Eki Görüntüle 1186412
yaklaşık 3 aydır kendi saglık problemlerim dışında eşimin de saglık problemleri vardı.. zor bir dönem geçirdik beraber .. geçirdik diyorum çünkü geçtii çok şükür… dün eşim KÜÇÜK,ÖNEMSİZ diye anlatılan bir ameliyat oldu 3 aylık bir beklemenin sonunda ve 45 dk. sürmesi gereken ameliyat 2 saat,yogun bakımdan yanımıza gelmesi 2 saat olması gerekirken 12 saat sürdü..çok zor bir ameliyat geçirdi.. ayrıntıya girmeyecegim ama ben de öldüm öldüm dirildim.. herşey yoluna girene kadar da burda paylaşmak istemedim.. her zaman ki gibi mutlu şeyleri paylaşmak istedim burda...saglıgı şükür bugün gayet iyi ve biz akşam evimize gelebildik..

dün ve bugün yemeklerimi hastanede yemek zorunda kaldım..sebzemi,dolmamı,meyvemi,kuruyemişimi yanımda götürdüm..yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama bugün hem mutluluk ve hem rahatlayıp, stresi atmamla şımardım azıcık,olsun o kadarcık

dün gece canım nasıl deli gibi yemek istiyor.tuttum kendimi.. bugün ise şımarsam da çizgiyi çok aşmamaya çalıştım.mutsuzluguma mutsuzluk,hüznüme de hüzün katmak yerine kendimi kontrol etmeyi seçtim:13: demek istedigim hayatta herşey var.. önemli olan bununla baş etmek için hangi yolu seçtigimiz.. ben böyle bir yol seçtim……..