aaa nasıl yapıcam ebru o işi yok beğenmedim yaaa
yakışmadı bana tarzımda değilmiş pek yırtmacı falan var resimde yırtmaç görünmüyordu
selam güzeller..
internetten makyaj malzemelerini nereden alıyosunuz...
ben vimjodan sipariş verdim 1 hafta oldu daha az önce vermişler kargoya sinir oldum bide 24 saat içinde teslim diyolar...
var mı hemen gönderen bildiğiniz siteler...
sahibinden.comda satabilirsin veya kadınlar kulubunde giymediğiniz kıyafetler takas bölümü var oraya bakabilirsin yada cevrende senle aynı beden biri varsa hediye edebilirsin ne kadara aldın
selam güzeller..
ben vimjodan sipariş verdim 1 hafta oldu daha az önce vermişler kargoya sinir oldum bide 24 saat içinde teslim diyolar...
aaa nasıl yapıcam ebru o işi yok beğenmedim yaaa
yakışmadı bana tarzımda değilmiş pek yırtmacı falan var resimde yırtmaç görünmüyordu
selam güzeller..
Cheapsmells Nyxlerim :)))
Canım aklımda merak etme,yemekten sonra bakacagım :)
Creme de nudeum dısında senın aradıgın tonlarda varsa tabıkı hedıye ederım canım
Esracım bak bunlar gibi istediğim renkler bu arada tesadüf bir sitede buldum
Ebrucum elimde iki tane ysl var bal tonu,biri hiç ambalajından cıkmamısİster misin onu ? Dur diger kullandıgımdan swacth yapayım
yahu once bır rengıne bak :)))) bu uc dort kat surulmus hali,gloss gibi pırıl pırıl bır ruj
donut canım çok güzel cicilerin iyi günlerde kullan inşallah
ebru mac rujun rengi harikaymış resimde bende arıyorum o tonlarda bilmiyorumkismile
güzel ben esmerim bayağı daha koyu durur muhtemel swatchla değilde sen benim istediğim rengi anladın az çok sence nasıl rengi benim aradığım renklere yakınmı sen daha iyi anlarsın şimdi aslında nosunu söyle ben netten rujun kendine bakayım tam rengine
canım tesekkur ederım :)
bak boyle
dudakta durusu da boyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?