Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın kızlar bayanssulusmile iyi günlerde inş.

canım cheapsmells çilek tarzı bir yer,cok da guzel bir yer.

kızlaaarr benim elfler geldi demin zemuszemus çok mutluyum bayanssulusmile

oh oh gozun aydın,gule gule kullan canım

saol canım :)))
bende de güneş lekesi var nasıl geçer bilemiyorum ((

bu agdadan mı oluyor,baska seyden mı acep

çok sağol cevap için opuyorumnanaktan

ay ne demek canım benım

ya kızlar soguk agda bandı kullansanıza,hıc derdı tasası yok

o zaman gule gule kullan canım cıcılerını :)

ay bende heiress rujunu cok pis kıskandım,bende baktıgımda yoktuuuuuuuu :))

canım gule gule kullan sende cok guzel secımler yapmıssın

Herkese guzel bir pazar dılıyorum kızlar,gunaydın

canım cheapsmells çilek tarzı bir yer,cok da guzel bir yer.

oh oh gozun aydın,gule gule kullan canım

bu agdadan mı oluyor,baska seyden mı acep

canım saolasın günaydın :) açılı fırçamı ve eyelinearlarımı denedim..giderek profosyonelleşirim inşallah ben de göz makyajı konusunda :)) eyelinearlarımın ikisi de neredeyse aynı renk ya midnight ile siyah arasında pek bir fark yok..

benim güneş lekelerim ağdadan değil, küçüklüğümden beri var ama bir çözüm bulamadım..bana da hep epilasyon mu yaptırdın ondan mı oldu diye sorup duruyorlar, bilmiyordum ben de lazer epilasyon demek ki güneş lekesi çıkarıyor..

slm kızlarr
cafecim bi yerde okudum doum gnüsünmüş galibaa =)
nice yıllara bebişim sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla inşşş:kedi:

bi sürü cicis de gördüm , herkesler güle güle kullansın
ben de bi far ve 2 ruj aldım son zamanlarda
farkettim ki topikten uzak olunca almıyorum yaw
foto yok yanımda, o yüzden sonra koyucam inş

canım o zaman cılt tonunu duzeltici,beyazlatıcı kremler var.Belki onlardan yararlanabılırsın.

slmm kızlarrr iiyi pazarlar herkeseea.s.

kontesim
hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan
tourmaline canım senin lekelerden abimin eşinde var özellikle yazın çoğalıyor alın ve yanak
kısmında ama asla tamamen geçmiyor
düğün öncesi bir lazer operasyon yaptırıp soydurmuştu cildini
o zaman çok güzel oldu ama yazın yine başladı mafoldumben

sanırım sende açık tenlisin genelde bu tür lekeler açık tenlilerde daha fazla gözüküyor
benimki tamemen ağdadan kaynaklandı sanırım bakalım görücez zamanla geçicek mibilmiyorumkismile

canım o zaman cılt tonunu duzeltici,beyazlatıcı kremler var.Belki onlardan yararlanabılırsın.
denemiştim ama bana fayda etmedi tatlıcım..

hayır canım buğday tenliyim, esmerim ..lazerde eskisinden de fazla çıkıyor sonra diyorlar
lazere güvenemiyorum , yüzünde delik oluşanlar bile varmış lazer yaptırırken..
aslında ben çok dert etmiyorum da insanlar dk başı burana ne oldu diye sordukça sinir oluyorum..elime ilaç adı yazıp tutuşturuyorlar birde :) kaydirigubbakcemile3
tca diye yüzeysel bir soyucu kimyasal varmış onu düşünüyorum ama çok da araştırmadım henüz, kışa doğru plastik cerrahiye gidip bir danışırım artıkın :)
benimki yazın artmıyor da yazın rengi koyulaşıyor, kışın silikleşiyor..

seninki geçer bence tatlım, ben de ne zaman sir ağda yapsam bıyıklara hep yakıyorum ( aslında çok da sıcak olmuyor ama orası çok hassas demek ki..

Son düzenleme:
canım yakın bır arkadasım Estee Lauder in Advanced Night Repair Whitening Recovery Complexini ve Kanebonun Blanchir Whitening Night Conditioner kremlerini kullandı.Ikısınden de gercekten cok cok ıyı sonuclar aldı.Biz gozumuzle farkı gorduk :)

Belki bir testerinin falan alır denersin,işine karısmak gibi anlama sakın,sadece nacizane bilgi paylaşımı :)

CAFELETTEE ---------doğum gününmüş sanırımmm öyle okudum :) doğum güünün kutlu olsun cnm nice mutlu huzur dolu yıllara inş..a.s.

teşekkür ederim canım, olabilir araştirim deneyebilirim ..saol bitanem..:lepi:

foto eklemeyi öğrendiiiiimmmmm.... yeni eski bütün makyaj malzemelerimin, cilt bakım ürünlerimin fotosunu eklicem en kısa zamanda kaydirigubbakcemile2

kızlar ev yapımı ekonomik far bazı tarifi sizlere bir miktar göz kremi bir kaba alın onu istediğiniz renk koyuluguna göre bir miktar fondötenle karıştırın güzelce işte size ev yapımı basit kolay bir far bazı denedim süper oluyor

günaydın Esracım opuyorumnanaktan

günaydın tatlım valla tatile gidemeyende var misal ben o yüzden yinede tatile gitmiş olmanın tadını çıkar

günaydın canım yıllık iznimi kullandım 1 haftadır tatilde değildim yane bu yıl kısa oldu tatilim 4 gün kadar neyse bunada şükür napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…