BİR ara nerede görmştüm hatırlamıyorum ama sanırım hacerin bloğund gördüm duraline diye bir şey onun gibi birşey mi budamac fix+ canım kendisi makyajı sabitler,
Farların rengini canlandırıp, dayanıklılığını arttırır
Farları eye-liner olarak kullanabilirsin
gibi çok amaçlı bi ürünopuyorumnanaktan
bende dün iki taraflı rimeli alıp almamak arasında gittim geldim benim riimelimde yeni max faktörün almadan çıktım ama alacam ilk denk geldiğinde kesinmercan ben sadece serumunu aldım canım 30 tl ye
iki gündr kullanıyorum bakalım ama rimelide çok övdüler
bende 3 tane rimel var şu an o yüzden almadım ama onuda almayı düşünüyorum
çift taraflı rimeller genelde iyi oluyor bence :lepi:
ebrucum valla bende mac satışından hiç memnun kalmadım one biçim müşteri karşılama yaa pazar günü gittim bir bakıyım diye hiç yüzüme bakan olmadı valla üstelik başka müşteride yoktu çalışanlar kendi aralarında lak lak yapıyorlardıı ben mac far bazını sordum fiyatını söyledi gitii tekrar lak lak yapmaya kaldım sap gibi orada tek başımatatlım blogda baktım renkler hoş griler ama acaba varmıdır birde işin doğrusu son 7-8 aydır gözümde alerji sorunu başladı yani daha önce kullandığım ürünleri bile süremiyorum bazen cecile kullanabiliyorym sadece şu an genelde deneme yapıp alıyorum o yuzden bişey diyemedim mac mağazasındada gözde denettirmediler aldığınız ürünlerin deneme makyajını yapıyoruz zaten dedi aldıktan sonra bende yaparım yani değilmi o yuzden senden isteyemiyorum tatlım opuyorumnanaktan
nereden bahsediyorsunuz elca dan mı nerede 7 tl farlartatlım allerji sorunun varsa denemeden almak büyük risk. ama 7 tl ye mac far bulman çok zor. Gerçi allerji yapsa bile 34 TL yerine 7 TL den olucaksın. Ama olduki beğendin allerji yapmadı başka renklerden de istersen ozaman napıcaz :))
ben önümüzdeki hafta gidicem sen ozamana kadar düşün hayatım eğer mac farım olsun dersen ben seve seve yardım ederim sonuçta oraya gidicem renkleri bulursam magrentama yolluycam sanada yollarım elime yapışmazkiopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
bu topiğe bir uğrayan pişman birde uğramayan yaktı bizi valla ne kadar pahalı şeyler bunlar yaa maşllah sende alıp duruyorsun cukka sağlam galiba güle güle kullan tatlım
saol lattecim gelcek olanlar vardan ordan bakem denk gelirse aldırayım:)))) olmadı kargo ile artık isterim mac dan :))) taktım ben bu fixe :)))magrentam fix+ 39 du sanırım ben aldığımda clarins aynı işlevi görürmü bilemiyorum canımcım fix+ için ancak mac i arayıp alabilirsin onlar şirket olduğu için kargoya verirler
dolphinim tamam bebeğim haber verirsin kaydirigubbakcemile2
alışamadım şu nickine yahuuu öteki daha güzeldiiii :))))))))sağolun kıslarr :lepi:
ebru canım 60 küsürdü fırça bronzırıda aldığım için %30 indirim oldu
magrentam senin fix dediğin inglot ta var duralıne 25 tl
kızlar gule gule kullanın cıcılerınızııııııııııı ve gunaydınlarrrrrrrrrr
BİR ara nerede görmştüm hatırlamıyorum ama sanırım hacerin bloğund gördüm duraline diye bir şey onun gibi birşey mi buda
nereden bahsediyorsunuz elca dan mı nerede 7 tl farlar
kızlar gule gule kullanın cıcılerınızııııııııııı ve gunaydınlarrrrrrrrrr
saol lattecim gelcek olanlar vardan ordan bakem denk gelirse aldırayım:)))) olmadı kargo ile artık isterim mac dan :))) taktım ben bu fixe :)))
alışamadım şu nickine yahuuu öteki daha güzeldiiii :))))))))
duralini istemiom bu fıs fıs o yüzden istiom mac dan :)))))))
selam donutcum nabeeeeeeeeeer nerelerdesin bakayım sennnnnnnnn
shiseido güneş ürünleri indirimdeydimakofonide kimse bişi söylemedi ((((
sağol donut sanada günaydın canım sempatiksalakcinni
fındığım duraline sadece farı eyeliner olarak çekmene yarar. Ama mac fix i yüzüne sıkıp makyajını, farını sabitlersin cildini nemlendirir. Bide farı eyeliner olarak çekersinopuyorumnanaktanbayanssulusmile
evet tatlım elcada bazı mac farlar 7 TL imiş
günaydın bebeğimopuyorumnanaktan
aane bıleyım shiseido soran hıc yoktu ki canım :)
herkese selamlar kızlarrrr
ben lotioncıyım cıldım ya canım benım,kremler agır gelıor yapı olarak
Hımmmm :))) saol canım dün kararsız kaldım vazgeçtim almaktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?