Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

valla ben pek ısınamadım olaya nedense :)

işte benim aldıklarım :)))bakalım nasıllarmış :))) dün aldım göndermişler bile haftaya elimde olur :)))

magrentam iyi günlerde kullan canım

en alttaki pudra herhalde rengi nasıl
kullandınmı daha önce ben toz
pudra kullanamıyorum yaaa

magrentam iyi günlerde kullan canım

en alttaki pudra herhalde rengi nasıl
kullandınmı daha önce ben toz
pudra kullanamıyorum yaaa

saol canım bi gelsinler iyi çıkarlar inşallah :)))
o mineralli fondoten canım light olanı aldım fair çok açık olur diye düşündüm :) denemek istedim nasıl die şuan body shop kullanıyorum öğrenme fondotenim olucak buda :)

:dance: BENDE stok yaptım c göz kreminden heeheee ama indirimi bilmeden aldım veren bayanda bilmiyordu kasa fişinden anladık %70 indirime girdiğini zaten hemen standı yeniden düzenlediler sabahın köründe gittiğim için şahit oldum .
diğer %50 indirim devam ediyor bitmedi aydrıca % 70 indirim var C serisinde ve bazı farlarda

albatros canım olayın Regenerist Mikro kremını annem kullandı,miktarını az buldu ama memnun kaldı.

zaten bu iddia ile cıktı :

İngiltere’de satışa sunulan 500 Dolar’lık kremlerde bulmayı umut ettiğiniz bakım ve etkiyi Regenerist Mikro Yapılandırıcı krem’de fazlasıyla buluyorsunuz. Demek oluyor ki çok daha uygun fiyata bakım lüksüne sahip oluyorsunuz

kızlar birde mac fix+ aldım 42 tlye ne işe yarıyordu nelerde kullanabilirim

ayyy naptın kızzz birlikte alacaktık bizede yardımcı olacaktın hani yaaa bende istiyom elfff kargo ücreti yokmuydu

Amaaaa yaaa ama yaaaaa gidip geri versem alırlarmı kiii vallaha kazıklandım offfff bokmu vardı gittim aldım yaaa amannnn ((((((
mac fix miiiiiiiiiiiiiiii bende istiom yaaa arayım bi macıda banada kargo şeyetsinler :)))))
canım mac fix ne işe yaramıyorki makyajı bitir bi fıs yüze sabitlensin sonram fırçana sık farın sabitlensin far bazı niyetine bende istiomm yaaaa bendeee

canım benim dün yazdım ama site değişmişti bilion kimse farketmedi cevap yazanda olmadı zaten sonrada site yalan oldu dün akşama kadardı öğlen gibi verdiler siteye giremediğim için haber veremedim bidahakine artık :)
hem ben kullanmış olurum sanada bilgi veririm canım

canım bence büyük olasılıkla ambalaj yeniliyorlardır diye tahmin ediyorum..ben de hala gidemedim gidince ben de alıcam göz altı kremi..

akmayan kalemi boşver
bak toz sürmeyi bi dene
banyo yapıyorum çıkıyorum hala duruyo
sheida marka kullanıyorum çok memnunuma.s

Ben sürmemi ıraktan sipariş edicem
ustaları montaja yollıcaz oraya :)
şu body shop'a ben ceeeeeeeeeee yapam bakalım
göz altı kremlerinden memnunum zira:)

bende onu hıc begenmıorum canım ya,toz toz dokuluor yada goz pınarıma bırıkıyor

hımm anladımbilmiyorumkismile
ben uzun yıllardır kullanıyorum ya pratikleştim iyice
hemen çekiyorum bulaşmıyo
yanımda da kulak çöpü bulunduruyorum
ara sıra pınarda bişe varsa eğer hallediyorum
ama heralde artık pratikleştiğimden midir nedir demekki eskisi kadar kaçırmıyorum pınarda fazla bişe olmuyo
ha bak bi de bikeresinde any marka dandik kalemler satılıyo bazı prfümerilerde
1,5 lira falan
ben tabi kaçtım bu ne diye
kadın ısrarla elime sürdü almadan çıktım
bi baktım akşam oldu hala elimde
meğerse güzelmiş
peki bana önericeğiniz en iyi rimel nedir kızlar
slikon fırça seviyorum ben
bi de gözlerim çok allerjik
max factör falan mehvetti beni

o amy kalemleri seven cok bol canım,ben kullanmadım ama direk birsey demıs olmayayım.

O göz cıkarıcı materyale alısman guzel,aksi takdirde onu kendini savunma amaçlıda kullanabılırsın,Alimallah birinin bogrune soksan girer :))))

Max Factoru boykot ettim,hep edıyorum,almayacagım dıyorum alıyorum.ama bu kez cidden boykot ettim :)

Ben maskarada Lancome ve Loreal derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…