merhaba simsims
dün akşam şöyle bi göz atayım diye girdiğim topiğinden bi türlü çıkamadım ve nihayet bütün serüvenini şuan itibari ile okuyup bitirdim
harikasın süpersin tek kelimeyle muhteşemsin daha ne diyeyim bilemiyorum
bence çok iyi gidiyorsun ve senden bi ricam olacak bu topiği bırakırmısın bırakmazmısın bilmiyorum ama yazmayı hiç bırakma
seni okurken kendimi buldum bu koşturmalı hayatımda kendimi ne çok unuttuğumu farkettim.. henüz mevsimlerden roma bloguna bakmadım daha doğrusu seni okumaktan ona fırsatım kalmadı
ama en kısa zamanda ona da göz atacağım 
kendimden bahsetmem gerekirse bende kilo verme yolunda emin adımlarla yürüyorum yani en azından öyle olduğumu düşünüyorum
hep zayıf birisiydim, ki evlendikten sonra da bunu korudum ha korudum dediysem bunu için bi çaba sarfetmedim zayıftım öyleydim işte
ama ne zamanki hamile kaldım kilolar bir bir hücum etti üzerime ve doğum yapalı 1 yıl olmasına rağmen halaa kurtulamadım kendilerinden
olsun dediğin gibi bi anda almadım ben bu kiloları bi anda da veremem ve benim için bunların da yanında en önemli şey oğlumu emzirmeye devam etmem.. yani sütümü etkilemeden yavaş yavaş kilo vermem gerekiyordu bende aynen öyle yapıyorum bu 1 yılda toplam 12 kilo verdim ve hala vermem gereken 8 kilo var
azimle, kararlılıkla ve en güzeli sevgiyle yola devam
hoşçakal.. 
dün akşam şöyle bi göz atayım diye girdiğim topiğinden bi türlü çıkamadım ve nihayet bütün serüvenini şuan itibari ile okuyup bitirdim
kendimden bahsetmem gerekirse bende kilo verme yolunda emin adımlarla yürüyorum yani en azından öyle olduğumu düşünüyorum