Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
[

Bodyshopta bırcok urunde indirim var kızlar halen.Aynen sıralıyorum.

Yosun ve Cayagaci serisinde 2 al 1 Öde var,bence yosun ozlu gece jelinden alın,sahane birsey.

Jasmin serisinde 2 al 1 Öde var

Çilek serisinde 2 al 1 Öde var

Deodryda 3 al 2 Öde var

Yuzde 70 indirim bazı urunlerde devam edıyor,tabiki birsey kalmamıs ama :))))))))))

yosun serisinin peeling ve kil maskesi almak istiyorum kızlar nasıldır sizce yaeyvahedigeldismile

cay agacı serisi akneli cıltler ıcın canım,ama hepsını bıarada kullandıgın zaman cıldını ınanılmaz yoruyor.

bende akne yok yani regl dönemlerimde çıkıyo bi.fakat siyah noktalrla başım belada :S:Sbide deri altında ,sıktığın zaman içinden yap çıkan gıcık noktalar var yüzümde beyaz beyaz peh:S.neyse peelingi hep evde yapardım mısır unu ile kili karıştırıp fln ama bu yosun serisinide bayadır merak ediyorum.yarın gidip bi aliim ya!hazır kampanyada varmış.:)

o zaman hıc cay agacı serısıne bulasma canım,cıldı kurutuyor.benım cıldımı bıle kuruttu.
o kucuk puturcukler ve sıyah noktalar uriage in ahalı kremını al bak,feci memnun kalacaksın.

kil maskesine dıkkat et kullanırken canım,fazla yuzunde tutma :)

vala ben yarım saat fln tutardım iyice kuruyana kadar:S cnm şu an biodermann cilt bakım ürünlerini kullanıyorum bittikten sonra uriageye geçmeyi düşünordum zaten:) sağol güzel tavsiyen için:)

vala ben yarım saat fln tutardım iyice kuruyana kadar:S cnm şu an biodermann cilt bakım ürünlerini kullanıyorum bittikten sonra uriageye geçmeyi düşünordum zaten:) sağol güzel tavsiyen için:)

biodermada cok guzel onunda kremını kullanıyorum,fıyatlarıda gercekten ıyı :)

kil maskesi sakat,cok tutmamak lazım balım,yuzunu pişirir aman dıkkat

biodermada cok guzel onunda kremını kullanıyorum,fıyatlarıda gercekten ıyı :)

kil maskesi sakat,cok tutmamak lazım balım,yuzunu pişirir aman dıkkat

haklısın canım ya. cildi çok hırpalamamak lazım çok yağlıda olsa.bioderma da hakikaten başarılı sebium serisinin jelini h2o sunu ve matlaştırıcı nemlendricisini kullanıyorum bende.ama genede başka markaları avene, uriage, dermalogica hepsini denemek istiomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…