Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla ben artık oruca başlıcam bir renkli nemlendiricim kaldı onuda alayım artık yok bu yaz kozmetik ürünü almak
OYY bende bir tutabilsem ne iyi olacak az önce la roche posay renkli nemlendirici aldım ben de bakayım nasıl bir şeymiş sanada söyleyim ona göre al fiyatı 45 tl. Ben birde şu loreal serumlu rimelden alıyım tamam diyecem

Son düzenleme:
kızlar love mak up tan bişi alan var mııı? acebaaaa ben bişiler almak istiomdaa :)

maalesef birde ona sarmayayım :)))

DONUT güle güle kullan canım iyi günlerde .... allığın rengi güzelmişşş tam benim rengim

evet canım brronz şeftali,bronzer tadındaa
tesekkurler tatlım

1 alana bir bedava var straweberyy de

bende baktım ama bende eksık olan bırsey yok dıye,dırek kapadım sıteyı :)

onundamı varmış renkli nemlendiricisi oy hemen yorumunu bekliyorum canım
ben clınuqe alıcaktım ama roche nasıl acaba başka kullanan varmı arkadaşlar delikafadulden

[
onundamı varmış renkli nemlendiricisi oy hemen yorumunu bekliyorum canım
ben clınuqe alıcaktım ama roche nasıl acaba başka kullanan varmı arkadaşlar delikafadulden
sürdüm az önce sıkınca fondöten gibi şimdilik birşey anlamacdım nasıl olduğunubilmiyorumkismile

GÖKSUUUUUUUUUUUUUUU :))))))) soldaki rujun ve parlak kalemlerine bayıldım ay ne kaaaaaaaaa güseeeee :))) güle güle kullan canımmm :hulya: insanı alışverişe teşfik ediyolar vallaakaydirigubbakcemile

o kaLemLer t-Shop'da indirimdeyydii kızz

tanesini 1 tl'ye aldımm sempatiksalakcinni

ufak paralarla indirim zamanı çok güzel şeyler alınıyor valla sağol bebeğimm opuyorumnanaktan

GÖKSUUUUUUUUUUUUUUU :))))))) soldaki rujun ve parlak kalemlerine bayıldım ay ne kaaaaaaaaa güseeeee :))) güle güle kullan canımmm :hulya: insanı alışverişe teşfik ediyolar vallaakaydirigubbakcemile

canım bu soldaki rujun markası ve numarası nedir CADIARZUben golden rose 204 aldımda sanki bu renge benziyor turuncumsu rujlara bayılıyorummmmkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…