goksum aldiklarini iyi gunlerde kullan melegim
kizlar aldiklariniz cok hos ya hepiniz iyi gunlerde sururp surusturun ay bu topik beni cezbediyor kozmetik al diyiiiii ama almayacagim kotam doldu...
arkadaşımın hediyesi, bir bölümü far bir bölümü lip gloss.
cnm body shopun yosunlu serisinden peeling ve kil maskesini de kullandnmı acaba ?kullandıysan tavsiye edermisin
teşekkürler. bende beğendim.çok kullanışlı olsa gereeekk güzel görünüyoo güle güle kullan canımmkaydirigubbakcemile5
cnm nemlendiricisi ,toniği ,yüz temizleme jeli ve gözenek ürününü kullandım diğerlerini bilemeyecegim tatlım Bu saydıklarımda bana göre orta kalitede ürünlerdi olumunekankayizsmile
okytepecegim güle gülle kullan set çok kullanışlı görünüyor
canım loccitane denemeni öneririm kırmızı pirinç serisimi ne var sevgilime denedim kremini sürer sürmez cildi matlaştı şok oldum :))) ay sonu ve aybaşı %40 indirim yapıyor gidip bir dene derim :))) ama body shopunkilerde güzelmiş arkadaşları kullanmıştı etkiyi görünce şok oldum :)kızlar benim cilt bakım ürünlerim bitti yani body shop yosunlu seri acaba aynısından mı alsam murada mı dönsem çok kararsız kaldım bunun dışında alternatif olarak hangi markayı önerirsiniz ? (sivilce sorum yok ama cildim yağlı )
saol lattecim baktım urban decayın setini beğendim lakin kararsız kaldım aslınad coastal scents palet istiyorum ben ama ebaydanda güvenemiom kendi siteside göndermio burayaGkSu, seyma ve donutum hepiniz güle güle kullanın cicilerinizizemuszemus
magrentam siteye kayıt ol sonra bi ürün at sepete bilgilerini doldur shipping ücreti çıkıyor ağırlığa bağlı olarak artıyor £6.50 dan başlıyor
avon pek sevilmiyo canım burda hehe ben lsoyon ve duş jellerini alıyorum fiyatı uygun oluyo ve her aldığım ürün mutlaka en az %40 indirimde oluo :)))MAGRENTA ---------------------DONUT--------------CAFELETTE tşkr ederim canlarım dahaa güselleri sizin olsun .......... bir heyecanla bende avon siparişlerimi bekliyorum burda neden kismeler AVON almıyorakannehir
güle güle kullan canım bende de bu tarz bi palet vardı oriflame nin hala durur çok sevmiştim yaaaaarkadaşımın hediyesi, bir bölümü far bir bölümü lip gloss.
cnm nemlendiricisi ,toniği ,yüz temizleme jeli ve gözenek ürününü kullandım diğerlerini bilemeyecegim tatlım Bu saydıklarımda bana göre orta kalitede ürünlerdi olumunekankayizsmile
a.s.okypetecım gule gule kullan canımmmm
buda oriflame'in canım. aynısı belki seninkiyle. teşekkürler..canım loccitane denemeni öneririm kırmızı pirinç serisimi ne var sevgilime denedim kremini sürer sürmez cildi matlaştı şok oldum :))) ay sonu ve aybaşı %40 indirim yapıyor gidip bir dene derim :))) ama body shopunkilerde güzelmiş arkadaşları kullanmıştı etkiyi görünce şok oldum :)
saol lattecim baktım urban decayın setini beğendim lakin kararsız kaldım aslınad coastal scents palet istiyorum ben ama ebaydanda güvenemiom kendi siteside göndermio buraya
avon pek sevilmiyo canım burda hehe ben lsoyon ve duş jellerini alıyorum fiyatı uygun oluyo ve her aldığım ürün mutlaka en az %40 indirimde oluo :)))
güle güle kullan canım bende de bu tarz bi palet vardı oriflame nin hala durur çok sevmiştim yaaaa
ehhhh murad dan sonra orta dersin tabeeee :))) ama murada da o kadar para vermeyin dioalr genelde cildinde o kadar sorunlu değilse gerek yok bence canım
okypete güle güle kullan yerimseniben
günaydınn kızlarr
okypete iyi günlerde kullan canım paletin güzelmiş ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?