geleyommmmmmmmmm bi elfçi olarakkızlar yeni topik açtım , burayı elfle çok meşgul ettik :))
hadi buyrun elf topiğine:
burdan devam edelim isterseniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14284366#post14284366
kızlar bende blog açtım bakalım düzenli yazmaya çalışacağım uğramak isteyen olursa yada izleyicim olmak isterseniz işte linkimmakyaj kurdu beklerim daha yeni oluşturuyorum ama devamı gelecek
kızlar bende blog açtım bakalım düzenli yazmaya çalışacağım uğramak isteyen olursa yada izleyicim olmak isterseniz işte linkimmakyaj kurdu beklerim daha yeni oluşturuyorum ama devamı gelecek
valla tatlım işin doğrusu netten bişey almıyorum halen denemek görmek istiyorum alırken merakımdan sordum magrentam öpüldünebrucum free shipping bugün bitiyor sanırım yeni kodda verdiler sormuştun yazdım ama göremedin sanırım :) sen zaten almazsın ki netten şaşırdım sorunca :)
güzel açıklamışsın canım aydınlatıcı kapatıcısı var aynı nars beğeniyorum o ürünüde ama kapatıcı olarak iyimi bilemicem benim pek sorunum yok çünkü
allık ve bronzerı bende var gerçekten güzel pek kalıcılığı için bişi diyemicem çünküm ben çok mıncıklarım yüzümü hehe :)))
mineral far bazını aldım hoşuma gitti gibi şimdilik
mineral fondotenini aldım henüz denemedim
studio fırçalarını aldım eyeliner fırçasını denedim gayet güzel
krem eyeliner aldım sürümü güzel
şimdilik bu kadar
rujlarında karar veremedim bidaha aklımda :)
valla blogun güzel ama düzensiz geldi bana bence benzer konulardaki blogları incele ve geniş bir zaman diliminde yazılarını güzel bir şekilde yazkızlar bende blog açtım bakalım düzenli yazmaya çalışacağım uğramak isteyen olursa yada izleyicim olmak isterseniz işte linkimmakyaj kurdu beklerim daha yeni oluşturuyorum ama devamı gelecek
mercancım bloğuna baktım , hayırlı olsun öncelikle. Bir okuyucu ve bir dilci olarak , kendimce 1 2 öneride bulunmak istiyorum.
Yazıların çok iç içe , hop bir nefes alıp , herşeyi bir nefeste sölüor gibi , noktalama işaretlerini kullanmadan , satırbaşı , paragraf başına falan dikkat etmeden , upuzun bir paragraf yazmışsın ; göze hem hoş gelmior hem de okumakta güçlük çekliyor.
Bu tarz bloglar pek okunmaz malesef , önce yazı tipinin göz hoş gelmesi gerekiyor ama yok , ben takip edemedim satırları , birbirleriyle akraba olmuşlar.
Çok okunan ve başarılı makyaj bloglarına bakarsan , yazım kurallarına çok dikkat ederler ve olduğunca net ve okunaklı yazarlar .
Bunlara biraz dikkat edersen , blog yazmak , okuyanlar için br eziyet değil de keyif haline gelir.opuyorumnanaktan
tatlım normal tabi mesleğin olunca doğal olarak dikkat ediyorsun. Benim yemek üzerine ve gelinlik modelleri üzerine bloglarım var çok fazla yazamıyorum. önerilerini dikkate alırım tatlım opuyorumnanaktandolphincim aslında ben sende de aynı şeyi görüyorm , sen de tek nefeste yazıorsun ve hiç noktalama işareti kullanmıorsun , sen de nokta , virgül vs. gibi işaretlerimizden kulanırsan , okumak daha keyifli olur bence :ecrin_bebek:
Böyle eleştiriyorum ama kırmak istemem kimseyi ,benim mesleğim bu , çok dikkat ederim böyle şeylere , söliycektim zaten , yeri geldi fikrimi belirtmek istedim opuyorumnanaktan
Mini kankam çok doğru söylemiş...olumunekankayizsmile
Benim en çok kızdığım şey, forumda da, bloglarda da yazım kurallarına uyulmaması.
Hepimiz bazen komiklik olsun espri olsun diye eksik karakter veya yerel konuşma şivelerine benzeterek yazıyoruz ama özellikle,
--dahi anlamındaki 'de/da' nın ayrı yazılması,
--soru eklerinin ayrılması
--bağlaçların doğru kullanılması
--beğenmek-beyenmek yanlışlığı...vs.
gözüme çarpıyor. Dikkat etmek gerekli bunlara. En basit ilkokul konuları bunlar. :hulya:
Ebrucum bahsettiğim şey harf atlamak değil.
Yazım kurallarına uymamak. Muhtemelen bilmemekten ileri geliyor. Ya da unutmuş olmaktan.
Mesela sen de şimdi 'yazanlarada' yazmışsın. O 'da' nın ayrı yazılması gerekiyor.
Ufak detay gibi gelebilir ama dilimizin temeli bunlar. Herkesin bilmesi şart.
of of of benim en çok takıldığım nokta bu ya. nasıl olur ben anlamıyorum bu insanlar gerçekten bilmiyor mu. amacım aşağılamak değil kesinlikle ya bir yerlere koca koca yazmak istiyorum herkes görmeli ama.Mini kankam çok doğru söylemiş...olumunekankayizsmile
Benim en çok kızdığım şey, forumda da, bloglarda da yazım kurallarına uyulmaması.
Hepimiz bazen komiklik olsun espri olsun diye eksik karakter veya yerel konuşma şivelerine benzeterek yazıyoruz ama özellikle,
--dahi anlamındaki 'de/da' nın ayrı yazılması,
--soru eklerinin ayrılması
--bağlaçların doğru kullanılması
--beğenmek-beyenmek yanlışlığı...vs.
gözüme çarpıyor. Dikkat etmek gerekli bunlara. En basit ilkokul konuları bunlar. :hulya:
haklısın tatlım unuttuk heralde sayısalcıyım ben türkçe tarih coğrafya ile aram yoktur biyolog olduğumdan dolayı
of of of benim en çok takıldığım nokta bu ya. nasıl olur ben anlamıyorum bu insanlar gerçekten bilmiyor mu. amacım aşağılamak değil kesinlikle ya bir yerlere koca koca yazmak istiyorum herkes görmeli ama.
değil yerine deyil, eğlence yerine eylence, mide yerine miğde, çare yerine çağre yazanlar gördüm ben bu forumda uyarsam aşağılıyorum sanacak ben de susuyorum mecbur :1no2:
Kesinlikle katılıyorum Doro'cum...kaydirigubbakcemile5
Ben de kaç sefer görüyorum ama susuyorum.
Hem komik hem çok üzücü...
Saydıkların çok sık yapılan hatalar gerçekten...
Dilimizi yabancı kelimelerden temizlemekten ziyade, önce temel kuralları öğrenmek daha öncelikli olmalı...Sonuçta dil kültürdür. Kültürler de geçişken olduğu için, kelime girişleri doğaldır. (bir sınırı da var tabii) Ama önce dilin kendi gereklerini bileceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?