- 24 Temmuz 2013
 
- 4.349
 
- 4.545
 
- 448
 
bakmıştım ,kaçamaklar vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakmıştım ,kaçamaklar vardı
Uff evetbakmıştım ,kaçamaklar vardıdur bi daha bakayım
Günaydın kızlarsizce ilk önce hangisini yesem? üzümü mü yesem? yoksa kediyi mi?
Eki Görüntüle 1608682
bugün ara ögün ile kahvaltıyı yer degiştirdim..
sabah:15 üzüm
evet canım aynen öyleleroyyy minnoşlar sabah sabah ayağa dolanmayı ne seviyolar![]()
evet canım aynen öyleler![]()
elimdekini mama sandı serseri
![]()
hehehehehe çok iyi tahmin edebiliyorum sabah sizi ,aynı bizbenimkilerde aynı yaaa, uyku sersemi seke seke yürüyorum sabahları![]()
hehehehehe çok iyi tahmin edemiyorum sabah sizi ,aynı biz![]()
kesinlikle katılıyorum.. böyle bir elektrik alma yöntemi daha henüz bulunmadı.. dokun ve stresin gitsin.. müthiş bir enerji.. illaha bana dokunucak ,öyle uyuyoruz..hatta bazen el ele uyuyoruz..sabahki gurultuları şımarıklıkları en iyi terapi benim için, yemin ediyorum en iyi psikoloğun terapisi solda sıfır kalır![]()
benim iran kedisi tepeme (saçımın dibine) yatıyor, ankara ise illa burnunu burnuma sokacak ya da patisini suratıma koyacak. (kanepede uyuya kalırsam ikisi de tepemde yatıyor yani, yoksa yatak odasına girmeleri yasakkesinlikle katılıyorum.. böyle bir elektrik alma yöntemi daha henüz bulunmadı.. dokun ve stresin gitsin.. müthiş bir enerji.. illaha bana dokunucak ,öyle uyuyoruz..hatta bazen el ele uyuyoruz..![]()
hehehe serseriler yaaabenim iran kedisi tepeme (saçımın dibine) yatıyor, ankara ise illa burnunu burnuma sokacak ya da patisini suratıma koyacak. (kanepede uyuya kalırsam ikisi de tepemde yatıyor yani, yoksa yatak odasına girmeleri yasak)
Aynen hep kafama takılırdı simsimşanslıdır neden yumurta yemiyor diyesikafana taki post: 42214199 .!.:kahvaltımı yani ara ögünümü de yaptım.. yumurta çoook uzun zamandır yemiyordum.hani kek pasta börek vs de yiyordum ama kırıp,haşlayıp pişirip yemiyordum.bugün kahvaltıda yumurta yedim.. özlemiş miyim?çok degil..
ara ögün(kahvaltı):2 ufak dilim ekmek,1 yumurta, 1/2 dilim peynir,sade kahve
annem benim kahveme de süt koymuş yanlışlıkla,benimkini de ona verdim..ben sade içtim :)
Eki Görüntüle 1608740
anlamadım kız "simsims şanslıdır neden yumurta yemiyor diye" ne demek?Aynen hep kafama takılırdı simsimşanslıdır neden yumurta yemiyor diye![]()
Allah bugün bana noldu o şanslıdır kelimesi oraya nasıl geldi yemin ederim bilmiyomanlamadım kız "simsims şanbiliyom :eden yumurta yemiyor diye" ne demek?![]()
hehehehehehehe koptum kız bu kaçıncıAllah bugün bana noldu o şanslıdır kelimesi oraya nasıl geldi yemin ederim bilmiyom![]()
Bilmem çözemedimÇözemedin post: 42217353 .!.:hehehehehehehe koptum kız bu kaçıncınerden geliyor bu kelimeler
![]()