Emek vermek ve sonucu görmek gerçekten çok güzel. evlendikten sonra nasıl oldu anlamadım 5 ayda 10kilo almışım

yemek yapabildiğimi ispatlamaya çalıştım heralde

önce o panikle kolay yoldan zayıflama yollarını aradım, zayıflama bandı diye bişey duydum, gerçekten 1haftada 3kilo kadar verdim ama çalıştığım için yasaklılara uyamadım ve kilo verimim durdu. keşke uyabilseydim

sonra günde 3saat yürümeye başladım, hafif diyetle beraber. ve 1buçuk aydır 6kilo verdim toplam

5kilo daha verebilsem söz bir daha bu kadar kilo almayacağım

[/QUOTE
evlilikle kilo alımı hep istikrarlı olarak yükseliyor her nedense:125: mesela;gelinlik giymek dügüne kadar kilo vermek bile stres olmuştu bende.her nasılsa diger gelinlerin tersine ben kilo vermek yerine sabit kalmış,diyetisyene gitmeme ragmen kilo verememiştim gene(ne tesadüf:)şimdi o günleri hatırladıgımda 59 kiloyken oram buram şuram deyip deyip sadece şikayet etmişim.başka hiçbir şey yapmamışım.sadece dügünden 1 gün önce evdeki hiçbir şeyi yiyememiştim ertesi gün dügünüm var diyee

dügün günümün ertesi gününü hatırlıyorumda nasıl rahattım istedigimi yiyordum istedigim kadar taaa ki bugünlere kadar..herkes bana "evlilik yaramış sana" dedikçe daha çok yedim.ben de kendime nasıl bu kadar duyarsız kalmışım,nasıl görmemişim hala inanamıyorum.neyse ki bi yerde dur demeyi başardık öyle degil mi? zararın neresinden dönsek kardır:118:
sen günde 3 saat nasıl yürüyorsun?çok yorucu degil mi?

tebrik ediyorum 1,5 ay 6 kilo süper

beslenmen nasıl biraz bahsetsene?