Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tatlım elf siparişlerinin fotolarını görebilcez mi ...gülü gülü kullan sen de hepiciğini..free shipping olduğunda ben de fırçalardan alcem..haber verirsiniz dimi bana da :)
eklicem canım ama şimdi işyerindeyim yarına artık :))) millet bu napıo demesin ben gene free shipping olunca burdan yazarım siz takip ediceniz artık PPPP site yine göçmezse
Bence site göçmüş,yedeklerden geri dönmüşler kızlar.En güncel yedegide 4-5 gun kadar öncesiymiş belliki
haha evet yaaaaa geçmiş olsun
özel mesajlar da gitmiş, arkadaş kahve falı bakmıştı o da yalan olmuş göremeyeceğim falımı mafoldumben:ecrin_bebek:

hahahahaha şununda düşündüğüne bak

kızlar teşekkürler

alığın fiyatı 30 tl çok memnun kaldım uzun süre kalıcı tavsiye ederim
ben zaten ınglot un ürünlerinden genel olarak memnuum :kedi:

hayvanlar üzerinde deney yapmamasıda artı oldu benim için
max tan yavaş yavaş ona dönmeye çalışıyorum :)

minicim merhaba hoşgeldin
hoşbulduk canım :)

ayh 2.mi oldu canım çok saol zahmet verdim ,
cildim kuru karma , göz çevrem diğer bölgelere göre kuru , diğer yerler normal ,
öle sivilcelenme yağlanma filan olmadı hiç (adet dönemlerinde 1 2 pırtlar ama) ,
hem temizleme yağı hem de sütünü almak istiyorum ,elma badem yağ ve sanırım sheanın sütünü ,
hayvanlar üstünde deney yapımolarmış o beni cezbetti kaydirigubbakcemile
adana da yok mağzası , mersine gideceğim almak için , gitmeden önce sorayım dedim , ozaman ağustosun son günü giderim , beğenirsm alırım , oley sevindim delikafadulden

kazen açıklama yapmış , sitenin datası hata vermiş , çalışan bi güne güncellenmiş, msjlar yeni konular filan gitmiş guclubacismile

ne demek canım yardımcı olabildiysem ne güzel :))))
nerdeyse benim gibi cildin demekki 25-35 yaş arası elma badem serisi yıkama için köpük alıcam ben ya da jel gibi yağlama temizlk bana göre diil yağını güneş kremini çıkarmak için aldım cilt makyajı yapmıyorum yapsam onuda çıkartmak için kullanırdım göz kremide güzelmiş ama ben c vitaminli göz kremi kullanıyorum body shoptan ileride değiştiririm belki :)
netten araştır ürünleri tanı öyle git canım şimdi orda nasıl davrancaklar bilmiyoruz ben ilk gittiğimde istanbuldan uzamn vardı bi güzel anlattı tanıttı ama almaya gitrtiğimde başka ürünler önerdiler aklım karıştı

tühh body shoplarıma yapılan yorumlarıda göremedim neyse limangı indiriminden john frieda aldım gelince eklerim :hulya:

lattecim gene boş durmamşın ne aldın bakem söle hemen ya bende alcaktım alayım almayım işe yararmı yaramazmı uzun süre gelmicem gider watsonstan alırım belki indirim olur die die almadım sarı saçlar için olan şampuan ve kremi alayım diodum offffffffffffffffffff

güle güle kulln canıjm benim

canım limango indirimi devam edio bak istersen nemlendiricili şampuan alma ama:umursamaz: yumuşacık oluyo ama sönük kalıo gibi

magrentam saol bebeğim , şimdi ben hatim ederim onlardan daha çok bilirim ürünleri kaydirigubbakcemile3

canım limango indirimi devam edio bak istersen nemlendiricili şampuan alma ama:umursamaz: yumuşacık oluyo ama sönük kalıo gibi
ay ne bileyim pintiliğim tuttu gene saçıma bakım yapmıom hiç şampuan krem iyi olsun diom sonra çok para diom heheh karar veremdim :)) hacim şampuanı alcaktım zatii :)))
magrentam saol bebeğim , şimdi ben hatim ederim onlardan daha çok bilirim ürünleri kaydirigubbakcemile3

eferin dersini çalış öyle git dene sür sürüştür numune iste o kadr ürün alcan sonuçta deme

bende inglotu yeni keşfettim fiyatlarıda çok uçuk değil hemde tekli farlar 20 lira diyordu hacer gramajlarıda fazla mac ten
Aynen tahmın ettıgım gibi :)))))

bencede o kadar bakım yapmaya çalıştılar ak edeyim derken b.k ettiler bence site dayanamadı göçtü neyse bir daha olmaz inşallah

nese ben dün aldıklarımı ekliyeyim havuzdan önce alındıklarım sempatiksalakcinni

roc güneş koruyucu
roc güneş sonrası nemlendirici
ınglot allık :):) rengii çok güzellll ohaoldumsmile

Albatros güle güle kullan canım allığın rengi çok şekeeerrrr boshayallersmile

kızlar foto makinemi alayım bende eklicem son aldıklarımı..
mac fondoten concealer allık ve far aldım
bende mac lendim sonunda:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…