ay magrentam ben ayakkabı alamam netten ya
bak ona cesaret edemem işte çünkü
ayaklarım çok zor yane her ayakkabı olmuyor
bu arada loreal in mor ve lacivert farına bittim ama almamam lazım çok harcadım bu ayyy) lmaz:
o mineralli fondoten canım light olanı aldım fair çok açık olur diye düşündüm :) denemek istedim nasıl die şuan body shop kullanıyorum öğrenme fondotenim olucak buda :)
ya hacım ne bilem ben ertesi gün %20 daha indirime girceğini kazıklanmayım die gittim %50 indirimle aldım adamlar bidaha indirmiş ayıp yahuu alışıkldık bişi diiill buuu :) gidip başka bişilerde alıcam ama loccitaneye taktım yaaa o yüzden almıcambi göz kremi işte
sende olaya benim gibi uyz oluon haa hahahaha bak bi ortak nokta daha
innovayı sevmiyorum 2 defa kapatıcısını ve 1 defa farını aldım ama sevemedim bitkisel demelerinede inanmıyorum nedense :)))
flormar aldı başı gitti bi dene derim :)))
bende hiç parfüm almadım daha 1 kere sipariş verdim ordan arkadaşım bütün parfümlerini ordan alıyor ve hiç sorun yaşamadı sendeki de şansmış yaaa
anammm ben hep netten yapıyorum
ayakkabı aldım 2.kez amerikandan geliyor yolda
dün elften 2.siparişimi verdim
gittigidiyora dadandım bi ara
hepsiburadadan bişiler almışlığım var hiç sorun yaşamadım
aaaa bide trendyol ve markofoniden almıştım :)))
aynen canım bende çok zorlanıyorum ama denk geldi işe nine west ile aynı no :))) bu arada fotonu gördüm süper görünüyorsun canım maşallahın var manken gibisin ayakkabılarda süper bide ben giyebilsem hep düz giyiyorum
süpersin canım ben giyemiyorum önce bi güzel vuruyor sora tabanım sızlıyor allahım kayıyor yahuuuu ama aklışmam lazım yavaştan :)canım benim sağol :kedi:
valla ben topuk hastasıyım paşanın peşinde koşarken bile topukludan vazcaymam yane zemuszemus
ayyy süerp güzel bi yorum duymak sevindirdi bazı pek beğenmemişler azıcık üzülmüştüm :))) bidahakine açık tonu alır karıştırırız bizde canım çok açık olur die almadım o kadar da beyaz deilim hehehemagrentacım, bende de var ELF mineral fondoten. Light rengi, aynısını almış oldun kaydirigubbakcemile5
Kapatıcılığı gerçekten güzel ve içeriği çok iyi. Paraben filan yok.
Ben memnunum. Bir tona açığı olsa bana tam olurdu ama o da çok açık kalır diye korktum, gene de iyidir yani. kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 canım ya hani loccatinede son anda seçtiğiniz ürün bedava demişlerya sana ben şimdi 2 tane elma badem kremi almayı düşünüyorum acaba tekini bedava verceklermiki yoksa seçili bi ürünmü alabiliyorusbilmiyorumkismile
ya bende netten ayakkabı almak istiyorum ama numaraları uyarmı bilemedim ben 36 giyiyorum acaba alırken ordanda 36 yımı seçmeliyim
gojane urbanog yada forever21 i düşünüyorum
napsamkiboshayallersmile
ayyk benimkilerde sorunluuu yaa her ayakkabı olmas öle bide alışıncaya kadar vuruo:teselli:
magrentacım sana bişey soracağım,
L'occitane den elma-badem almıştın ya , onlardan memnunmusun , cilt tipin nasıl , bu ürün hangi tip için acaba bir bilgin var mı ve genel olarak loccitaneden memnun musun ?
site gitti benim cevap yalan oldu hehe tekrar cevaplatyım canım ben elma badem serisinden temizleici yağ ve tonik aldım henüz kullanmadım elimdeki ürünler bitice kullanmayı planlıyorum
cildim kasrma+hassas yanaklarda kılcal damarlar var o yüzden hassas t bölgesi yağlı ama çok diil normalde sorunsuz bir cilde sahibim canım
lattecim çok memnundu bende cilt ürünlerimi değiştirmeye karar verip aldım memnun kalacağımı düşünüyorum ayın ilk ve son günü %40 indirimi var birde doğumgünü ayında 1 aldığına 1 hediye veriyorlar gidince kart çıkarmayı unutma nettende alışveriş imkanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?