günaydın kızlar;
cheapsmellste fransız kaldım azıcık, hiç duymamıştım..marka mı yoksa gittigidiyor tarzı mı?
@Cafelatte doğum günün müydü ?
mutlu yıllar canım, doğum günün kutlu olsun..
opuyorumnanaktan
kızlaaarr benim elfler geldi demin zemuszemus çok mutluyum bayanssulusmile
saol canım :)))
bende de güneş lekesi var nasıl geçer bilemiyorum((
çok sağol cevap için opuyorumnanaktan
benimde siyah siyah ufak lekeler yane karşıdan bıyık sanıyolar hesap et
ben yıllardır aldırıyprum ağda ile ilk defa böle bişey geldi başıma
ama bak senin geçmiş valla ya beni,mde geçer inşallah özel bişey kullandın mı
yoksa kendiliğinden mi geçti zamanla
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
kızlar fotoğraf makinem bozuk kusura bakmayın :)
2 al 1 öde kampanyasını kaçırmiym dedim koşa koşa gittim bodyshopa, aldım cicilerimi:)
-resimler alıntıdır-
kızlar kusura bakmayım foto makinem yok=( son cheapsmells alışverişimden, dudak kalemi çok hoşuma gitti hem renk hem uygulaması malum kırmızı ruj sürmek biraz zordur=) bir de lanvin oxygene parfüm aldım, fiyatı çok uygundu hiçbir yerde yok denemeden aldım, hüsrana uğramadım ama, hepsini çok sevdim yaşasın cheapsmellssengözlerimebaksanab bu arada donutcum space far mükemmelmiş pişman oldum almadığıma, kıskandım :1rolleyes:
canım cheapsmells çilek tarzı bir yer,cok da guzel bir yer.
oh oh gozun aydın,gule gule kullan canım
bu agdadan mı oluyor,baska seyden mı acep
canım saolasın günaydın :) açılı fırçamı ve eyelinearlarımı denedim..giderek profosyonelleşirim inşallah ben de göz makyajı konusunda :)) eyelinearlarımın ikisi de neredeyse aynı renk ya midnight ile siyah arasında pek bir fark yok..
benim güneş lekelerim ağdadan değil, küçüklüğümden beri var ama bir çözüm bulamadım..bana da hep epilasyon mu yaptırdın ondan mı oldu diye sorup duruyorlar, bilmiyordum ben de lazer epilasyon demek ki güneş lekesi çıkarıyor..
denemiştim ama bana fayda etmedi tatlıcım..canım o zaman cılt tonunu duzeltici,beyazlatıcı kremler var.Belki onlardan yararlanabılırsın.
slmm kızlarrr iiyi pazarlar herkeseea.s.
kontesim hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan
tourmaline canım senin lekelerden abimin eşinde var özellikle yazın çoğalıyor alın ve yanak
kısmında ama asla tamamen geçmiyor
düğün öncesi bir lazer operasyon yaptırıp soydurmuştu cildini
o zaman çok güzel oldu ama yazın yine başladı mafoldumben
sanırım sende açık tenlisin genelde bu tür lekeler açık tenlilerde daha fazla gözüküyor
benimki tamemen ağdadan kaynaklandı sanırım bakalım görücez zamanla geçicek mibilmiyorumkismile
canım yakın bır arkadasım Estee Lauder in Advanced Night Repair Whitening Recovery Complexini ve Kanebonun Blanchir Whitening Night Conditioner kremlerini kullandı.Ikısınden de gercekten cok cok ıyı sonuclar aldı.Biz gozumuzle farkı gorduk :)
Belki bir testerinin falan alır denersin,işine karısmak gibi anlama sakın,sadece nacizane bilgi paylaşımı :)
CAFELETTEE ---------doğum gününmüş sanırımmm öyle okudum :) doğum güünün kutlu olsun cnm nice mutlu huzur dolu yıllara inş..a.s.
teşekkür ederim canım, olabilir araştirim deneyebilirim ..saol bitanem..:lepi:
günaydın Esracım opuyorumnanaktanhadı bakalım,gunaydın kızlarrrrrrrrrr
Gümaydın kızlar iyi sabahlar iyi haftalar herkese :)
tatil bitti işe devam :)
günaydın Esracım opuyorumnanaktan
günaydın tatlım valla tatile gidemeyende var misal ben o yüzden yinede tatile gitmiş olmanın tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?