güle güle kullan canım aldıklarını aven krem nasıl merak ettim :))):)
ben sana yardımcı olayım imageshack veya hızlıresimi kullanabilirsin imageshackı anlatayım hızlı resim açılmıyo((
buraya gir resmini seç aşağıdan resmi mesaj panoları için seçeneğine göre boyutlandır sonrada forum kodu yazan yeri kopyala :))))boshayallersmilebayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 cnm ya çok sağolasın:)avenenin güneş kremi gayet ii beyaz kalıntı bırakmıyor iyi koruyo pek yağlandırmıyoda ben memnunm ama bidahaki sfere 30 faktor olanı alıcm onn içeği daha temiz çünkü. bu 50 faktör olanda paraben varmş .
Canım benimde almak istediğim birsürü ıvır zıvır var inan hiçirisi de ihtiyacım değill sadece almak istiyorum itiraf etmek gerekirse alacak durumumda yok şu bir kaç aydır okdar çok kozmetiğe para yatırdımkii alınca da pişman oluyorum en iyisi biraz erteleyelim bende bu arada kendimi tutmaya çalışıyım senin gibi inşallah başarırırmbilmiyorumkismile
duralien kullanıyorlar sanırım onun için ve bildiğim kadarıyla şu an indirimde makyaj günlüğünde yazıyordu duraline +pigment 35 tl indirimde normalde 50 tlkzılar farları ıslak olarak nasıl kullanırız yani ne ile ıslatabiliriz mac fix+ gibi şeyler hariç
ben fırçayı sevdim yumuşak ama tabi yıkamadan anlaşılmaz
mac 7 clinique 10 canım
bu sefer body shoptan bende istediklerimi bulamadım set falan kalmamışboshayallersmile
bebeğim keşke denemek için isteseydin telde olunca okadar anlatabiliyorum 3G açmaya izin verseler her ürünü tek tek göstertirdimkaydirigubbakcemile2
tatlım bi blogta göz damlasıyla ıslattığını görmüştüm.. Bide zaten eğer mac fix+ yada duraline kullanmıycaksan fırçanı hafifçe suyla nemlendirebilirsin ben flormar farlarımı öyle deniyorum:hulya:
canım sen öyle bi inceliosunki yaz bitti hala krem alcannaniknanik
benim bu ay d. günüm loccatineye gidip bi badem elma kremi bide spf 40 olanı alıyım diorum.. Aslında makkaj temisleyiciside istiyorum ama düşük fiyatlı olanı bedava veriolarmış oyüzden krem stoğu daha mantıklı geldi sence?
Aha eskiye donmusuzzz kızlarrrrrrrrrrrrrr??
Gunaydın kujularımmm cicilerinizi gule gul ekullanın.
Dun Max Factor Vibrant Gloss aldım,asla onermıyorum...berbat.
kıslaaar günaydıın ,site eskiye dönmüş çok sefindimdeğişmemiş :))
kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
donutcum bu glosslar çok şeker gibi gelmişti bana izmirde hobi parfümeride 19 tlydi bende standa çok gidip gelmiş ama almamıştım listemin ilk sırasındaydı şimdi sen böle yazınca vazcaydım vereliniortak
günaydınnn kızlarrrrr opuyorumnanaktan
sonunda eski halimize dönmüşüs çok şükür opuyorumnanaktan
donutum iyi günlerde kullan dicem ama sevmemişsin alsanaalsanasmile
akşam sırlarımıza başladık dizi olarak
sevdim çokk harika değil ama
çakma bir gossip girl versiyonu imiş seyredince anladık
izleyenlerinis varsa orada zeynep in saçına bittim bayıldımm
biri beni durdursun boyamak istemiyorum saçlarımııııı aklinialirimsmilesositososito
Yok yok ondan almadım Ebrucum.Aldıgım bu
Max Factoru sevmıyorum zaten,ama dun kız oyle ovdu ki..Sanırım asla kullanmayacagım markaların basında gelıyor..Her seferinde şans verıyorum,her seferinde fos..fiyatına asla degmez..Bu gloss tam 30 tl..ama hakettıgı yer çöp..dogru durust renk vermıyor,anında ucup gıdıyor..
Evet ondan almıstım bende dudaklarımı susuz tarlalara cevırdı.Birde yemekten sonra dudak ıclerimde kalmıor,diger taraflarda duruyordu.Cıkaramıyordumda,tamamen rezalet bır goruntu olusuyordu.Sen memnun musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?