yinemi :)))) hangisine tatlımaşık oldum yine bir terracottaya asık oldum !
anladım canım bend eordan denedim işte yüklerken
küçük gösterdi bana ama burada ne hikmetse
büyüdü :=:):))) denerim bir ara tekrar sağol
Ebrucum simli ama bu kez,bana olmaz.Gozeneklerım buyuk oldugu ıcın kotu duruyor
aktüel ürün olarak bu cuma gelecek onlarKızlar ben bugun bim' e gittim golden rose ürünlerine bakmak için,
1 tane bile yoktu. kaldırdılarmı?
kasadaki cocuga sordum bizde yok makyaj ürünleri dedi.
sadece sizdemi dedim hani diger şubelerinde olabilir mi dedim
olsa bizdede olur, hepsine gidiyor dedi.
alla alla neden yok ya. o kdr heveslenmiştim şeftali tonundaki allıgı alıcam diye:gitme:
sevincim kursagımda kaldı tıpış tıpış geri dönmek zorunda kaldm:2:
yasadığım yer kısmında bulgaristan yazıyorsa,
bu bulgaristan sınırları dışına çıkamıcam anlamına gelmez cnm..
ben bulgaristanda sadece okuyorum..
her hafta aynı ürün gelmez, bu hafta aldın aldın alamadın artık ilerde ne zaman gelirseNikoncan tşkr edrm cnm opuyorumnanaktan
Cuma günü tüm planımı bim'e göre ayarlıcam kaydirigubbakcemile2
Her hafta aynı ürünlerden geliyordur umarımm
İnşAllah bulabilirim
Hmm anladım tatlım
Benim derdim nevresimmiş mantıymış kuruyemişmiş bunlar diill:dance:
ben makyaj çantamıı doldurmak istiyorum zemuszemus
bimlerde her cuma farklı ürünler uygun fiyatlara geliyor her hafta ürünler değişiyor türkiyeden makyaj çantamı doldurayım dersen hangi ildesin bilmiyorum ama inglotta indirimler var ykmlerde estee lauderlar %50 , body shopta indirim vardı halen varmı bilmiyorum[/
Cnm bn max factorun urunlerini kullanıorumm türkiyeye geldigimdede ykm den alıp geçiorum
arkdsmda golden rose un allıgını gördümm cok hosuma gittiii onu mutlaka almam lazımm benim arayıpta bulamadıgım renkk
farlarında 2tl oldugunu duydum
ondan ne varsa doldurcamzemuszemus
dolphinebru75, ykm de tüm estee lauderlarda mı indirim var? yoksa seçili ürünlerde mi, hangileri biliyor musun?
Çok iyiymiş ya, tüm ykmlerde var mıdır acaba, hemen gitmeliyim, çok teşekkür ederim
anladım esracım allık heralde bahsettiğin ben allık yerine rujlarımı veya koyu pembe farlarımı kullanıyorum allık almıyorum ayrıca
donut um benimde yanakta gözenekler büyük
ne kullanıyorsun sen pudra ve allık olarak??
yasadığım yer kısmında bulgaristan yazıyorsa,
bu bulgaristan sınırları dışına çıkamıcam anlamına gelmez cnm..
ben bulgaristanda sadece okuyorum..
bimlerde her cuma farklı ürünler uygun fiyatlara geliyor her hafta ürünler değişiyor türkiyeden makyaj çantamı doldurayım dersen hangi ildesin bilmiyorum ama inglotta indirimler var ykmlerde estee lauderlar %50 , body shopta indirim vardı halen varmı bilmiyorum[/
Cnm bn max factorun urunlerini kullanıorumm türkiyeye geldigimdede ykm den alıp geçiorum
arkdsmda golden rose un allıgını gördümm cok hosuma gittiii onu mutlaka almam lazımm benim arayıpta bulamadıgım renkk
farlarında 2tl oldugunu duydum
ondan ne varsa doldurcamzemuszemus
Bodyshopta bırcok urunde indirim var kızlar halen.Aynen sıralıyorum.
Yosun ve Cayagaci serisinde 2 al 1 Öde var,bence yosun ozlu gece jelinden alın,sahane birsey.
Jasmin serisinde 2 al 1 Öde var
Çilek serisinde 2 al 1 Öde var
Deodryda 3 al 2 Öde var
Yuzde 70 indirim bazı urunlerde devam edıyor,tabiki birsey kalmamıs ama :))))))))))
Ve Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ben terracottaları da allık olarak kullanıyorum,sahane oluyor.
canım shiseido pureness pudra kullanıyorum,guerlainin terracottasını ,cargonun şeftali allıgını ve mac in ginger allıgını kullanıyorum bu aralar.
bu ne şiddet bu ne celal tatlıskom ya :)
Bodyshopta bırcok urunde indirim var kızlar halen.Aynen sıralıyorum.
Yosun ve Cayagaci serisinde 2 al 1 Öde var,bence yosun ozlu gece jelinden alın,sahane birsey.
Jasmin serisinde 2 al 1 Öde var
Çilek serisinde 2 al 1 Öde var
Deodryda 3 al 2 Öde var
Yuzde 70 indirim bazı urunlerde devam edıyor,tabiki birsey kalmamıs ama :))))))))))
Ve Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın Esracım iyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?