Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
o kullandıgın ılacında ne cok yan etkısı vardır,karacıgere falan yuklenır,hamıle kalamazsın..cok sevındım bıttıgıne Aprilcim,amin amin diorum

ben de tanrıçamın bahsettiği imex kremden aldım kızlar artık çenemde tek tük sivilce çıkmıyor :dance:
hele o kreme başlamadan önce yüzümde aşırı sivilce çıkmaya başlamıştı şimdi bir tane bile yok şükür :teytey:
bir de yüzümde bezeler vardı onlar da azalmaya başlamış dün farkettim çok umutlandım bakalım :Saruboceq: sositososito

Canım sıvılce kremlerının etkılerı cıltten cılde degısıyor,ben dr a danısmadan once kapatıcılık ozellıgı var dıye ondan kullanmıstım,o sivilcelerimi beslemiş benım :))))) dermatologa gıttıkten sonra ogrendım yavas yavas tanıdım cıldımı.Tabi o zamanlar lise caglarındaydım , kucuktum :))) bahanem vardı herseyee :)))

aynen öyle kaydirigubbakcemile5 çok sevinçliyim umutluyum şimdilik bakalım sositososito
tanrıçam gelse de ona da söylesem paylaşsam sevincimi :Saruboceq:

o kullandıgın ılacında ne cok yan etkısı vardır,karacıgere falan yuklenır,hamıle kalamazsın..cok sevındım bıttıgıne Aprilcim,amin amin diorum

Yan etkisi var tabii olmaz mı herşeyin var be donutum. :gitme:
ama ben oldukça bilinçli kullandım ilacı. karaciğer enzimlerim sınıra bile ulaşmadı yani, yorulmadı ciğerim eheheh.
tabii hamile olmak yasak, ilacı bıraktıktan sonraki 6 ay kan vermek dahi yasak, hamile birine nakledilir kan diye. lmaz:
en sıkıcı yan etkisi, benim için saç dökülmesi olmuştu ve dudak kuruluğu.
onlar da geçici zaten, bitti gitti. bana da hayalimdeki cildi bıraktı sağolsun.:lepi:
Tıbba her zaman güvenmişimdir
:roflol:

aynen öyle kaydirigubbakcemile5 çok sevinçliyim umutluyum şimdilik bakalım sositososito
tanrıçam gelse de ona da söylesem paylaşsam sevincimi :Saruboceq:

Ah o Tanrıçam hatunu bi gelse neler paylaşçaz daaaa kanke mafoldumben

Son düzenleme:

TBS yağsız (oil free) fondoten
indirimde değildi ama almam gerekti...akannehir sempatiksalakcinni

Ve White Musk Breeze duş jeli
boshayallersmile

güle güle kullan aprilcim :))))))

günaydın kızlar iyi sabahlar herekseee

ebrucum elfin free shippingini sen sormuştun sanırım bu akşama kadar olması lakin ama sen almazsın ordan nie sordun ki?

günaydınn, kızlar benim elfe yazdığım adres türkçe karakter kullandığım için tam okunaklı çıkmamış arada sayılar vs.. çıkmış kendiliğinden..mail attım adresi düzeltmek için ; şöyle bir cevap geldi de tam çeviremedim türkçeye:

I can advise you that the warehouse team have managed to make the changes you requested below and the parcel will be dispathed to the address exactly as you have written below. You should receive an automated email when your order is dispatched.

anladığım kadarıyla işleme alınmış benim adres yenilemem ama benim birşey mi yapmam gerekiyormuş anlamadım neyi advise ettiğini ?

Son düzenleme:

canım kısaca aşagıda yazdıgın adrese yonlendırılecekmıs urunlerın,adres degisikligi icin talimat verilmiş.Siparisin postalandıgında otomatik bir email alacakmıssın

canım birdaha sipariş verirsen dikkat et benimde türkçe karakterden öle olmuştu siparşi vermeden düzelttim :)))))) hala yollanmamış neyseki

benimde öyle oldu adres düzeltmemmi gerekir gelmezmi o şekilde

valla canım ben sipariş esnasında farkettim düzelttim bilemiyorum ki nasıl olur???
adın soyadın adresin anlaşılıyormu anlaşılmıyormu? mail gelince bak ona göre düzelt işi garantiye al derim ben

valla canım ben sipariş esnasında farkettim düzelttim bilemiyorum ki nasıl olur???
adın soyadın adresin anlaşılıyormu anlaşılmıyormu? mail gelince bak ona göre düzelt işi garantiye al derim ben
mail hemen ardından gelmişti isimde sorun var soyisimde sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…