aldıklarını güle güle kullan cafelattem ŞenizJohn Frieda Bukleler için sprey
ve şampuanlarım
Çilektende bi facial ve mavala kirpik besleyicimzemuszemus
casulet gule gule kullan canım
donutcum güle güle kullan canım eline geçmiş ürünler herhangi bir sorun yaşamamışın bu sefer haftaya bende şöyle bir kurcalıyacam hala kalmış olursa anneciğimin kremleriCheapsmells Nyxlerim :)))
ebrucum buna benzer bir pastel ruj var bende resim eklemiştim bi ara ama doğal duruyor dudakta onunda resimlerini ekleyim istersen :)Esracım bak bunlar gibi istediğim renkler bu arada tesadüf bir sitede buldum
John Frieda Bukleler için sprey
ve şampuanlarım
Çilektende bi facial ve mavala kirpik besleyicimzemuszemus
lattecim güle güle kullan canım ben izne çıktım 24ünde doğumgünümde izinde olmak istedim nete falan girmedim bugün dayanamadım gerldim güle güle kullan bu arada senin doğumgünüde geçtti sanırım benden önceydi galiba nice senelereeeeeteşekkür ederim fıstığımmmopuyorumnanaktan
bu arada uzun zamandır magrentayı göremiyorum.. Nerelere kayboldu acaba:2:
evet magrentada yok ortalarda mercanda
Canım gunaydın :))
Valla vben rujlarını cok kalıtelı buldum,farları toz oldugu ıcın surmesı zor ama renklendirmesi sahane.
valla Ebrucum 5-6 gbp cıvarı yani 13-14 tl ye gelıor
Bu gecıcı donem ındırım Ebrucum,denemek icin iyi bir fırsat bence.Ama tabiki sen bilirsin :)
saol canım benim 6 gün iyimiş :) bir de ben deneyim bakalım :)Magrentacım sende hosgeldın canım :) cheapsmellste sadece ılk alışverisimde kargoya para vermek ıstemedıgım icin sorun yasasım,onun dısındaki tum siparişlerim sorunsuz elimdeydi.Bu gelen kargo yaklasık 6 gunu buldum canım,en uzun bekleme suremdi sanırım bu kez
kızlar elfte yarına kadar free shipping başladı 5 dk önce
benim siparişlerim elime henüz ulaşmadığı için ben bir sonrakini bekliyorum..
10 sterlinin üzerinde alışveriş yaparsanız geçerli..
Free shipping on orders of £10 or more! Use codes FREE57UK for UK and FREE57EU for EU! Offer ends 9 am (UK time) 31 July!
DONUT ve CAFELETTE güle güle kullanın kızlar ........................DONUT: gece mavisi farına bayıldım çok hoş rengi cnm iyi günlerde sürüştür bayanssulusmile
saol canım benim 6 gün iyimiş :) bir de ben deneyim bakalım :)
bende gördüm haber veriym dedim ki sen vermişin eeee hadi bakalım bu sefer alamyan kalmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?