kızlar güneş kremlerinde indirim olan markalar varmı acep donutum haberin varmı indirim olayından sen bilirsin:))))) artık alıyım kurtuluyum tatil planı zamanı geldi ya iyice sıkıştım illa son an a bırakıcam bilmiyorumkismile
kızlar foto makinemi alayım bende eklicem son aldıklarımı..
mac fondoten concealer allık ve far aldım
bende mac lendim sonunda:dance::dance:
güle güle kullanın kızlar myli cnm mac fondotenden memnun kalırsan haberim olsun olurmu mac in fondotenını cok övdüler ama bazı ciltlerde sivilce yapıyor die almamıştım sen kullanınca yorum yapabilirmisin
albatros güle güle kullan cnm ınglot allık 56 nomu bendekine benzettim :)
kızlar güneş kremlerinde indirim olan markalar varmı acep donutum haberin varmı indirim olayından sen bilirsin:))))) artık alıyım kurtuluyum tatil planı zamanı geldi ya iyice sıkıştım illa son an a bırakıcam bilmiyorumkismile
günaydın kızlar iyi sabahlarrr herkese
mylilapause güle güle kullan istanbulamı gittin kız yoksa almayaaaa :)))) bi ben macsızımPPPP neyse 1 denecikde olsa farım gelio bugün
enem sende bendensin haaaaa sırf merakımdan mac istiyorum yoksam çok para bayılamam vallaa ama bi denemek lazım denemeden konuşmak olmazüzülme canım ben de macsızım olumunekankayizsmile :1hug::teselli:
daha siftahım yok mactan :))
Ya kızlar şimdi benı yuhalayacaksınız ama inanın MAC in en buyuk avantajı renk skalası,onun dısında ben yapı kullanım ambalaj acısından herzaman Dior ve Guerlain diyorum.
Dipnot : MACin farlarını pudralarını allıklarını glosslarını rujlarını kalemlerini aktif olarak kullanıorum :))))))))))
hehehe biliom canım benim :)))))) kaliteli ürünleri bide biz kullansak diom emme nerdeeeeiçiniz rahat olsun dıye soyledım yahu aşk olsun balım ya,cilt urunlerınden kapatıcısı dısında ah ah oldum bittim birsey yok yani..cilt urunlerını sevmıyorum ozellıkle,allıkları severım ama :)))
kızlarr limangoda
shıseıdo indirimii varrr :):)
güneş kremleri indirimde yahuu
bir tanede ondan mı alsam ki :roflol:
:teytey:evet canım bilmezmiyim
ben spf10 lu bronzlaştırıcısını istiyorum
sabahtan beri kendimi tutyorum çok harcadım bu ay
bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak :dance:
sizleri ara ara takip ediyorum ve işime yarayacak süper bilgiler ediniyorum sağolun kızlar
donut canım senin çilekten aldığın bifacil ürünü gördüm ve dün bende sipariş ettim eşim uygun olduğunu görünce 1 tane daha sipariş ver dedi bu ürünün son kullanma tarihi yazıyormu çünkü toplamda 4 tane olmuş oldu.birde çilekten kaç günde geliyor ben ilk defa sipariş verdim.
donut canım sanada çok teşekkür ederim mağazaya gidip dünya para vericektim bifacile burda görüp almam çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?