canım 1 haftaya elinde olur parfüm sipariş vermediysen bi faciller 50 ml olması lazım büyük boy değil umarım farketmişindir :)))
sizleri ara ara takip ediyorum ve işime yarayacak süper bilgiler ediniyorum sağolun kızlar
donut canım senin çilekten aldığın bifacil ürünü gördüm ve dün bende sipariş ettim eşim uygun olduğunu görünce 1 tane daha sipariş ver dedi bu ürünün son kullanma tarihi yazıyormu çünkü toplamda 4 tane olmuş oldu.birde çilekten kaç günde geliyor ben ilk defa sipariş verdim.
donut çok teşekkür ederim tatlım mağazaya gidip dünya para vericektim bifacile burda görüp almam çok iyi oldu
kızlar doğal duran kaliteli bir fondoten istiyorum bana önereceğiniz bir marka varmı?
işte elf siparişim ve fotosu tek tek denicemPP
fırçaları sevdim eyelineri hemen denedim güzel sürümü rahat ama benim biraz prarik yapmam lazım :)))
fondoteni denemedim henüz 6 ay ömrü ufak bişi gerçi
mineral far bazını denedim şimdi bir gözüme inglotu bi gözüme elfi sürdüm bakalım ilerleyen saatlerde nolucak ilk deneyimim sürerken gayet cıvık sıvı bir kıvamda sonra sanki matlaştırı bişi sürmüşüm gibi kurudu inglot daha çok kremsi yapıda :)
canım kullanma tarihine bakmadım acıkcası,ama su acıdan ıcın rahat olsun kullanım tarıhının bıtmesıne 6 ay kala cılek yanlarında kullanma tarihleri ile birlikte ozel satısa sunuyor.Bu oyle bır urun degildi.Eve gidince bakıp hemen sana yazacagım.Yani için rahat olsun en az 9 aylık ömrü vardır bunların ki bence fazlası da varda,bakmadan net konusmak ıstemedım.
canım ten urunlerınde buyuk markalara guven bence,naısl kapatıcılıgı yogun bırsey mı alacaksın ? cilt yapın falan nasıl?
haa sonra büyük diil die üğzülme die canım :) zaten donutcumda açıklamış uzun süre gider canım açtıktan sonra en az 6 ay ömrü vardır bende almayı düşünüyorum ama açıldım bu ay :)))evet canım farkettim ama sürekli makyaj yapan biri değilim yeni yeni merak sardım.son kullanma tarihi yakınsa bitiremeyebilirm diye düşündüm:))
hahaha ben miii 3 dene fırça ilemi kızzzzzcanım kullanma tarihine bakmadım acıkcası,ama su acıdan ıcın rahat olsun kullanım tarıhının bıtmesıne 6 ay kala cılek yanlarında kullanma tarihleri ile birlikte ozel satısa sunuyor.Bu oyle bır urun degildi.Eve gidince bakıp hemen sana yazacagım.Yani için rahat olsun en az 9 aylık ömrü vardır bunların ki bence fazlası da varda,bakmadan net konusmak ıstemedım.
canım ten urunlerınde buyuk markalara guven bence,naısl kapatıcılıgı yogun bırsey mı alacaksın ? cilt yapın falan nasıl?
oyyy oyyy elfi batırdın kız sennnnnn,gule gule kullan balım.Bu kadar fırca nasıl temızlenır yahu :)))
magrenta iyi günlerde kullan canım
fırçalar güzel görünüyor
bu arada boyner e akşam uğrıcaktım söylediğin ii oldu bir bakalım orayada sempatiksalakcinni
sağol canım teşekkür derim.
