free shipping devam ediyi mi ?
elfte
O fotoyu alıntı yaptım bı yerden canım,ben en cart pembesınden ve altın renginden aldım.Beyaz ısıkların altında altın tonu pırıl pırıldı,gun ısıgında fos :)
Demek ki İzmirde daha karlı oluyor bu kozmetik işleri :)))
İzlemedim ben diziyi,bıktım Turk dizilerinin çakma senaryolarından..Hiç mi yaratıcılık olmaz..Kahverengi sacı kızmayın ama ben hıc sevmıyorum kızlar ya..yada bana yakısmıyor bılemıyorum.Düz kahverengi sevemiyorum,illa bir golgelendırme ısıklandırma olsun ıstıyorum.
Max Factorlmaz:
O fotoyu alıntı yaptım bı yerden canım,ben en cart pembesınden ve altın renginden aldım.Beyaz ısıkların altında altın tonu pırıl pırıldı,gun ısıgında fos :)
Demek ki İzmirde daha karlı oluyor bu kozmetik işleri :)))
İzlemedim ben diziyi,bıktım Turk dizilerinin çakma senaryolarından..Hiç mi yaratıcılık olmaz..Kahverengi sacı kızmayın ama ben hıc sevmıyorum kızlar ya..yada bana yakısmıyor bılemıyorum.Düz kahverengi sevemiyorum,illa bir golgelendırme ısıklandırma olsun ıstıyorum.
Max Factorlmaz:
aylardan sonra
bi çılgınlık yapim dedim
kursağımda kaldı iyi mi
aylardan sonra
bi çılgınlık yapim dedim
kursağımda kaldı iyi mi
birde saç renklerimisi paylştığımısm
bir topik olsa ne iyi olur hemi :):)
merak ettim saçlarınısı nedense :):) delikafadulden
evett o kısın saç rengi ve gözleri çok güseldi :))) o saç rengi ne acaba bilen var mı ?:uhm:donutum sinem kabolaı bende hiç sevmem tip olarakta hiç beğenmem
onun arkadaşını oynayan kızın saçını beğendim çok kahverengi
onun hatırına sonuna kadar bbböölle baktım diziye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar dün uraya yazmıştım ama silinmiş görmediniz galiba sonrada site yalan oldu elfte free shipping vardı bende fırçalarımı kaptım bide krem eyeliner ile mineralli fondoten aldım bakalım elfinki nasılmış :)))
rujlarını pek övmüşlerdi ama swatchlarına bakınca vazgeçtim almaktan :)
kısss var öyle topikler burda , boyadan önce sonra fotolarını ekliyorlar..saç renklerimiz diye de var...kaydirigubbakcemile2:lepi:birde saç renklerimisi paylştığımısm
bir topik olsa ne iyi olur hemi :):)
merak ettim saçlarınısı nedense :):) delikafadulden
tabi canım eklerim :))))) bloğuma koydum resim dur burayada koyayım sitesindekileritatlımcım fırçaların gelince foto eklersin değil mi ? acaba indirimdeyken hazır bodyshoptan mı alsem elften mi ?
selam kızlar the body shoptan geliyorum bazı ürünler ve C vitamini serisi %70 indirime girdi bugün
Güzel günlerde kullanın.:asigim:
body shop'ta c vitamin serisi yenilendi yurtdışında, burayada yenileri gelecek demek ki o yüzden %70 indirimde. Başka hangi ürünlerde vardı acaba hatırlıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?