Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
http://img24.imageshack.us/img24/1576/dsc04430w.jpg

bunlarda pek yeni sayılmaz son aldğm kozmetkler

güle güle kullan canım aldıklarını aven krem nasıl merak ettim :))):)

ben sana yardımcı olayım imageshack veya hızlıresimi kullanabilirsin imageshackı anlatayım hızlı resim açılmıyo ((

buraya gir resmini seç aşağıdan resmi mesaj panoları için seçeneğine göre boyutlandır sonrada forum kodu yazan yeri kopyala :))))boshayallersmilebayanssulusmile

tamam tatlım sen bilirsin bencede biraz kozmetik orucuna gir o zaman valla ben kendimi tutuyorum frenliyorum şöyleki ona vereceğim parayla başka ihtiyacım var o daha önemli diyorum kozmetik yerine ihtiyacımolan diğer şeyi alıyorum

kzılar farları ıslak olarak nasıl kullanırız yani ne ile ıslatabiliriz mac fix+ gibi şeyler hariç
duralien kullanıyorlar sanırım onun için ve bildiğim kadarıyla şu an indirimde makyaj günlüğünde yazıyordu duraline +pigment 35 tl indirimde normalde 50 tl

tatlım aslında benimde sonradan aklıma geldi sen aradığında evdeydim sen rengin adını söyleseydin bende netten bakar rengi görürdüm neyse telaştan ikimizde düşünemedik bir dahakine öyle yaparız daha iyi mac sayfasında renkler görünüyor çünkü kısmet tatlım opuyorumnanaktan

http://img24.imageshack.us/img24/1576/dsc04430w.jpg

bunlarda pek yeni sayılmaz son aldğm kozmetkler

güle güle kullan çok güzel seçimler

Aha eskiye donmusuzzz kızlarrrrrrrrrrrrrr??

Gunaydın kujularımmm cicilerinizi gule gul ekullanın.
Dun Max Factor Vibrant Gloss aldım,asla onermıyorum...berbat.

Aha eskiye donmusuzzz kızlarrrrrrrrrrrrrr??

Gunaydın kujularımmm cicilerinizi gule gul ekullanın.
Dun Max Factor Vibrant Gloss aldım,asla onermıyorum...berbat.

günaydın tatlım evet eski haline dönmüş site daha iyi böyle neydi o yeni hali hiç sevmemiştim
max factor lip gloss bendede var şu kalıcı olan var ya lipfinity beyaz sabitleyici ruju var birde onu zırt pırt sürmen gerekiyor yoksa dudakta böyle çatlak çatlak duruyor ruj çirkin bir görüntü birde yapış yapış sevmiyorum
lip glosslarda cecile güzel yapış yapış değil ve renk yoğunluğu güzel

Yok yok ondan almadım Ebrucum.Aldıgım bu

Max Factoru sevmıyorum zaten,ama dun kız oyle ovdu ki..Sanırım asla kullanmayacagım markaların basında gelıyor..Her seferinde şans verıyorum,her seferinde fos..fiyatına asla degmez..Bu gloss tam 30 tl..ama hakettıgı yer çöp..dogru durust renk vermıyor,anında ucup gıdıyor..

Evet ondan almıstım bende dudaklarımı susuz tarlalara cevırdı.Birde yemekten sonra dudak ıclerimde kalmıor,diger taraflarda duruyordu.Cıkaramıyordumda,tamamen rezalet bır goruntu olusuyordu.Sen memnun musun ?

donutcum bu glosslar çok şeker gibi gelmişti bana izmirde hobi parfümeride 19 tlydi bende standa çok gidip gelmiş ama almamıştım listemin ilk sırasındaydı şimdi sen böle yazınca vazcaydım vereliniortak

günaydınnn kızlarrrrr opuyorumnanaktan

sonunda eski halimize dönmüşüs çok şükür opuyorumnanaktan
donutum iyi günlerde kullan dicem ama sevmemişsin alsanaalsanasmile

akşam sırlarımıza başladık dizi olarak

sevdim çokk harika değil ama

çakma bir gossip girl versiyonu imiş seyredince anladık
izleyenlerinis varsa orada zeynep in saçına bittim bayıldımm
biri beni durdursun boyamak istemiyorum saçlarımııııı aklinialirimsmilesositososito

kıslaaar günaydıın ,site eskiye dönmüş çok sefindim değişmemiş :))
kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

gunaydın cnaım

donutcum bu glosslar çok şeker gibi gelmişti bana izmirde hobi parfümeride 19 tlydi bende standa çok gidip gelmiş ama almamıştım listemin ilk sırasındaydı şimdi sen böle yazınca vazcaydım vereliniortak

ay nasıl oluyor İzmirde daha mı ucuz??? ee burda 29.90 canım ya?

yok yok alma,ortalamanın ustune asla cıkmıyor..

canım gunaydın,ay ben sınem kobalı hıc sevmıorum maalesef

tatlım valla ben memnun değilim aynı şekilde kurumuş tarla gibi oluyor birde makyaj temizleyici ile bile zor çıkıyor
bu aldıkların renk güzel ama belli yogun değiller max factor zaten kalitesine göre pahalı bence artık almıyorum max factorda bir far küçücük hemde 38 lira yani ona verene kadar mac,inglot alırım daha iyi

donutum sinem kabolaı bende hiç sevmem tip olarakta hiç beğenmem
onun arkadaşını oynayan kızın saçını beğendim çok kahverengi
onun hatırına sonuna kadar bbböölle baktım diziye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar dün uraya yazmıştım ama silinmiş görmediniz galiba sonrada site yalan oldu elfte free shipping vardı bende fırçalarımı kaptım bide krem eyeliner ile mineralli fondoten aldım bakalım elfinki nasılmış :)))
rujlarını pek övmüşlerdi ama swatchlarına bakınca vazgeçtim almaktan :)

O fotoyu alıntı yaptım bı yerden canım,ben en cart pembesınden ve altın renginden aldım.Beyaz ısıkların altında altın tonu pırıl pırıldı,gun ısıgında fos :)

Demek ki İzmirde daha karlı oluyor bu kozmetik işleri :)))

İzlemedim ben diziyi,bıktım Turk dizilerinin çakma senaryolarından..Hiç mi yaratıcılık olmaz..Kahverengi sacı kızmayın ama ben hıc sevmıyorum kızlar ya..yada bana yakısmıyor bılemıyorum.Düz kahverengi sevemiyorum,illa bir golgelendırme ısıklandırma olsun ıstıyorum.

Max Factor lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…