Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güle güle kullanın kızlar myli cnm mac fondotenden memnun kalırsan haberim olsun olurmu mac in fondotenını cok övdüler ama bazı ciltlerde sivilce yapıyor die almamıştım sen kullanınca yorum yapabilirmisin
albatros güle güle kullan cnm ınglot allık 56 nomu bendekine benzettim :)

kızlar güneş kremlerinde indirim olan markalar varmı acep donutum haberin varmı indirim olayından sen bilirsin:))))) artık alıyım kurtuluyum tatil planı zamanı geldi ya iyice sıkıştım illa son an a bırakıcam bilmiyorumkismile

leydicim benim fondoten select spf 15.. genelde face and body yorumları var bunun kapatıcılıgı orta sivilcede yapmadı canım

leydicim selam limangoda shiseido güneş ürünleri indirimde bir bak istersen

kızlar foto makinemi alayım bende eklicem son aldıklarımı..
mac fondoten concealer allık ve far aldım
bende mac lendim sonunda:dance::dance:

gule gule kullan canım

bana agır gelıyor Macin tum fondotenleri canım ya..

canım Sevilde ikinci güneş ürününe yuzde 60 indirim var,ama tabiki fiyatı daha dusuk olana uyguluyorlar

günaydın kızlar iyi sabahlarrr herkese

mylilapause güle güle kullan istanbulamı gittin kız yoksa almayaaaa :)))) bi ben macsızım PPPP neyse 1 denecikde olsa farım gelio bugün

Ya kızlar şimdi benı yuhalayacaksınız ama inanın MAC in en buyuk avantajı renk skalası,onun dısında ben yapı kullanım ambalaj acısından herzaman Dior ve Guerlain diyorum.
Dipnot : MACin farlarını pudralarını allıklarını glosslarını rujlarını kalemlerini aktif olarak kullanıorum :))))))))))

üzülme canım ben de macsızım olumunekankayizsmile :1hug::teselli:
daha siftahım yok mactan :))
enem sende bendensin haaaaa sırf merakımdan mac istiyorum yoksam çok para bayılamam vallaa ama bi denemek lazım denemeden konuşmak olmaz

şişttt bak burda iki macsız ağlıyoz senin dediine bak hehehehe güle güle kullan canım biz de burdan aldıklarına bakıoz iştee :)

içiniz rahat olsun dıye soyledım yahu aşk olsun balım ya,cilt urunlerınden kapatıcısı dısında ah ah oldum bittim birsey yok yani..cilt urunlerını sevmıyorum ozellıkle,allıkları severım ama :)))

kızlarr limangoda
shıseıdo indirimii varrr :):)

güneş kremleri indirimde yahuu
bir tanede ondan mı alsam ki :roflol:

:teytey:evet canım bilmezmiyim
ben spf10 lu bronzlaştırıcısını istiyorum
sabahtan beri kendimi tutyorum çok harcadım bu ay
bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak :dance:

sizleri ara ara takip ediyorum ve işime yarayacak süper bilgiler ediniyorum sağolun kızlar
donut canım senin çilekten aldığın bifacil ürünü gördüm ve dün bende sipariş ettim eşim uygun olduğunu görünce 1 tane daha sipariş ver dedi bu ürünün son kullanma tarihi yazıyormu çünkü toplamda 4 tane olmuş oldu.birde çilekten kaç günde geliyor ben ilk defa sipariş verdim.
donut çok teşekkür ederim tatlım mağazaya gidip dünya para vericektim bifacile burda görüp almam çok iyi oldu

içiniz rahat olsun dıye soyledım yahu aşk olsun balım ya,cilt urunlerınden kapatıcısı dısında ah ah oldum bittim birsey yok yani..cilt urunlerını sevmıyorum ozellıkle,allıkları severım ama :)))
hehehe biliom canım benim :)))))) kaliteli ürünleri bide biz kullansak diom emme nerdeeee
kızlarr limangoda
shıseıdo indirimii varrr :):)

güneş kremleri indirimde yahuu
bir tanede ondan mı alsam ki :roflol:

:teytey:evet canım bilmezmiyim
ben spf10 lu bronzlaştırıcısını istiyorum
sabahtan beri kendimi tutyorum çok harcadım bu ay
bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak :dance:

canım benim evet indirimde daha öncede girmişti kararsız kalıp almamıştım şuan boynrde 3 al 2 öde var sanırım alıcaksan ordan bak daha uyguna gelir eğer fiyatı uygun olsaydı kalmazdı 1 dene bile

canım 1 haftaya elinde olur parfüm sipariş vermediysen bi faciller 50 ml olması lazım büyük boy değil umarım farketmişindir :)))

işte elf siparişim ve fotosu tek tek denicem PP
fırçaları sevdim eyelineri hemen denedim güzel sürümü rahat ama benim biraz prarik yapmam lazım :)))
fondoteni denemedim henüz 6 ay ömrü ufak bişi gerçi
mineral far bazını denedim şimdi bir gözüme inglotu bi gözüme elfi sürdüm bakalım ilerleyen saatlerde nolucak ilk deneyimim sürerken gayet cıvık sıvı bir kıvamda sonra sanki matlaştırı bişi sürmüşüm gibi kurudu inglot daha çok kremsi yapıda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…