kızlar bu olay nemlendiriciyi
çok met ediyorlar ne diyorsunus
ben 2 ay önce kullanmıştım memnunda kalmıştım açıkçası
ama tekrar almadım
bugün okuduğum bir dergide yazıyordu estetik cerrahları
ameliyattan sonra olay i öneriyormuş
bayanlara nemlend,irici olarak
varmı bir fikrisi bulunan bu konuda???
magrentam iyi günlerde kullan canım
en alttaki pudra herhalde rengi nasıl
kullandınmı daha önce ben toz
pudra kullanamıyorum yaaa
anladım canım hadi bakalım iyi günlerde
sür sürüştür inşallah opuyorumnanaktan
BENDE stok yaptım c göz kreminden heeheee ama indirimi bilmeden aldım veren bayanda bilmiyordu kasa fişinden anladık %70 indirime girdiğini zaten hemen standı yeniden düzenlediler sabahın köründe gittiğim için şahit oldum .tabi canım eklerim :))))) bloğuma koydum resim dur burayada koyayım sitesindekileri
sende bendensin body shop mı elf mi? hehe kolay gelsin
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aman yaaaaaaaaa %20 kazıklandım daha dün gittim cvitaminli göz kremi stokladım 1 adet bir de sevgilime gündüz kremi aldım pofffffffffffffffffffffffffffffff
:dance:
BENDE stok yaptım c göz kreminden heeheee ama indirimi bilmeden aldım veren bayanda bilmiyordu kasa fişinden anladık %70 indirime girdiğini zaten hemen standı yeniden düzenlediler sabahın köründe gittiğim için şahit oldum .
diğer %50 indirim devam ediyor bitmedi aydrıca % 70 indirim var C serisinde ve bazı farlarda
kızlar birde mac fix+ aldım 42 tlye ne işe yarıyordu nelerde kullanabilirim
ayyy naptın kızzz birlikte alacaktık bizede yardımcı olacaktın hani yaaa bende istiyom elfff kargo ücreti yokmuydu
magrentacım gule gule kullan balım.
tabi canım eklerim :))))) bloğuma koydum resim dur burayada koyayım sitesindekileri
sende bendensin body shop mı elf mi? hehe kolay gelsin
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aman yaaaaaaaaa %20 kazıklandım daha dün gittim cvitaminli göz kremi stokladım 1 adet bir de sevgilime gündüz kremi aldım pofffffffffffffffffffffffffffffff
bu arada isyan ediyorum...mac,chanel ,dior, estee lauder, shiseido,givenchy..bunların hepsınden waterproof cıkmayan akmayan kalemlerim var..hepsi bir saat icinde gidiyor.kalmıyor gozumde..
ama dün cesaret edip 5.90 tl ye aldıgım flormar kalem hala gozumde duruyor..şoklardayım...
bende onu hıc begenmıorum canım ya,toz toz dokuluor yada goz pınarıma bırıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?