teşekkür ederim.. ne güzel senin de motive olman,kendini sevmen..kendini anlayıp affetmen.. kendine inanırsan ben saglıkla zayıflayacagına eminim canım.. günlügünü gördüm ve takipteyim :13:
geçmiş olsun canım. Neyse ilaçlarını kullan zayıflamaya da etkisi olur daha kolaylaşır işin. Bu arada zayıflamaya sevindim. Beraber 60 lara inicez biz.
evet canım beraber inicezz 60laraa hem sabırla hem sabırsızlıkla bekliyorummm o günleriii
Simsims canım kaç kişinin hayatına dokunmussun bak. Sen yazmayı sakin bırakma. Burda bi sürü günlük tutan var ama kaç kişi böyle insanları etkileyebiliyo ki. Hep diyorum iyi ki varsın. ..
canım yaaa çok tatlısınnn.. teşekkür ederimmm.. gerçekten çok mutlu oluyorum bunları okudukçaaa.. :119::124::118: