Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aaa nasıl yapıcam ebru o işi yok beğenmedim yaaa
yakışmadı bana tarzımda değilmiş pek yırtmacı falan var resimde yırtmaç görünmüyordu

sahibinden.comda satabilirsin veya kadınlar kulubunde giymediğiniz kıyafetler takas bölümü var oraya bakabilirsin yada cevrende senle aynı beden biri varsa hediye edebilirsin ne kadara aldın

selam güzeller..
internetten makyaj malzemelerini nereden alıyosunuz...
ben vimjodan sipariş verdim 1 hafta oldu daha az önce vermişler kargoya sinir oldum bide 24 saat içinde teslim diyolar...
var mı hemen gönderen bildiğiniz siteler...

netten kozmetik almam ama alanlar genelde elf ve strawberryden alıyorlar

sahibinden.comda satabilirsin veya kadınlar kulubunde giymediğiniz kıyafetler takas bölümü var oraya bakabilirsin yada cevrende senle aynı beden biri varsa hediye edebilirsin ne kadara aldın

60 tl ye aldım canım indirim var diye atladım işte bööle oldu birdaha almam netten :):)

şu takas bölümünü biliyorsan link i verirmisin canım bana

canım vimjo çok kötü bende oradan sipariş verdim 1 hafta geçti aradım elimizde yokmuş bu ürünler diyorlar

e o zaman siteye niye koyuyorsun hade koydun kalmadı neden haber vermiyorsun bekletiyorsun,

makyaj malzemesi için alışveriş yapacaksan çilek ve elf ten yararlanabilirsin

aaa nasıl yapıcam ebru o işi yok beğenmedim yaaa
yakışmadı bana tarzımda değilmiş pek yırtmacı falan var resimde yırtmaç görünmüyordu

canım hıc gıymeden direk geri kargola,irsaliye faturasını oldur.
para iadesi yaparlar.

canım eger yabancı sıteler ıle ugrasamam dıyorsan eger kozmetikcim.com tam san agore.İyi bir site.

çok teşekkür ederim kızlar...
bende iki bebe var buralara da yabancıyım tek başıma çıkamıyom çarşıya... mecburen netten alıyorum...
koca koca yazmışlar 24 saat içinde telim diye bekliyorum bekliyorum yok bi haftadır... yarına gelir dediler ya bakalım inşallah gelir... bidaha dediğiniz yerlerden alayım inşallah...

Canım aklımda merak etme,yemekten sonra bakacagım :)
Creme de nudeum dısında senın aradıgın tonlarda varsa tabıkı hedıye ederım canım

donut canım çok güzel cicilerin iyi günlerde kullan inşallah
ebru mac rujun rengi harikaymış resimde bende arıyorum o tonlarda bilmiyorumkismile

yahu once bır rengıne bak :)))) bu uc dort kat surulmus hali,gloss gibi pırıl pırıl bır ruj

güzel ben esmerim bayağı daha koyu durur muhtemel swatchla değilde sen benim istediğim rengi anladın az çok sence nasıl rengi benim aradığım renklere yakınmı sen daha iyi anlarsın şimdi aslında nosunu söyle ben netten rujun kendine bakayım tam rengine

donut canım çok güzel cicilerin iyi günlerde kullan inşallah
ebru mac rujun rengi harikaymış resimde bende arıyorum o tonlarda bilmiyorumkismile

canım tesekkur ederım :)

bak boyle

dudakta durusu da boyle :)

canım tesekkur ederım :)

bak boyle

dudakta durusu da boyle :)

çok hoşmuş Esracım tam ten rengi doğal görünüyor yaz için ideal sen sanırım daha sarışınsın bende biraz daha koyu durur bu renk muhtemel ama sen ysl rujlarını çok seviyorsun senden ruj hediye etmeni istemek pek hoş olmaz tatlım senin için o rujların hepsi çok önemli hemde pahalı bir ruj hediye etme inceliğini gösterdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten ama onlar senin için önemli senden rujunu hemde ysl rujunu nasıl isterim tatlım

Bende iki tane var Ebrucum,sana verecegim hala kutusunda icindeki hic acılmamıs,kagıdı katlı duruyor :)hadi gel burayı mesgul etmeyelim,atacaklar :)

Sen bana özelden adresini yaz,gule gule kullan balım şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…