Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Niveanın yoğun ve 5 gün boyunca tık demeyen,azcık bile çıkmayan biraz tuzlu ojeleri
Ama olsun..değiyor neticedevereliniortak

çıkmıyormu gerçekten yaaabilmiyorumkismile ben çıkmıyor diye aldıklarımın hiç birinin kaldığını görmedim yaa :2: bir sürü paraa veriyorum amaa yine çıkıyorralsanaalsanasmile

selam kızlar,
dün tüm gün netteydim nerdeyse, yoktunuz sıkıldım çok :))
gezmelerdeydiniz sanırsam..
falla baya alıştım ben buraya opuyorumnanaktan

ayrıca da herkeşler güle güle kullansın aldıklarını..

çıkmıyormu gerçekten yaaabilmiyorumkismile ben çıkmıyor diye aldıklarımın hiç birinin kaldığını görmedim yaa :2: bir sürü paraa veriyorum amaa yine çıkıyorralsanaalsanasmile

Bayanseyma,evet gerçekten çıkmıyor..
İlk katta zaten rengi aynen veriyor ama ben 2 kat sürüyorum ve çıkmıyor:1shok:
Birazdan resmini çekip koyarım tırnaklarımınkaydirigubbakcemile2

canım benim ben her sene aynı yaşı kutluyorum artık sabitledim 27' ekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ikinizinde doğum günü kutlu olsun sağlıklı nice yıllara inşallaha.s.

saol bebekim

Dün Loreal standını komple kaldırdım boshayallersmile

güle güle kullan canım

Niveanın yoğun ve 5 gün boyunca tık demeyen,azcık bile çıkmayan biraz tuzlu ojeleri
Ama olsun..değiyor neticedevereliniortak

renk süper güle güle kullan

Ben de bugün bunları aldım kızlar.
Parlatıcı,Lipgloss,Eyeliner,Far
Pek kaliteli değiller sanırım,ucuz aldım.Farın renkleri hoşuma gitti.İhtiyacım da vardı
Bilmiyorum yine de kullanmadan net bişey söylenemez. kaydirigubbakcemile3

makyaj ürünleri alırken sadece rengini beğendiğin için almak çokta doğru değil aslında çünkü farlar en hassas yere sürülüyor gözlere ve içindeki maddeler önemli , ruj desen yediğimiz şeylerle onuda yutuyoruz o nedenle onunda içindeki malzemeler önemli
uygun fiyatlı pek çok marka var 2 ruj alacağına 1 ruj al çok far alacağına 2 tane al ama kaliteli markalardan almaya önem göstermeni öneririm pek çok kaliteli marka var cecile , pastel , verita ,golden rose en azından bildik markalar benimki naçizane öneri

Biliyorum haklısın ama işte :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…