selam canımm :))slmm kızlar
latte iyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım, artık ben de takipçisi oldum =))saol canım benim 6 gün iyimiş :) bir de ben deneyim bakalım :)
bende gördüm haber veriym dedim ki sen vermişin eeee hadi bakalım bu sefer alamyan kalmasınnn
aldıklarını güle güle kullan cafelattem Şeniz
mavala kirpik besleyicini ne kadar aldın kaydirigubbakcemile2
lattecim güle güle kullan canım ben izne çıktım 24ünde doğumgünümde izinde olmak istedim nete falan girmedim bugün dayanamadım gerldim güle güle kullan bu arada senin doğumgünüde geçtti sanırım benden önceydi galiba nice senelereeeee
teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktanslmm kızlar
latte iyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan
DONUT ve CAFELETTE güle güle kullanın kızlar ........................
hoşbulduk canım :)))) arada baktım valla varsa yazayım die :))))selam canımm :))
hoşgeldin canım, artık ben de takipçisi oldum =))
saol bitanem 27.50 civarızemuszemus
seninde d. günün kutlu olsun fıstığım.. Arada uğra özletme kendiniopuyorumnanaktan
teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktan
teşekkürler tatlım
hoşbulduk canım :)))) arada baktım valla varsa yazayım die :))))
eh artık buralardayım canım :))) teşekkür ederim yaşlanıyoruz işte heheh heryılda kutlanmazki ne güzel yaşlanıyorum dieeebayanssulusmile
locitane indirime girmiş alcağın bişi var mı?
ben bir yüz kremi alayım diyorum lakin c vitaminli göz kremi almıştım :))))
canım geçen aykilerle aynı indirimdekiler temizleme sütünü geçen ay almıştım.. badem elma kremin 30 ml olanını almıştımya hani pek beğenmedim içinde simler var gene indirimde o da.. Yapısı güzel ama hani gece yüzüme simli bişey sürmek ne derece doğru bilemiyorum kavanozdakilerden alcam gene ben o daha güzel..
kaydirigubbakcemile2
hımmmmmm temizleme sütü almıcam ben sevmiom o tarz ürünleri :) zeytinli seride yüz yıkama köpüğü alıcam birde yüz kremi diyoırdum ki sen öyle simli mimli gibi deyince yan döndüm kavonoza kaydım gitmeyim boşuna o zaman zaten uyuz oldum numune vermediler ona göre alırdık hıh
:)) numune pek vermiyolar ya banada bi defa verdiler.. Zaten o indirimdeki krem 65 TL çilekte kavanoz 65 civarında
iyi geceler kızlar,
çok uzun zamandır yazamıyordum konuya, şimdi baktım şöyle son sayfalara en son alışverişleri yakaladım=) donut, cafelatte güle güle kullanın kızlar. ben de baya bir şeyler aldım ama foto mak. yok=( cheapsmells indirimini de es geçmedim tabiki, siparişim de 5 günde geldi üstelik takipsiz :teytey: netten alışveriş yapmayı daha çok seviyorum ben ya, böyle gelecek diye beklşiyorsun merak ediyorsun nasıl acaba diye=) inşallah bir dahaki sefere makinem olur :1rolleyes:
latte, donut güle güle kullanın canlar :1rolleyes:
hadi gözün aydın canımmm iyi günlerde kullan
fotolarınıda bekliyorusbayanssulusmile
balım nyx onun markası,raspbery tonu
kızlar size birşey sorucam ben bıyıkları :):):)ay çok kaba oldu ama
nasıl soram başka :):)
ağda ile aldırıyorum kuaförde ilk defa başıma birşey geldi
dudaklarımın üstünde ağdadan bir süre sonra koyu renk lekeler oldu
bir arkadaşım güneş lekesi olduğunu söyledi
adana nın günşine alışık değil yüzüm ondanmı olmuştur acaba
nasıl geçer bu bilen varmı açılır mı zamanla acaba,
kuaför e gidip sorsam mı ne yapsam bir iki gündür bepanthen sürüyorum belki açarr diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?