cildim çok sorunlu değil bende büyük markaların ürünlerini tercih ediyorum pudra kullanmayı sevmiyorum iyi bir markanın mat duran pudra kullanmayı gerektirmeyen fondotenini istiyorum bana öneride bulunabilirmisnizopuyorumnanaktan
GÜLe güle kullan bir elf im olmadan ölürsem gözüm açık giderişte elf siparişim ve fotosu tek tek denicemPP
fırçaları sevdim eyelineri hemen denedim güzel sürümü rahat ama benim biraz prarik yapmam lazım :)))
mineral far bazını denedim şimdi bir gözüme inglotu bi gözüme elfi sürdüm bakalım ilerleyen saatlerde nolucak ilk deneyimim sürerken gayet cıvık sıvı bir kıvamda sonra sanki matlaştırı bişi sürmüşüm gibi kurudu inglot daha çok kremsi yapıda :)
saol canım benim sölücem ben sana :)))) sende alcan hemde önerilerde bulunmuş olurum aldıklarımdan :)GÜLe güle kullan bir elf im olmadan ölürsem gözüm açık gider
saol canımm :)))magrenta sağol tatlım
evet haklısın ürünü kocaman gösterip minicik bişey gönderiyorlar dikkat etmek lazım sende güle güle kullan aldıklarını
elfte şuan free shipping yazıyor magrenta bir bakarmısın
günaydın kızlar iyi sabahlarrr herkese
mylilapause güle güle kullan istanbulamı gittin kız yoksa almayaaaa :)))) bi ben macsızımPPPP neyse 1 denecikde olsa farım gelio bugün
saol bebişim bekliyrum dört gözle bu fırçalar hangi serininsaol canım benim sölücem ben sana :)))) sende alcan hemde önerilerde bulunmuş olurum aldıklarımdan :)
saol canımm :)))
ELFTE sürekli yazıyor o yazı ama ülke içi canım :))))indirim yok şuan canm baktım tekrar :)
ayyyyy bende bakıom çileğede güvenemiom istanbulda arkadaşın varsa elcaya gönder ordan alsın farları 7 tlmiş çilekten nasıl alıp kazılanayıp gördükten sonra malesef görmeden alamıomyok kız ne istanbuluuusempatiksalakcinni ahh bi gidebilsem dükkanı sırtlancam izmire taşıcam amaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile çilekten sipariş verdim canım yeni yeni ciciler gelmiş kaçırmadım bende
bide arkadaşım ankaradan springsheen allıgını almış bana zemuszemus saolsun ..hayatımda böyle güzel bi allık görmedim hem rengi hem yapısı ..şeftali pembe arası bi rengi var ama ışıltısı golden tonlardaasempatiksalakcinni şahane bi allık zemuszemus
güle güle kullan bayanssulusmile
elflerin hayırlı olsun magrenta güle güle kullan kaydirigubbakcemile2işte elf siparişim ve fotosu tek tek denicemPP
sağol canım teşekkür derim.
cildim çok sorunlu değil bende büyük markaların ürünlerini tercih ediyorum pudra kullanmayı sevmiyorum iyi bir markanın mat duran pudra kullanmayı gerektirmeyen fondotenini istiyorum bana öneride bulunabilirmisnizopuyorumnanaktan
haa sonra büyük diil die üğzülme die canım :) zaten donutcumda açıklamış uzun süre gider canım açtıktan sonra en az 6 ay ömrü vardır bende almayı düşünüyorum ama açıldım bu ay :)))
hahaha ben miii 3 dene fırça ilemi kızzzzz
ayyy valla fırçalarımı makyaj malzemelerimi dizicek bir şey arıyorum its beautyde oluyodu ama bulamadım etrafımda netten bakıcam fırçalarımıda dizicem ohh
3 dene elf far fırçam bi dene avon far fırçam oldu
avon allık ve pudra fırçamı seviom güzel kabuki kötü
ve tbs kabukim bumu çok kızz
saol canım benim araştırmadan almak yok fiyatlarına bak sonra al bile bile kazıklanmayalım deme amaboshayallersmilebayanssulusmile
yok kız ne istanbuluuusempatiksalakcinni ahh bi gidebilsem dükkanı sırtlancam izmire taşıcam amaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile çilekten sipariş verdim canım yeni yeni ciciler gelmiş kaçırmadım bende
bide arkadaşım ankaradan springsheen allıgını almış bana zemuszemus saolsun ..hayatımda böyle güzel bi allık görmedim hem rengi hem yapısı ..şeftali pembe arası bi rengi var ama ışıltısı golden tonlardaasempatiksalakcinni şahane bi allık zemuszemus
MERCANCIM studio bunlar 3,5 sterlin olanlardan :) beyaz olanlar 1,5 sterlin onlar normal onlarıda alan çok vardı ama bunları daha çok önerdilersaol bebişim bekliyrum dört gözle bu fırçalar hangi serinin
saol canım benim :)))) deneme yapmam lazım evde hiç uğraşamıyom 2dk eyelineri denedim işte bide fırçayı :)balım gülü gülü kullan..sonunda geldi elflerin..fırça yorumlarını bekliyorum unutma macsız balımm :))hihoyyyt
teşekkür ederim canım :))))elflerin hayırlı olsun magrenta güle güle kullan kaydirigubbakcemile2
cok kapatıcılık ıstemıyorsan eger chanel Teint Pour Mat derim.
far fırcam ıkı tane benım :) malum farla aram yok ya uc tane cok geldı gozume :))))))))
springsheen orgasma benzıyor,maalesef buyuk gozenekli ciltlerde hos durmuyor,misal ben :))))
gule gule kullan cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?