Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
1 hafta tatilden sonra hepinize merhabalar nasılsıız geçmişi de okumaya çalışıyorum kimler neler almış bakıyorum hepiniz güle güle kullanın

kızlar limango dan hanfendi çantam geldi
rengini ve derisini çok sevdim sizinle paylaşmak istedimmm bayanssulusmile

[/url][/IMG]

kızlar limango dan hanfendi çantam geldi
rengini ve derisini çok sevdim sizinle paylaşmak istedimmm bayanssulusmile

[/url][/IMG]

Çok hoşmuyş canım güle güle kullan çantanı ben markofoniden nasibimi aldım kocaman görünen çanta ufacık çıkınca çanta almamaya karar verdim neyse seninki sorunsuz çıkmış rengide süper :)

günaydınn kızlarrrr
iyi haftalar hepiniseeee opuyorumnanaktan
iyi haftalar tatlım opuyorumnanaktan
1 hafta tatilden sonra hepinize merhabalar nasılsıız geçmişi de okumaya çalışıyorum kimler neler almış bakıyorum hepiniz güle güle kullanın

hoşgeldin mercan bende nerelerde bu kız diyordum tatil nasıl geçti ?

Kızlar geçmiş sayfalara bakamadım.
*pirhot
*kays

Güle güle kullanın kızlar. opuyorumnanaktan
Yarın ben de alışverişe çıkıcam,eklerim buraya aldıklarımı yine

hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın kızlar bayanssulusmile iyi günlerde inş.

ay bende heiress rujunu cok pis kıskandım,bende baktıgımda yoktuuuuuuuu :))

canım gule gule kullan sende cok guzel secımler yapmıssın

teşekkürler güzeller
opuyorumnanaktan bir sonraki indirimde yakalarız artık donutcum=)

Albatros, güzel günlerde kullan

iyi haftalar tatlım opuyorumnanaktan

hoşgeldin mercan bende nerelerde bu kız diyordum tatil nasıl geçti ?
çok hızlı geçti ama neyapalım buna şükür. Cumartesi armada da ki inglot mağazasına gittim yine kendimi kaybettim off ne güzel paletler oluşturdum seçerken çok zorlandım okadar ççok renk seçeneği benim başımı döndürdü kızım yanımda olmasaydıçünkü sürekli hadi anne canım sıkıldı deyip durdu herhalde kredi kartımın limtini doldurup çıkardım.

bu arada ben tatildeyken ELF lerimde gelmiş bu sabah büyük bir heyecanla inceledim hepsini ama gerçekten muhteşem ürünler çok para veripte diğer markalardan almak akıllı insan işi değil sadece fırçalarının özellikle bir tanesi nin kılları çekince çok dökülüyor.Akşama fotoları çekeceğim

dediğim kadar varmış değilmi ben çok almadım 2 li palet yaptım sadece ihtiyacım olan renkleri aldım fazlasına gerek yok
güle güle kullan tatlım

kızlar güle güle kullanın aldıklarınızı her biriniz...
albatros canım çantan çok hoş ,kolunda paralansınkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…