Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

anladım tatlım neyse sağlık olsun hiç kullanmadıysan sahibinden.comda sat alan olur mutlaka bir daha almazsın bu arada max factor lmaz: loreal lmaz:
böyle hevesle alırsın istediğin gibi çıkmayınca bende sinir olurum izmir karlı gibi gerçekten bu hobi kozmetiği çok duyuyorum ucuz gerçekten
kahve saç herkese gitmez gerçekten benim saçlarım koyu kızıl yıllardır aynı rengi kullanıyorum bir ara kahve üstü sarı balyaj denedim yakışmadı tekrar kızıla döndüm

aylardan sonra
bi çılgınlık yapim dedim
kursağımda kaldı iyi mi

şansına artık bu ara pek çok yer indirimde belki diğerlerinde bulursun

aylardan sonra
bi çılgınlık yapim dedim
kursağımda kaldı iyi mi

İyi olmuş canm ben zor durdum kendimi gene 50 tl gitti daha fazla bile alıcaktım dayanamadım sadece fırçayı al bırak deme :)))))

bidahakine gene haber veririm canım ben takip ediom merak etme sen alcaklarını listele :))))

birde saç renklerimisi paylştığımısm
bir topik olsa ne iyi olur hemi :):)
merak ettim saçlarınısı nedense :):) delikafadulden

evett o kısın saç rengi ve gözleri çok güseldi :))) o saç rengi ne acaba bilen var mı ?:uhm:

tatlımcım fırçaların gelince foto eklersin değil mi ? acaba indirimdeyken hazır bodyshoptan mı alsem elften mi ?

birde saç renklerimisi paylştığımısm
bir topik olsa ne iyi olur hemi :):)
merak ettim saçlarınısı nedense :):) delikafadulden
kısss var öyle topikler burda , boyadan önce sonra fotolarını ekliyorlar..saç renklerimiz diye de var...kaydirigubbakcemile2:lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...imizin-resmini-cekip-paylasalim-dersiniz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...tiginiz-sac-renklerini-burdan-paylasiniz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/283539-boya-oncesi-sonrasi-sac-resimleri.html

Son düzenleme:
Güzel günlerde kullanın.:asigim:

body shop'ta c vitamin serisi yenilendi yurtdışında, burayada yenileri gelecek demek ki o yüzden %70 indirimde. Başka hangi ürünlerde vardı acaba hatırlıyor musun?

tatlımcım fırçaların gelince foto eklersin değil mi ? acaba indirimdeyken hazır bodyshoptan mı alsem elften mi ?
tabi canım eklerim :))))) bloğuma koydum resim dur burayada koyayım sitesindekileri
sende bendensin body shop mı elf mi? hehe kolay gelsin
selam kızlar the body shoptan geliyorum bazı ürünler ve C vitamini serisi %70 indirime girdi bugün

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aman yaaaaaaaaa %20 kazıklandım daha dün gittim cvitaminli göz kremi stokladım 1 adet bir de sevgilime gündüz kremi aldım pofffffffffffffffffffffffffffffff

Güzel günlerde kullanın.:asigim:

body shop'ta c vitamin serisi yenilendi yurtdışında, burayada yenileri gelecek demek ki o yüzden %70 indirimde. Başka hangi ürünlerde vardı acaba hatırlıyor musun?

haydaaaa oda mı yenilenmiş kenevirli seride yenilendiği için kenevirli setde hala indirimde ama ayak kremi kalmamışşşştı of bahtsız bedeviyim bennnnnnnn

kızlar bu olay nemlendiriciyi
çok met ediyorlar ne diyorsunus

ben 2 ay önce kullanmıştım memnunda kalmıştım açıkçası
ama tekrar almadım

bugün okuduğum bir dergide yazıyordu estetik cerrahları
ameliyattan sonra olay i öneriyormuş
bayanlara nemlend,irici olarak
varmı bir fikrisi bulunan bu konuda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…