• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Eki Görüntüle 1044924

bugün yediklerim:
sabah:3 küçük dilim kek(1tanesi fotoda çıkmadan midemdeydim çünkü) ve sütlü kahve
ögle:3 dilim kaşarlı pide,acılı ezme
ara:1portakal 2 bisküvi
akşam:1 kabak yemegi,1kase domates çorba,1 dilim ekmek

sanki yıllardan beri böyle besleniyormuşum gibi hissetmek harika.her sabah daha hafif uynamak ve keyifle kahvaltı yapmak harika,vicdan azabı çekmemeden kek, bisküvi yemek hele bu hafta buna yarım simitinde eklenmesi harika.. zaman zaman porsiyonlarım artıyosa da ya ara ögün yapmıyorum ya da daha az yiyorum.bugün mesela 1,5 kek yedim 1 tane yemem gerekirken.bu yüzden ara ögünü atladım.3dilim kaşar peynirli pide de kaşarl tost yerine yedim.bu degişimler olmasa daha iyi ama arada böyle şeyler olabiliyor işte:93::125:
pidemi gördüm ne:KK76::KK76:

gurbet gurbet birgün bir pasta yemiştim hiç unutmamm hatta buralarda bir yerde fotosu var paylaşmmıştım.çilekli çikolatalı..hala aklımda :kk77:

Son düzenleme:
o an emınım yedıgın en guzel pastadır:KK56::KK56:
şimdi senın günlüğe bastan bakıyorum:KK59::KK59:
gerçekten kaçamak degilde ödül olunca dünyanın en güzel pastası oluyor o.. o tat sanki hiç birinde yokmuş gibi :) baklagilller bazen var ama bilemiyorum bakmak lazım.ama ben vejeteryan olmama ragmen o diyene kadar yemedim bakliyat.vejeteryanlara ve çocuklara haftada 2 veriyordu sanırsam..bakarız ona göre bi şeyler ayarlarız ;)

gerçekten kaçamak degilde ödül olunca dünyanın en güzel pastası oluyor o.. o tat sanki hiç birinde yokmuş gibi :) baklagilller bazen var ama bilemiyorum bakmak lazım.ama ben vejeteryan olmama ragmen o diyene kadar yemedim bakliyat.vejeteryanlara ve çocuklara haftada 2 veriyordu sanırsam..bakarız ona göre bi şeyler ayarlarız :KK66:
aa sen vejeteryanmısın:KK57::KK57:bende ete bayılırım:KK28::KK28:
ılk 20 gun sorun degıl cnm 20gun sonrası için:KK59::KK59:

ben de bazen öyle hissediyorum.. depresyon öncesi belirtileri oluyor bu..güçlü olmaya kendine yetmeye çalış.. insanın en iyi dostu yine kendi..
Çıkmaya çalışıyorum canım. Zaten mücadele ediyorum ana üstüne bu kadar dikkat ederken aç yatarken kilo almışım canım

Eki Görüntüle 1078205

Bu muhteşem pasta şuan midemde.. görüntüsü kadar tadı da muhteşemdi...:KK56::129: ve ben gönül rahatlıgıyla yedim onu 35. gün ödülü olarak.. 5. haftanın son günü istedigim tatlıyı (1 porsiyon) yiyebilecektim ve pastaneye gittigimde resmen gözüm döndü:KK52::KK52::KK52: hepsinden almak yemek istedim.hem şu 35 günde ne kadar degişik kurabiye ve pastalar çıkmıştı.kaçırmıştım hepsini.. hemen ara kapanmalıydı:125::125::125: şaka bir yana bu söylediklerim 1 saniye falan sürdü.sonra direkt ilk begendim gözüme ilk çarpan bu güzelim pasta alınıp evde bitki çayı eşliginde yavaş ve keyifli bir şekllde yenerek mideye indirildi.. Mevsimlerden Roma bugünkü listemde tatlı yememe izin veridigine göre ben bi şeyleri başarmıştım ve ödülüm bu güzelim çilekli çikolatalı pasta oldu.(Yakın çekimler sizi yanıltmasın pasta 1 porsiyonluk) kendimi tebrik ediyorum bu 35 gün için :81::81::81::81::81:
yakaladım senı:KK59::KK59:

ben bıraz daha arastırayım bakayım:KK59::KK59:
saglık içinmi nıye yemıyorsun et:KK57:
bir kitap okudum hayatım değişti derler ya aynen öyle.zayıflamak için aldıgım bi kitap(skinny bitch ismi) sayesinde zayıflamak yerine vejeteryanlıgı seçtim.bu bir seçim yani :)

Back
X