Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mac fix+ canım kendisi makyajı sabitler,
Farların rengini canlandırıp, dayanıklılığını arttırır
Farları eye-liner olarak kullanabilirsin

gibi çok amaçlı bi ürünopuyorumnanaktan
BİR ara nerede görmştüm hatırlamıyorum ama sanırım hacerin bloğund gördüm duraline diye bir şey onun gibi birşey mi buda

bende dün iki taraflı rimeli alıp almamak arasında gittim geldim benim riimelimde yeni max faktörün almadan çıktım ama alacam ilk denk geldiğinde kesin

ebrucum valla bende mac satışından hiç memnun kalmadım one biçim müşteri karşılama yaa pazar günü gittim bir bakıyım diye hiç yüzüme bakan olmadı valla üstelik başka müşteride yoktu çalışanlar kendi aralarında lak lak yapıyorlardıı ben mac far bazını sordum fiyatını söyledi gitii tekrar lak lak yapmaya kaldım sap gibi orada tek başıma

nereden bahsediyorsunuz elca dan mı nerede 7 tl farlar

sağolun kıslarr :lepi:
ebru canım 60 küsürdü fırça bronzırıda aldığım için %30 indirim oldu
magrentam senin fix dediğin inglot ta var duralıne 25 tl

Son düzenleme:
saol lattecim gelcek olanlar vardan ordan bakem denk gelirse aldırayım:)))) olmadı kargo ile artık isterim mac dan :))) taktım ben bu fixe :)))
sağolun kıslarr :lepi:
ebru canım 60 küsürdü fırça bronzırıda aldığım için %30 indirim oldu
magrentam senin fix dediğin inglot ta var duralıne 25 tl
alışamadım şu nickine yahuuu öteki daha güzeldiiii :))))))))
duralini istemiom bu fıs fıs o yüzden istiom mac dan :)))))))
kızlar gule gule kullanın cıcılerınızııııııııııı ve gunaydınlarrrrrrrrrr

selam donutcum nabeeeeeeeeeer nerelerdesin bakayım sennnnnnnnn
shiseido güneş ürünleri indirimdeydi makofonide kimse bişi söylemedi ((((

BİR ara nerede görmştüm hatırlamıyorum ama sanırım hacerin bloğund gördüm duraline diye bir şey onun gibi birşey mi buda

fındığım duraline sadece farı eyeliner olarak çekmene yarar. Ama mac fix i yüzüne sıkıp makyajını, farını sabitlersin cildini nemlendirir. Bide farı eyeliner olarak çekersinopuyorumnanaktanbayanssulusmile

nereden bahsediyorsunuz elca dan mı nerede 7 tl farlar

evet tatlım elcada bazı mac farlar 7 TL imiş

kızlar gule gule kullanın cıcılerınızııııııııııı ve gunaydınlarrrrrrrrrr

günaydın bebeğimopuyorumnanaktan

sağol donut sanada günaydın canım sempatiksalakcinni

aane bıleyım shiseido soran hıc yoktu ki canım :)

herkese selamlar kızlarrrr

aane bıleyım shiseido soran hıc yoktu ki canım :)

herkese selamlar kızlarrrr

Ben sordum donutcum ama yokmuşsun ((((( hala var gerçi bitmemiş çok uygun değil heralde fiyatı yalnız bişi sorcam sen lotion olanımı yoksam krem olanımı kullanıyosun biraz araştırdım lotionu alın diolar genelde :)

yaaaaaaaa biri benı vursun.çilekte ysl golden glosslar muthıs ındırımda,ama oyle kotu renklerı ındırımdeki :)))))))))))))))) yanı alsan bosuna alırsınnn :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…