Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şimcik anladım dün hangi eyeliner için cooming soon dediğinizi :))
ben fırçalı olanlardan sipariş ettim o yüzden its just coming to me sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

kızlar eyüp sabri tuncerin parfüm jewels koleksiyonunu biliyosunuzdur bir ara deli gibi almıştık :))))
şimdi gene indirimi var buyrun almak isteyen varsa süper fırsat yahuu
eyüpsabrituncer

elfin nelerinden memnunsun sölesene bise dee :))) boshayallersmileguclubacismile

Canım en çok
Mineral serinin rujları harika. :lepi:
Nars'ın rujlarıyla farkı yok deniyor bloglarda.
3.5 sterlin tanesi. bende 2 tane var, gerçekten mükemmeller...
Renk olaraksa mutlaka Barely Bitten denenmeli. çok güzel bir şeftali mercan tonu.
Bir de Ripe Rose var bende koyu mat bordo. çok hoş.

Allıklarından (radiance blush sanırım ismi)
Glow, Nars Orgasm'ın aynısı. çok pigmentli. kalıcı ve güzel renk.
Shy, harika bir bebek pembesi.

Ve Studio serisininden, 2li bronzer var bir tane. Nars'ın bir ürününün aynısı gene.
Allık ve bronzer yan yana. O ürünü tavsiye ediyorlar.

Studio serisinin fırçaları.

Tırnak kütikül kalemi.

Lip Balm'ları.

4lü farlarından 1 tane var bende ama çok süper değil.

Zaten pek çok ürün minik. Ama bence daha iyi, hem taşıması kolay hem de bayatlamadan bitebiliyor. Ben nadiren makyaj yaptığım için benim için bir avantaj...
kaydirigubbakcemile5

valla süpermiş fiyatlar ucuz olunca kalitesizdir diye düşünmüştüm kızlar ama bu kadar ürünü iyiyse denemek gerek çok tşkler öneriler için

evet kızlar elfte hangi ürünleri önerirsiniz gercekten paylaşırsanız sevinirim
ebrucum free shipping bugün bitiyor sanırım yeni kodda verdiler sormuştun yazdım ama göremedin sanırım :) sen zaten almazsın ki netten şaşırdım sorunca :)

güzel açıklamışsın canım aydınlatıcı kapatıcısı var aynı nars beğeniyorum o ürünüde ama kapatıcı olarak iyimi bilemicem benim pek sorunum yok çünkü
allık ve bronzerı bende var gerçekten güzel pek kalıcılığı için bişi diyemicem çünküm ben çok mıncıklarım yüzümü hehe :)))
mineral far bazını aldım hoşuma gitti gibi şimdilik
mineral fondotenini aldım henüz denemedim
studio fırçalarını aldım eyeliner fırçasını denedim gayet güzel
krem eyeliner aldım sürümü güzel
şimdilik bu kadar
rujlarında karar veremedim bidaha aklımda :)

o kütikül kalemi hangisi ? şu mu :

bir de kaş boyamak için bi sürü boya var hiç kullandınıs mı onlardan ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…