Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bende blog açtım bakalım düzenli yazmaya çalışacağım uğramak isteyen olursa yada izleyicim olmak isterseniz işte linkimmakyaj kurdu beklerim daha yeni oluşturuyorum ama devamı gelecek

kızlar yeni topik açtım , burayı elfle çok meşgul ettik :))

hadi buyrun elf topiğine:
burdan devam edelim isterseniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14284366#post14284366
geleyommmmmmmmmm bi elfçi olarak
kızlar bende blog açtım bakalım düzenli yazmaya çalışacağım uğramak isteyen olursa yada izleyicim olmak isterseniz işte linkimmakyaj kurdu beklerim daha yeni oluşturuyorum ama devamı gelecek

ben geliom senide beklerim hehehehe

sonunda aldım güneş kremlerini kaydirigubbakcemile3 yaz bitmedi allahtan:))) kendime hem yüzde hem vücutta kullanılan la roche aldım 50+ kızıma da yine la roche aldım oda 50 çok beyazım ya tavuk gibi yanamıyorumda tatilde, bakalım bu tatil de yengeç gibi kızarmadan sorunsuz bronzlaşabilecekmıyım tavsiye edeceginiz şeyler varmı kızlar

sorunsuz bronzlaşmak istiyorsan canım ben
roc öneririm güneş korumalı kremini
50 spf li üzerinede bronzlaştırıcı yağını :):)

mercancım bloğuna baktım , hayırlı olsun öncelikle. Bir okuyucu ve bir dilci olarak , kendimce 1 2 öneride bulunmak istiyorum.
Yazıların çok iç içe , hop bir nefes alıp , herşeyi bir nefeste sölüor gibi , noktalama işaretlerini kullanmadan , satırbaşı , paragraf başına falan dikkat etmeden , upuzun bir paragraf yazmışsın ; göze hem hoş gelmior hem de okumakta güçlük çekliyor.
Bu tarz bloglar pek okunmaz malesef , önce yazı tipinin göz hoş gelmesi gerekiyor ama yok , ben takip edemedim satırları , birbirleriyle akraba olmuşlar.
Çok okunan ve başarılı makyaj bloglarına bakarsan , yazım kurallarına çok dikkat ederler ve olduğunca net ve okunaklı yazarlar .
Bunlara biraz dikkat edersen , blog yazmak , okuyanlar için br eziyet değil de keyif haline gelir.opuyorumnanaktan

valla tatlım işin doğrusu netten bişey almıyorum halen denemek görmek istiyorum alırken merakımdan sordum magrentam öpüldün
valla blogun güzel ama düzensiz geldi bana bence benzer konulardaki blogları incele ve geniş bir zaman diliminde yazılarını güzel bir şekilde yaz

sana katılıyorum minicim banada öyle geldi bloglar dikkat çekici olmalı biraz konu alt başlıkları olmalı bu sanki günlük gibi veya küçük yazılar gibi olmuş acele etmeden sakince geniş bir zamanda yaparsa iyi bir blog sahibi olacagından eminim

dolphincim aslında ben sende de aynı şeyi görüyorm , sen de tek nefeste yazıorsun ve hiç noktalama işareti kullanmıorsun , sen de nokta , virgül vs. gibi işaretlerimizden kulanırsan , okumak daha keyifli olur bence :ecrin_bebek:
Böyle eleştiriyorum ama kırmak istemem kimseyi ,benim mesleğim bu , çok dikkat ederim böyle şeylere , söliycektim zaten , yeri geldi fikrimi belirtmek istedim opuyorumnanaktan

Mini kankam çok doğru söylemiş...olumunekankayizsmile

Benim en çok kızdığım şey, forumda da, bloglarda da yazım kurallarına uyulmaması.
Hepimiz bazen komiklik olsun espri olsun diye eksik karakter veya yerel konuşma şivelerine benzeterek yazıyoruz ama özellikle,

--dahi anlamındaki 'de/da' nın ayrı yazılması,
--soru eklerinin ayrılması
--bağlaçların doğru kullanılması
--beğenmek-beyenmek yanlışlığı...vs.

gözüme çarpıyor. Dikkat etmek gerekli bunlara. En basit ilkokul konuları bunlar.
:hulya:

tatlım normal tabi mesleğin olunca doğal olarak dikkat ediyorsun. Benim yemek üzerine ve gelinlik modelleri üzerine bloglarım var çok fazla yazamıyorum. önerilerini dikkate alırım tatlım opuyorumnanaktan

valla haklısın ben elimden geldiğince forumda yazarken harf bile atlamamaya çalışıyorum.Ama gerçekten kurallara uymadan yazan çok var hatta bazen tamamen büyük harfle yazanlarada rastlıyorum forumda yasak olmasına rağmen

Ebrucum bahsettiğim şey harf atlamak değil.
Yazım kurallarına uymamak. Muhtemelen bilmemekten ileri geliyor. Ya da unutmuş olmaktan.
Mesela sen de şimdi 'yazanlarada' yazmışsın. O 'da' nın ayrı yazılması gerekiyor.

Ufak detay gibi gelebilir ama dilimizin temeli bunlar. Herkesin bilmesi şart.

haklısın tatlım unuttuk heralde sayısalcıyım ben türkçe tarih coğrafya ile aram yoktur biyolog olduğumdan dolayı

of of of benim en çok takıldığım nokta bu ya. nasıl olur ben anlamıyorum bu insanlar gerçekten bilmiyor mu. amacım aşağılamak değil kesinlikle ya bir yerlere koca koca yazmak istiyorum herkes görmeli ama.
değil yerine deyil, eğlence yerine eylence, mide yerine miğde, çare yerine çağre yazanlar gördüm ben bu forumda uyarsam aşağılıyorum sanacak ben de susuyorum mecbur :1no2:

haklısın tatlım unuttuk heralde sayısalcıyım ben türkçe tarih coğrafya ile aram yoktur biyolog olduğumdan dolayı

Canım sayısalcı olan herkes unutsun o zaman olur mu öyle şey?
Anadilimizin kurallarını herkes bilmek zorunda bir şekilde...Bunu sadece ders/okul bilgisi olarak görmek doğru değil...
Neyse canım. Ben takıntılıyımdır bu konularda, çok konuşmayayım şimdi.

Kesinlikle katılıyorum Doro'cum...kaydirigubbakcemile5
Ben de kaç sefer görüyorum ama susuyorum.
Hem komik hem çok üzücü...
Saydıkların çok sık yapılan hatalar gerçekten...

Dilimizi yabancı kelimelerden temizlemekten ziyade, önce temel kuralları öğrenmek daha öncelikli olmalı...Sonuçta dil kültürdür. Kültürler de geçişken olduğu için, kelime girişleri doğaldır. (bir sınırı da var tabii) Ama önce dilin kendi gereklerini bileceğiz...

evet evet bunlar temel kurallar şutarafagitti
de/da, mı/mi temel kural daa...
eylenmek yazana benim yorumum yok artık yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…