Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
baktım ebrum ya benim paletin üzerinde
tarih faln yazmıyor
aldığımdakutu içindeydi acaba kutunun üzerindemi yazıyordu hiç baskmak
aklıma gelmediki
hiç sürülmüyor ya parmağıma bile süremiyorum yane :roflol:

merhabalar
sayfanın sıkı takipçisiyim.cicilerinizi güle güle kullanın
merak ediyorum kapatıcı mutlaka kullanılmalı mı?yoksa sadece sorunlu bölgelere mi uygulanmalı?

Canım yuzuden kusur yoksa pudra fondoten kapatıcı hicbirini kullanma :) Renkli bir nemlendirici kullanabılırsın illaki bir renk , bir ısıltı ıstıyorsan

merhabalar
sayfanın sıkı takipçisiyim.cicilerinizi güle güle kullanın
merak ediyorum kapatıcı mutlaka kullanılmalı mı?yoksa sadece sorunlu bölgelere mi uygulanmalı?

evet donut gibi düşünüyorum bende göz altında halkalar morluklar varsa göz altı kapatıcısı kullansan yeterli yüzünde ciddi renk farklılıkları lekeler varsa pudra fondöten kullanılabilir ama normalde bana göre pudra ve fondöteni gece makyajında özel bir yere giderken kullanmak daha iyi sonuçta makyaj ürünleri ne kadar kaliteli olursa olsun fondöten pudra gibi ürünler cilde zaman içinde zarar veriyorlar

sıcakta zaten makyaj bile yapmak istemiyor insan.
ben nadiren pudra kullanıyorum o da şu parlak yağlı cilt görüntüsünden kurtulmak için.kış mevsiminde cildim kuruduğu için onu da kullanmıyorum.
bu renkli nemlendiricileri merak ediyorum aslında.havalar biraz serinlesin araştırıcam.
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bundan sonra fırsat buldukça bende yazmaya çalışıcam.

bende flormardan bu farı aldım. ıslak kuru kullanılıyormuş. içinde yeşilimsi altın yansımalar var. buğulu göz makyajı için ideal.

no 68
bu dudak kalemini hep söylüyorlardı. tam dudak rengi. her şeye gider bence.
201
ve youknowcuğumda görüp hayran olduğum oje flormar 413

okypetecim gule gule kullan,kısa surede atlatırım umarım bu flormar fobimi bende guzel cıcılerınızı gordukce.Ojenin rengi cok klasmış

okypete iyi günlerde kullan canım oje ve kalemden bende de var
meşhur chanel 505 e benziyor :):)
gerçektem renkler güzel :):)

okypetecim gule gule kullan,kısa surede atlatırım umarım bu flormar fobimi bende guzel cıcılerınızı gordukce.Ojenin rengi cok klasmış

Esracım flormarın görüntüleri hoş gerçekten ama kalitesi fos hiç sevemedim golden rose flormardan bin kat kaliteli bana göre flormar sadece ambalaj yeniledi içerikte değişen hiçbirşey yok yine aynı kalite
o yuzden bence flormar fobini yenmeye çalışmana gerek yok aynı ücreti ödeyerek alınan daha kaliteli markalar var makyaj ürünleri şakaya gelmez

katılıyorum ebrucum flormar konusunda özellikle ojeler hiç
kalıcı değil ama rujlarda renk konusunda kendini geliştirdi bence
ben aradığım çoğu rengi uygun fiyata buldum üstelik uzun sürede çıkmıyor

valla inanırmısın flormarın standına bile yanaşmıyorum ona vereceğim parayı golden rose cecile almak daha mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…